Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum neden plakalık yapmıyor...
belki vardır bilmiyorum ama site yöneticileri forumgrandepunto yazılı plakalık yapsalar hiç fena olmaz gibime geliyo,satılırmı bilemiyorum,alırım diyenler konuya mesaj yazabilirmi...
Forum stickeri yüzünden ne kadar art niyetli insanlar varsa gerçek yüzünü gösterdiler :) İstiyorlar ki armut piş önüme düş :)
Forum stickeri yüzünden ne kadar art niyetli insanlar varsa gerçek yüzünü gösterdiler :) İstiyorlar ki armut piş önüme düş :)
öyle bi dünya yok ama herşeyin bir bedeli vardır...
therasmus
26/08/2013, 00:04
Bize Heryer Trabzon plakalığım var :)
Böyle bir işin tutacagını sanmıyorum.
Bize Heryer Trabzon plakalığım var :)
Böyle bir işin tutacagını sanmıyorum.
ya tutarsa:D
valla bence yapılabilir. tabi maliyet çalışması yapılması lazım. bu iş için emek verecek arkadaşlara maddi bir külfeti olmaması gerekir. en az kaç çift olmalı, bu asgari miktar forumda alıcı bulabilir mi? maliyeti kaça satış fiyatı kaça bunları hesaplamak gerek... yoksa hakikaten bu işe soyunacak arkadaşların üstünde kalır.
valla bence yapılabilir. tabi maliyet çalışması yapılması lazım. bu iş için emek verecek arkadaşlara maddi bir külfeti olmaması gerekir. en az kaç çift olmalı, bu asgari miktar forumda alıcı bulabilir mi? maliyeti kaça satış fiyatı kaça bunları hesaplamak gerek... yoksa hakikaten bu işe soyunacak arkadaşların üstünde kalır.
sipariş formu doldurtulup siparişe göre yapılabilir
sipariş formu doldurtulup siparişe göre yapılabilir
genelde bu tip siparişler üretim aşamasına sipariş adedine göre maliyetlenir. toplu sipariş sayısı ne kadar çoksa birim maliyeti o kadar azalır.
örneğin, 100 çift plakalık yaptıracağım dersen adam sana çift başına 5 lira fiyat verir 1000 çift yaptıracağım dersen çift başına 2 lira fiyat verir gibi. dolayısı ile forumun gerçek talebi burada çok önemli.