Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Punto Lounge Jant + Lastik (15 inç)
Merhabalar
aracım 7500 km dedir
jant ve lastikler sıfır ayarındadır
kapalı ambalajda muhafaza edilmektedir
jantlar 15 inç tir
lastikler 185/65/15 olup continental conti eco contact 3 tür.
fiyat 1.000 tl dir
izmir içi satış eldendir
hayırlı satışlar kardeşim.ihtiyacı olan kaçırmasın derim.
Honor COOPER
23/08/2013, 02:36
Bu paraya bu takım kelepir.Heleki lastik ihtiyacı olan lar kaçırmasın dynamic jantlar zaten 300e havada satılır bu jantlara bedavaya yakın geçilir çünki bu lastikler 600 den aşağı alınmaz sıfırı.Buda hemen hemen sıfır.
fotobelit
23/08/2013, 11:34
Hayırlı satışlar..
Güncel
Sent my iPhone using
engincantan33
25/08/2013, 19:26
Güncel
hocam sadece jant alabılırmıyım?? mutalka ıletısıme gecelım ama mutlaka cıddı talıbım :) tel numaram 0532 323 28 95
Sent my iPhone using
tanreall
25/08/2013, 19:58
pm attım
Jant lastik birlikte satılıktır
Sent my iPhone using
engincantan33
27/08/2013, 22:44
Jant lastik birlikte satılıktır
Sent my iPhone using
ben numaramı yazmıstım ararsınız dıye sadece jant ıstemedım en azından konusalım dıye aramadınız sanırım benı yanlıs anladınız...neyse hayırlı satıslar dılerım
ben numaramı yazmıstım ararsınız dıye sadece jant ıstemedım en azından konusalım dıye aramadınız sanırım benı yanlıs anladınız...neyse hayırlı satıslar dılerım
pm atıldı
Guncel
Sent my iPhone using
halilibo48
09/09/2013, 11:41
Kendi jantlarımı satabilirsem bu hafta jantlarınızı almayı düşünüyorum.jantların göbekleri var mı ? resimlerde silmişsiniz de ? Kargo alıcıya mı ait ?
Kendi jantlarımı satabilirsem bu hafta jantlarınızı almayı düşünüyorum.jantların göbekleri var mı ? resimlerde silmişsiniz de ? Kargo alıcıya mı ait ?
hayırlısı olsun
orjinal fiat gobekleri mevcuttur
kargo alıcıya aittir
Hocam hayırlı satışlar. Sen kendin kaç inç jant taktırdın kendi arabana?
Hocam hayırlı satışlar. Sen kendin kaç inç jant taktırdın kendi arabana?
Teşekkürler
17 jant
205/45/17 lastik
Sent my iPhone using
Güncel
Sent my iPhone using
Güncel
Sent my iPhone using
kitanotr
15/09/2013, 15:27
bence fiyat çok iyi.
Güncel
Sent my iPhone using
Jant & Lastikler tarafımca alınmıştır. :) İki taraf içinde hayırlı olsun ilgisinden dolayı nevruz erdem abime teşekkür ederim
Tavsiye ve jantı bulmamda yardımcı olan ''Ozzy3327 (Oğuzhan Mungan)'' teşekkürü bir borç bilirim.
Hayırlısı olsun kardeş
kazasız belasız günlerde kullan inşallah