Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşa başarılar diliyoruz...

Arrest
29/08/2013, 15:34
Her ne kadar beşiktaşlı olmasamda Türkiyede en çok saygı duydugum taraftar grubu ÇARŞI'dır. Umarım tur atlar Beşiktaş...

Ankarada olan arkadaşlarımızı kafemde maç izlemeye bekliyorum ayrıca

cdogu
29/08/2013, 15:43
Her ne kadar beşiktaşlı olmasamda Türkiyede en çok saygı duydugum taraftar grubu ÇARŞI'dır. Umarım tur atlar Beşiktaş...

Ankarada olan arkadaşlarımızı kafemde maç izlemeye bekliyorum ayrıca

Ben de ÇARŞI'ya çok saygı duyuyorum. Bu güzel taraftara en güzel hediyeyi vermeli bu takım.

Galatasaray'lıyım. UltraAslan gibi yalaka bir topluluğa destek vermektense,ÇARŞI'ya gider,parçalı Galatasaray formamla bağırırım tribünde Beşiktaş diye..

Konuyla alakasız ama söylemeliyim ki, biz Galatasaray'lı olmayı babamızdan öğrendik. UltrAslan'dan değil...

Arrest
29/08/2013, 15:48
Ben de ÇARŞI'ya çok saygı duyuyorum. Bu güzel taraftara en güzel hediyeyi vermeli bu takım.

Galatasaray'lıyım. UltraAslan gibi yalaka bir topluluğa destek vermektense,ÇARŞI'ya gider,parçalı Galatasaray formamla bağırırım tribünde Beşiktaş diye..

Konuyla alakasız ama söylemeliyim ki, biz Galatasaray'lı olmayı babamızdan öğrendik. UltrAslan'dan değil...

Aynen yalaka bi taraftar grubu bende sevmiyorum :/

kadir07
29/08/2013, 17:56
Beşiktaşımıza başarılar taraftarımızın da desteğiyle turu geçeceğimizi ümit ediyorum...