PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İphone 4s Satılıp Ne Alınır ?

Backer
19/08/2013, 00:01
Merhabalar. 1 yılı aşkın süredir kullandığım ve herşeyiyle memnun olduğum iphone 4s 16 gb cihazima dün açtiğim ilan sonrasin da arayan onlarca insandan sonra akli salim bir alıcı buldum. Eğer vazgeçmezsem yarın teslim edeceğim ancak ne alacağımı bilmediğim için satmaktan vazgeçmeme ramak kaldi. İphone almadan once htc sensation xl dusunmustum suan htc nin yeni cihazlari hakkinda hic bir fikrim yok. Samsung note 2 boyutu sayesinde cazip geliyor ancak samsungunda fiyat kaybi cok fazla kisacasi yardimlarinizi bekliyorum. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

Caglardere
19/08/2013, 00:16
Bence kasa olarak i phone en güzel kasası 4-4s. Tabi öncelikle telefonu satma sebebin nedir? yeni telefon seçimi buna göre değişecektir. Sanırım Ekran küçük geliyor ki Note 2 cazip geliyor. Ekim ayına doğru Note 3 çıkacağını duymuştum bence beklemelisin. HTC konusunda benimde bilgim yok.
Şikayet yoksa şuan telefonu değiştirmeyi cazip kılacak bir teknoloji yok.

cdogu
19/08/2013, 00:27
Sensation serileri artık eskidi. Bunun yerine One var ama fiyatlar çok pahalı. Ben hayranım HTC One'a.

S4 plastik,ama özellik olarak çokçok iyi.

Note 3 eğer çıkacaksa tabii ki beklemeni tavsiye ederim. Ancak kesin bir informasyon yok.

Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.

Honor COOPER
19/08/2013, 00:51
Şu an piyasanın en teknolojik ve mükemmel cihazı LG OPTIMUS G PRO bir araştır istersen.
TelefonlarCep TelefonlarıLGBSR-LGE986LG E986 Optimus G ProLG E986 Optimus G Pro (https://www.ereyon.com.tr/urun/e986-lg-optimus-g-pro.aspx?ref=akakce&v=1.45.6)

Backer
19/08/2013, 01:23
Şu an piyasanın en teknolojik ve mükemmel cihazı LG OPTIMUS G PRO bir araştır istersen.
TelefonlarCep TelefonlarıLGBSR-LGE986LG E986 Optimus G ProLG E986 Optimus G Pro (https://www.ereyon.com.tr/urun/e986-lg-optimus-g-pro.aspx?ref=akakce&v=1.45.6)

Abi lg ye tovbeliyim. Gokten inse almam. :s

Evren
19/08/2013, 01:25
bundan beş sene önce 10 santimetreden büyük telefonlara takoz denirdi, özellikle iphone 3 ten sonra cep telefonları cepe sığmaz oldu. sanırım samsung s4 mini en güzel rakip iphone 4e . boyut sorun değilse , samsung s4 5" ile akıllara zarar özellikleriyle tercih edilebilir.
iyi günlerde kullanın...

Bolu_Beyi
19/08/2013, 01:25
Sen önce şunda bitir olayı apple'den sonra android kullanmak istiyormusun?
Eğer android kullanıcaksan tek tercih sunarım HTC ONE
Ses, kamera, işlemci, ppi değerleri mükemmel.

fensinn
19/08/2013, 01:50
attan inip eşşeğe binme.Kağıt üzerinde o telefonlar iphonedan iyi olsada işletim sistemleri iphone ile kıyaslanamaz.telefonunu satacaksan eğer 10 eylülden sonra iphone 5s al

SaLDo
19/08/2013, 01:55
4 satılırsa 5 alınır. İphone 5 çok kral bir telefon.

erenemre
19/08/2013, 02:26
bir an önce iphone dan kurtul android dünyasına senide bekleriz ios gibi berbat ve paraya dayalı sistemden sonra android sana ilaç gibi gelecektir.

