Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Budur!Yeni Pro Ceed GT..204HP
Honor COOPER
29/08/2013, 03:20
Kia Türkiye ? KIA The Power to Surprise (https://www.kia.com.tr/index.php/pro-ceed-gt)
Son dönemlerin en çarpıcı tasarımı ve performansı!
Emsal performanstaki Scirocco Sportline'dan yaklaşık 60000TL ucuz. Donanımda eksik yok. Yıllık vergisi 1450TL daha ucuz.
Ama gel görki ülkem insanlarına beğendiremezsin.Şu dizayn şu motordan şu performans ve donanım vw de olsaydı emin olun 150000TL az olmazdı!
Kia Ceed emsallerinden çok daha yakışıklı bir araba bence. İlk olarak Behzat Ç. De kısa süreliğine gördüm. Ve bayıldım..
Bu arabaya o para verilir. Emsallerinden daha ucuz ve daha yakışıklı
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
hazarcelik
29/08/2013, 09:55
çok başarılı bir araç bence,tip desen var güç desen var :)
alibozpinar
29/08/2013, 10:27
Bu ne yaa ... süper bir araç bu .. tipi donanımı ,
0-100 = 7.7 sn ye
Fiyat = 69700 tl
ikinci ele düşünce alınabilir bu arac, :)
Benim tercihim o fiyata yine scirocco olurdu. ABT ile 210 hp çok rahat elde ediliyor veya 57 bin liraya 208 gti 1.6 THP 200 hp...
Honor COOPER
29/08/2013, 14:05
Benim tercihim o fiyata yine scirocco olurdu. ABT ile 210 hp çok rahat elde ediliyor veya 57 bin liraya 208 gti 1.6 THP 200 hp...
60000(atmışbin) daha fazlamı verirsiniz yoksa 30000 Euroya (80000e) bomboşş olan 160 lık içinmi yazdınız.Çünki bu araca yaklaşmak için GTS alınmalıki birçok donanım eksiği ve 44 beygir daha düşük oda 35000€ Kaldıki eğer işin içine remap+chip+v.s girerse bu araçta çok rahat 260+ HP leri görür.
Heleki şu aracın 208 gti ile kıyaslanması büyük haksızlık üzerinden atlar.
Doğuşu çok iyi anlıyorum zaten ben Ceo su olsam 4 ay kısa nasıl olsa millet sırada der önce parayı alır aracı 1 yıl sonra teslim ederim böylede yapsalar bizdeki bu mantaliteyle kuyruklar oluşur kapılarında.
Honor COOPER
29/08/2013, 14:13
Adamlar olayı aşmış parayla ekleyebileceğin hiç bir şey yok herşey standart full+full bu olsa gerek.
İnanın şu kalite ve performans şimdiki etiketten 30000TL fazlasını hak ediyor.
Fiyatına göre çok iyi duruyor gerçekten. Yalnız Kia'da arkada bağımsız aks yok sanırım?
Proceed benim de çok beğendiğim bir araç.Şimdi turbo motoru ile oldukça performanslı.Fiyatı, donanımı ve görünümü ile bence harika bir araç.Ancak bir Hyundai-Kia klasiği olan tekerleklerdeki aktarma kaybı bunda da var sanırım.Çünkü motor gücüne göre performansı biraz düşük gibi...
Honor COOPER
29/08/2013, 21:51
1.6 motordan 7.5 sn. altı zaten çok zor diye düşünüyorum. Hacimde önemli bence.
srkaradag
29/08/2013, 22:19
Benimde çok beğendiğim bir araç, kapıları şahane , bayağı ağır açarken dalgınlıkla geri gelirse sakatlayabilir:)) biraz aktarma sorunu dışında frenlerinden şikeyet edenler var kia forumlarında, bunun dışında çok şık bir araç..
Fiyat,performans,tasarım ve donanımıyla sınıftında çok iyi bir seçenek bence.imkanım olsa tereddüt etmeden alabileceğim bir araç...
