Orijinalini görmek için tıklayınız : Yay Alcam Yardım Lütfenn !!
2011 Model 1.3 75 Arabama yay alcamda sitelerde çok marka var 5cm düşünüyorum acaba alan takan kullanan varsa bi yardımcı olabilir mi ? marka model ?
Ben Eibach Sportline 5 cm kullanıyorum özellikle konforundan gayet memunum.Bundan önce H&R 3.5 cm kullandım konforu biraz daha azdı ama yol tutuş olarak Eibach tan daha iyi olduğunu söyleyebilirim...
Eibach 5cm alın konforu da iyidir. 3,5 almayın düşmez :)
StrawBeeRy
27/08/2013, 19:41
H&R veya eibach candır gerisi inşaat demirinden öte değil.
Sahibindende Öyle bir baktım 1000 tane yay var hangisi alacağıma karar veremedim 100 tl yede yay var 300 tlyede neyse çok saolun :)
APEXİ Öneren Var Mı Arkadaşlar ?
Yada TEİN KULLANAN VAR MI ?
H&R ve Eibach dışında yay almanı tavsiye etmem FK yıda alternatif olarak düşünebilirsin 3,5 çok düşürmez 5 cm alıp yola devam et :)
StrawBeeRy
28/08/2013, 13:03
Sahibindende Öyle bir baktım 1000 tane yay var hangisi alacağıma karar veremedim 100 tl yede yay var 300 tlyede neyse çok saolun :)
APEXİ Öneren Var Mı Arkadaşlar ?
Yada TEİN KULLANAN VAR MI ?
100 tl lik olanların çoğunun markası belli değil orjinal yayı kesip kırmızıya boyayıp spor yay diye satıyorlar orjinal spor yayların üzerinde kodları vardır onlara dikkat etmenizi öneririm.FK inşaat demiridir sakın almayın eibach veya H&R tercih edin hem arabanız hemde siz rahat edin ;)
Mert Saolasın Bana Kalsa 100 Tlliklerden Alıp Denicektim Büyük İhtimalle eibach alırım :)
StrawBeeRy
28/08/2013, 13:18
gidipte 450 lira eibachın sıfırına verme istersen bende eibach var 30.000 kullandım evde yatıyor 300 istiyorum ama 250ye vereyim işin görülsün
StrawBeeRy
28/08/2013, 14:03
5 cm benzinli
siyah rüzgar
28/08/2013, 15:23
H&R veya eibach candır gerisi inşaat demirinden öte değil.
mert ne yapayım şimdi benim wogtland yayları inşaata mı hediye edeyim? :)
ayrıca merak ettiğim bir şey var 3,5 alma 5 cm al düşmez yoksa gibi yazılar yazılıyor aradaki fark 1.5 cm zaten buda çok gözle görülür bir fark değildir. Ülke koşullarında 3.5 daha iyidir altını sürtme vs konularda.
StrawBeeRy
28/08/2013, 17:50
mert ne yapayım şimdi benim wogtland yayları inşaata mı hediye edeyim? :)
ayrıca merak ettiğim bir şey var 3,5 alma 5 cm al düşmez yoksa gibi yazılar yazılıyor aradaki fark 1.5 cm zaten buda çok gözle görülür bir fark değildir. Ülke koşullarında 3.5 daha iyidir altını sürtme vs konularda.
abi yay konusunda eibachla,H&R yi tek geçerim ama işin içinde coilover girerse voglanttıda tercih ederim ama yay konusunda fikrim aynı değil :)
benimki 1.3 dizel uymaz dimi :S
StrawBeeRy
30/08/2013, 14:22
benimki 1.3 dizel uymaz dimi :S
yok oluyor 1.3 dizelden çıkma zaten.sadece dizelle benzinli motorların ağırlıklarıyla alakalı birşey yaylar aynı
yani motorun ağırlıklarıyla mı ilgili k.b giremedim nete bayadır unuttum cevap yazmayı
StrawBeeRy
14/09/2013, 16:00
yani motorun ağırlıklarıyla mı ilgili k.b giremedim nete bayadır unuttum cevap yazmayı
evet motorun ağırlıklarıyla alakalı dizele benzinli takasanız 1 parmak daha düşer :)
mail adresini versene faceden konuşalım seninle :)
StrawBeeRy
18/09/2013, 02:14
faceden isim soyisim şeklinde aratırsanız çıkarım zaten yinede pm attım :)
H&R 5 cm öneririm.
Ayrıca mito/fiorino/corsaD yayları aracınıza uyumludur.