Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar
emrahisci
20/08/2013, 13:40
merhaba arkadaşlar ben emrah aranıza yeni katıldım aynı şirkette bulunduğum bykacar adlı nickli arkadaşım önerdi her gün şirkete arabası ile geldiği için bizide gp hastası etti.temiz km az olan kazasız olmak kaydı ile 100.000 km geçmeyecek araba arıyorum. :)
Hocam hoşgeldiniz foruma keyifli forumlar. yanlış yere yazmışım az önceki yorumu sildim :D
emrahisci
20/08/2013, 14:40
hoşbulduk inşallah arabama kavuşurum :)
Hoşgeldin keyifli forumlar düşünürsen bende 48 binde 1.4 fire dynamic var hatasız boyasız
ooo emrah :) hosgeldin bulucam ben sana bir tane gp merak etme :):)
emrahisci
20/08/2013, 16:24
Hoşgeldin keyifli forumlar düşünürsen bende 48 binde 1.4 fire dynamic var hatasız boyasız
teşekkür ederim ama dizel araç düşünüyorum hayırlı satışlar dilerim
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.
Güzel seçim arkadaşım bende yeni puntoculardanm forumda henüz aktif olamadım arabamı cuma günü teslim aldım ama alışma evresindeym ve harikaaa bi araç bence :) hala tanımaya devam ediorm aracımı :) iyi forumlar
emrahisci
21/08/2013, 10:57
herkese teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar ben emrah aranıza yeni katıldım aynı şirkette bulunduğum bykacar adlı nickli arkadaşım önerdi her gün şirkete arabası ile geldiği için bizide gp hastası etti.temiz km az olan kazasız olmak kaydı ile 100.000 km geçmeyecek araba arıyorum. :)
merhaba hoşgeldin,100.000 de temiz dizel active var istersen