Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön arka tampon uzatma
selcukkuvvet
29/08/2013, 00:19
Arkadaşlar iyi geceler uzun zamandır aklımda sizlere danışmak istiyordum. Ön be arka tamponu uzatmak aşağı doğru değil ama ileri doğru sizce zor ve maliyetli bir işlemmidir?
Paraya bakar eğer ön tampon için Grande Punto Ön Merkür Karlık « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/Urun/Grande-Punto-On-Merkur-Karlik-pmu157.html) böyle birşey istiyorsan alıp takabilirsin ancak kendi isteğine göre yaptıracaksan aynı şey arka tampon içinde geçerli olmak üzere kalıp+fiber maliyeti çok olur
StrawBeeRy
29/08/2013, 02:12
fiberden istenilen herşey uygulanabilir ama sağlıklı olmaz ufacık dokunmada çatlama yapar birde neden böyle birşey aklınıza geldi fikir çok ilginç çünkü :)
selcukkuvvet
29/08/2013, 10:43
:) evet ilginç bi fikir. Birtane 206 da gördüm araba dipte ve ön arka tamponları ileri doğru uzatılmıştı hani amerikanların tamponları çok dışa çıkıktırya o şekil bizim puntolarında çok güzel görüneceğimi düşünüyorum ama dediğin gibi fiber kullanırsa ufacık dokunusta catlak patlak okucak...
onurgenc87
29/08/2013, 10:58
Uzatmaya gerek yok bence park edecek yer bulamazsın mazallah :D