Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelik iptali nasıl oluyor...?
arkadaşlar üyeliğimi nasıl iptal ederim,ben o kadar yararlı bilgiler paylaşıyorum,elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum,ama forum genel konuları görmemi engellemiş,pekte anlamadım ama neyse
arkadaşlar üyeliğimi nasıl iptal ederim,ben o kadar yararlı bilgiler paylaşıyorum,elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum,ama forum genel konuları görmemi engellemiş,pekte anlamadım ama neyse
Yararlı bilgiler paylaşıyosunda bi yandanda Punto Forumda olduğunu unutup araçları kötülüyosun buda kullanıcı kitlesi üzerinde olumsuz düşünceler yaratıyo ayrıca Forum'a Punto sahibi olmak isteyen arkadaşlar kayıt olabiliyo e tabi senin mesajları görünce genel anlamda Punto almaktan vazgeçen bireyler ortaya çıkabiliyo tabiki gerekli açıklamayı yönetim detaylı olarak yapacaktır ancak bence en doğrusu yapılmış.
Yararlı bilgiler paylaşıyosunda bi yandanda Punto Forumda olduğunu unutup araçları kötülüyosun buda kullanıcı kitlesi üzerinde olumsuz düşünceler yaratıyo ayrıca Forum'a Punto sahibi olmak isteyen arkadaşlar kayıt olabiliyo e tabi senin mesajları görünce genel anlamda Punto almaktan vazgeçen bireyler ortaya çıkabiliyo tabiki gerekli açıklamayı yönetim detaylı olarak yapacaktır ancak bence en doğrusu yapılmış.
mal benim değilmi kötülerim,kötü olmasa neden kötülim,sanki ferrrari kullanıyoruz,doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış:D
mal benim değilmi kötülerim,kötü olmasa neden kötülim,sanki ferrrari kullanıyoruz,doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış:D
İşte o kötülemeyi burda yapman yalnış oluyo mal senin kötüleyebilirsin ancak burada değil demek ki.
İşte o kötülemeyi burda yapman yalnış oluyo mal senin kötüleyebilirsin ancak burada değil demek ki.
gerekirse giderim fiatın önünde kötülerim demokrasiyle yönetilen bi ülkede yaşıyoruz he demokratik olamam diyorsan diktatörlükle yönetilen ülkelerde yaşayabilirsin ama burda değil demek ki.
gerekirse giderim fiatın önünde kötülerim demokrasiyle yönetilen bi ülkede yaşıyoruz he demokratik olamam diyorsan diktatörlükle yönetilen ülkelerde yaşayabilirsin ama burda değil demek ki.
O zaman Fiat da seni bekler sonuçta ben bu Forumun yöneticisi değilim ama haklı bi nedenleri varmı yöneticiler size bu cezayı uygun görmüşler.
Ayrıca Forum Kurallarından ne kadar forumdan uzaklaşmak istesenizde forum yardımlaşma mantığına uyarak yardım edeyim
*Üye'lerin silinmesi/banlanması/uzaklaştırılması tamamen GrandePuntoTR yönetimin insiyatiedir. Hiçbir üye kendisi istese dahi, yönetim luzumlu görmedikçe, üyeyi silme zorunluluğu yoktur. (Üyeye ait mesaj, konu, teşekkür silme zorunluluğu yoktur)
O nedenle üye olmadan önce bir kez daha bu kurallarımızı gözden geçiriniz.
ya girmem olur biter çokta sorun değil ama ben silmelerini istiyorumki bana ait hiçbi mesaj konu kalmasın
Aracınız kötü çıktı diye bütün fiat modellerine mal edilmemeli bence, bu birazda şans işi, her markada olabilir, belliki aracınızda birçok arıza çıkmış muhtemelen birçok masraf yaptınız ve canınızı sıktı, bunun içinde fiatı kötüleyerek rahatlıyosunuz, emin olun birçok markada çeşitli sorunlar var ve bunların içinden en az sorunlu markalardan biri bence fiattır, aracınızdan memnun değilseniz satarsınız olur biter, ne aracınız sizi üzsün ne de siz aracınızı :)
Forum kurallarındaki üyelik silmeyle ilgili madde:
-"Üye'lerin silinmesi/banlanması/uzaklaştırılması tamamen GrandePuntoTR yönetimin insiyatiedir. Hiçbir üye kendisi istese dahi, yönetim luzumlu görmedikçe, üyeyi silme zorunluluğu yoktur. (Üyeye ait mesaj, konu, teşekkür silme zorunluluğu yoktur)
O nedenle üye olmadan önce bir kez daha bu kurallarımızı gözden geçiriniz..."
forum kuralları:
https://forum.grandepuntotr.com/genel/announcements.html
Bende bir forum sahibiyim ve en sevmediğim şey üyenin kendisini sildirmek istemesidir,kayıt olurken kuralları okuyun arkadaşlar,forum yönetiminin insiyatiedir bu silme işlemleri.
Bir üyeyi ve mesajlarını silmekle iş bitmiyor,o üyenin yazdığı mesajlara cevap veren bir sürü üyenin yazdıkları havada kalıyor,sistemden silinen konu ve mesajlar yüzünden database hata vermeye başlıyor,forum yönetmeyi çocuk oyuncağı sanıyorsunuz ama öyle değil maalesef...
Not:Benden Üyelik iptali isteyen üyeyi süresiz uzaklaştırıyorum...
Honor COOPER
28/08/2013, 10:41
Hayırlısı olsun.
ohooohoooo olaylar olaylar... yakışmıyor bu tarz hitaplar
fotobelit
28/08/2013, 13:34
Geçenlerde bir programa rastlamıştım ama az önce aradım bulamadım..mynet in haberlerinde olabilir..Orayı bir araştırın..
Hakan kardeş kusura kalma ama mesajlarını biraz ciddiyetsiz bulduğumu söylemek isterim. Senin yaptığın biraz Fener tribününe gidip Galatasaray tezahüratı yapmaya benziyor.
Yanlış anlama, araç senin, tabii ki kötülersin ama sen genele yayıyorsun, dozunu iyi ayarlayamıyorsun. Fiat'ın önünde de kötüleyebilirsin. Hatta bence denemelisin. Yalnız bu sefer dozunu iyi ayarla, "ticari itibarımızı zedeliyor" gerekçesiyle dava açmasınlar.
StrawBeeRy
28/08/2013, 14:05
Hakan kardeş kusura kalma ama mesajlarını biraz ciddiyetsiz bulduğumu söylemek isterim. Senin yaptığın biraz Fener tribününe gidip Galatasaray tezahüratı yapmaya benziyor.
Yanlış anlama, araç senin, tabii ki kötülersin ama sen genele yayıyorsun, dozunu iyi ayarlayamıyorsun. Fiat'ın önünde de kötüleyebilirsin. Hatta bence denemelisin. Yalnız bu sefer dozunu iyi ayarla, "ticari itibarımızı zedeliyor" gerekçesiyle dava açmasınlar.
Forum Kuralları:
Mesaj İçerikleri madde;
5. Her mesajın içeriğinden, sadece ve sadece yazarı sorumludur. Mesaj içeriklerinden dolayı GrandePuntoTR yöneticileri ve moderatörleri sorumlu tutulamaz.
.
+1 :))
blackpunt006
28/08/2013, 19:39
Kan benim damar benim :) :)
:D
Bu güzeldi
:evet:
therasmus
28/08/2013, 21:09
Karışmış buralar..
farukileri
28/08/2013, 21:48
Karışmış buralar..
bence süresiz iptalli bir süreç işlemiş, hani kaşınanı kaşıma durumu :)