1.6 motordan 7.5 sn. altı zaten çok zor diye düşünüyorum. Hacimde önemli bence.
Onur, 1.6 200bg lik turbo benzinli kompaktların hızlanması 7 ile 7.5sn arasında genelde.Tabi dediğim gibi benimkisi küçük bir ayrıntı.Netice olarak proceed son derece güzel ve performanslı bir araç..
ibrahim06
30/08/2013, 00:52
Kianın 2010sonrası ceratoların kasası tipi bir harikaydı. Ama tutmadığından araba üretilmesine rağmen Türkiyede satılmıyor artık.
gurgocuk
30/08/2013, 01:56
60000(atmışbin) daha fazlamı verirsiniz yoksa 30000 Euroya (80000e) bomboşş olan 160 lık içinmi yazdınız.Çünki bu araca yaklaşmak için GTS alınmalıki birçok donanım eksiği ve 44 beygir daha düşük oda 35000€ Kaldıki eğer işin içine remap+chip+v.s girerse bu araçta çok rahat 260+ HP leri görür.
Heleki şu aracın 208 gti ile kıyaslanması büyük haksızlık üzerinden atlar.
Doğuşu çok iyi anlıyorum zaten ben Ceo su olsam 4 ay kısa nasıl olsa millet sırada der önce parayı alır aracı 1 yıl sonra teslim ederim böylede yapsalar bizdeki bu mantaliteyle kuyruklar oluşur kapılarında.
İlk önce 208 GTİ ile kıyaslamaya deyineyim, "üzerinden atlar" kesinlikle haksızlık olur. 208 GTİ çok hırçın bir araç, kullanmadan öylesine yazmıyorum bunu, denedim bizzat.
208 GTİ dıştan hoşuma gitmesede motor olarak kesinlikle yabana atılmayacak bir araç. Değerleri hemen hemen aynı olsada uygulanan tekniklerden dolayı yolda üzerinden atlayan GTİ olur..
pro_cee’d GT, 204 PS güç ve 265 Nm tork
208 GTİ , 200hp güç ve 275 Nm tork
pro_cee’d GT : 0’dan 100km/s’e 7,7 saniyede
208 GTİ : 0-100 km/s hızlanma 7 saniyenin altında gerçekleşiyor.
(https://www.kia.com.tr)
Pro Cee’d GT 'ye gelicek olursak , görsel olarak gerçekten çok muhteşem olmuş. Fiyatıda kıyaslandığında iyi görünebilir kişisel tercihtir bu ama ben o parayı KIA 'ya vermem malesef.
İlk önce 208 GTİ ile kıyaslamaya deyineyim, "üzerinden atlar" kesinlikle haksızlık olur. 208 GTİ çok hırçın bir araç, kullanmadan öylesine yazmıyorum bunu, denedim bizzat.
208 GTİ dıştan hoşuma gitmesede motor olarak kesinlikle yabana atılmayacak bir araç. Değerleri hemen hemen aynı olsada uygulanan tekniklerden dolayı yolda üzerinden atlayan GTİ olur..
pro_cee’d GT, 204 PS güç ve 265 Nm tork
208 GTİ , 200hp güç ve 275 Nm tork
pro_cee’d GT : 0’dan 100km/s’e 7,7 saniyede
208 GTİ : 0-100 km/s hızlanma 7 saniyenin altında gerçekleşiyor.
(https://www.kia.com.tr)
Pro Cee’d GT 'ye gelicek olursak , görsel olarak gerçekten çok muhteşem olmuş. Fiyatıda kıyaslandığında iyi görünebilir kişisel tercihtir bu ama ben o parayı KIA 'ya vermem malesef.
İsmail, Peugeot nun 1.6 THP sini ben de Kia nın yeni turbo motoru ile kıyaslamam.Bence sadece motor olarak düşünürsek Peugeot çok çok avantajlı.Kendini kanıtlamış bir makine.BMW bile bu motoru kullanmaya başladı.Kianın önce kendini kanıtlaması (1.6 turbo benzinlide) gerekiyor...