Orijinalini görmek için tıklayınız : Öndeki Araçtan Uçan Yatak
Yolda yatak dehşeti! - Milliyet.TV - Haber, Canlı Yayın, Dizi, fragman ve Eğlence Videoları (https://www.milliyet.tv/video-izle/Yolda--yatak--dehseti--BJAPcn0WPC9Y.html)
Çok ilginç bir kaza :uhm00000: Umarım yaralılar tez iyleşir geçmiş olsundan başka denecek söz yok ama yük taşıyan araçlara bu kadar önlemsiz yola çıkaran polisler asıl suçlu bunlar...
üzüldüm adama, çaresiz kalmış ve b_ktan bi kaza geçirmiş.
farukileri
27/08/2013, 12:50
bu tarz taşımalar kapalı kasa kamyonlarda ya da kamyonetlerde yapılırsa, ya da açık kasalar tertemiz şekilde bağlanır ve istihap haddini aşmazsa bu tarz kazalar yaşanmaz. Tabi bunun için denetim lazım ama bizde de o yok...allah şifa versin kazada yaralananlara...o kaçan sürücü müsvettesi de yakalanır umarım
valla polis sonra gelsin hız cezası park cezası kessin... bu adamları görmüyorlar mı? adam kime dava açacak. plakası belli değil. hepsine çok geçmiş olsun. resmen ölümlerden dönmüşler.
buradan şunu anlıyorum. arabaya kamera şart abicim. ne olursa olsun şart. bu kamyonun plakası belli olsa adamın burnundan fitil fitil getirirler valla...
metehancihangir
27/08/2013, 15:29
Bizim şu anlık bi puntomuz yok ama böyle bi kazayı bizde atlattık tırla yalova istikametine giderken gölcükte önümüzde hurda sac taşıyan kamyondan 1 plaka sac havalandı jilet gibi üstümüze geldi babamın dikkati sayesinde ve sol şeritte araç olmaması sayesinde sacdan sıyrıldık eğer sıyrılmasak o sac ön camdan jilet gibi girip bizi ortadan 2 ye kesicekti
Bu ve benzeri olaylarda iş bence denetimden önce kişinin kendisine düşüyor. Avrupa'da, Amerika'da, kısaca gelişmiş ülkelerde nasıl bir bilinç oluşmuşsa, insanlar böyle bir işe denetim korkusuyla değil, gerçekten dikkat etmeleri gerektiği için kalkışmıyorlar. Ama bizde ise söz gelimi 5.000 lira gibi abartılı bir ceza uygulanır, insanlar ancak o zaman böyle davranışlardan kaçınırlar.
Oysa hiçbir ceza olmasa dahi, insanın olası bir kaza anında doğabilecek sonuçları düşünüp ona göre davranması lazım.
ESP olsa yolda kalabilir miydi?