Orijinalini görmek için tıklayınız : Kışlık için jant lastik almayı düşünüyorum
Yeni almış oldum punto 1.3mjet 95 lik için kışlık için jant ve lastik almayı düşünüyorum bu işi en ucuz yollu nasıl hallederim deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
yusuff06
28/08/2013, 00:01
Sahibinden com da 2 el az kullanilmis lastikler var.uygun anlarina bakin.mumkunse kendi ilinizdekilere.bizzat gorerek alin
GT-I8190 cihazımdan 2 ile gönderildi
15 inç jant benim arabaya kelebek konmuş gibi olurmu malum inç büyüdükçe hem jantın hem lastiğin fiyatı artıyor
15" ise eğer kışlık lastik Lassa snowice serisi tek geçerim aldıgına pisman olmazsın asla uludaga tırmanır o lastikler ki tırmandımda zincirsiz
Kanber Tastan
07/09/2013, 15:20
Sac jant bende takım olarak mevcut üzerinde lassa atracta var ama kışlık değil. Jantları uygun fiyata verebilirim.Lastikleride gönderirim ihtiyaç anında yardımı dokunabilir lastiklerin.
Sac jant bende takım olarak mevcut üzerinde lassa atracta var ama kışlık değil. Jantları uygun fiyata verebilirim.Lastikleride gönderirim ihtiyaç anında yardımı dokunabilir lastiklerin.
Jantlara ne kadar diyorsunuz
karaelmaz
08/09/2013, 12:56
Yeni almış oldum punto 1.3mjet 95 lik için kışlık için jant ve lastik almayı düşünüyorum bu işi en ucuz yollu nasıl hallederim deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba bu siteye kayıtlı arkadaşin aracı aldım o aracı aldıgında kafasına girmişler kış lastıgıde aldırmişlar arif demirtaş jant lastıgı 700 gibi bir fiyata satıyodu ilgilenirseniz numarasını msj atayım
abulbul08
08/09/2013, 16:56
bendede sac jantlar var. kapaklı olarak. isterseniz uygun fiyata gönderebilirim.
Kanber Tastan
17/09/2013, 00:30
Jantlara ne kadar diyorsunuz
Hocam hepsi beraber 150 LİRA Lastikler benim işime yaramaz artık.