Honor COOPER
19/08/2013, 02:41
Bekir hocam LG nin dez avantajı 2.el piyasası ama zaten sıfır alırkende rakiplerinden daha fazlasını daha ucuza alıyorsun. Sonuçta baştan fazlayı vermiyorsun ama bu firma hep öncü.Misal bu telefonda 5.5 inch 1080x1920 fullhd ekrana sahip tek telefon piyasadaki.

erenemre
19/08/2013, 03:03

2012 aralık ayından beri LG L7 kullanıyorum çok memnunum her işimi görüyor aracımda İGO programıyla navigasyon olarak , dışarda radyo-mp3 olarak , ayrıca 5 mp lik kamerası yeterli bir kamera performansı veriyor.Normalde android in en büyük sorunu olan şarz az gitme olayına karşın 2 gün şarz süresi var.Yaklaşık 2 ay önce jelly bean güncellemeside geldi ve gerçekten çok memnunum değiştirirsem yine LG den devam edeceğim.

farukileri
19/08/2013, 08:10
Iphone mu android mi ikileminde kaldiktan sonra galaxy s3 almis ve androidden cok cok memnun kalmis biri olarak diyorum ki galaxy serisine bakabilirsiniz. S3 ler su anda uygun fiyatli,ben gecen yil 1.600 TL ye almistim. Su anda S4 e bakip alabilirsiniz isterseniz. Cok memnun kalirsiniz. Note serisi bana cok buyuk geldigi icin almadim, ama ekran boyutu sizin icin onemliyse o zaman Note serisine de bakabilirsiniz.

Sent my GT-I9300 using 2

Evren_c
19/08/2013, 09:25
Nihayetinde hiçbirimiz akıllı telefonlarla dünyayı kurtarmıyoruz. Fotoğraf çekip facebook'a falan koyuyoruz. O yüzden donanıma takılma, tüm telefonlar aynı işi yapıyor. Marka fanatizmine de gerek yok IOS berbat/Android dandik gibi. Sonuçta her ikisi de kendi elimizle özel bilgilerimizi verdiğimiz bir nevi casus işletim sistemleri. O yüzden hangisinin kullanıcı deneyimini seviyorsan onu al. Ben kullanmak istemesem de bir bakıma mecbur olduğumdan kullanıyorum şu meredi.

Ben kendi adıma IOS'tan memnunum. Android'den akıcı geliyor. Hem işletim sisteminin arayüzü hem de programların arayüzünden bahsediyorum. Oyun oynuyorsan yine IOS. Stabilite istiyorsan yine IOS. Keyif senin, tercih senin.

hakanka
19/08/2013, 10:43
bence telefonunu sat yerine bi palio al o fiyata palio bulursun:D

siyah rüzgar
19/08/2013, 11:37
iphone 4 den sonra s4 aldım, 2 senem boşuna geçmiş gibi geldi muhteşem bir cihaz

speedy_16
19/08/2013, 12:31
Qualcomm Snapdragon 800 işlemcili telefonlar çıkıyor yakında onları beklemekte fayda var aslında alıcak telefonun fiyat aralığı ve boyutu hakkında bilgi versen daha net bişey çıkar aslında ?

Backer
19/08/2013, 23:00
Bütün yorumlar için çok teşekkür ederim.. Telefonumu bir süre daha kullanma kararı verdim ve satmaktan vazgeçtim. Telefon dünyası bir anda hızlı ilerlemeye başladı ve çok kısa sürede çok daha güzel cihazların çıkacağı kesin. Aceleci davranıp kararsızlık içinde gereksiz bir karar almaktan vazgeçtim. Bugün hem note 2 yi hem s4 ü hem mega yı uzunca inceledim evet hoş ama bir iphonu elime aldığım an kadar çekmedi. İos 7 ile cihazı yenilemiş kadar mutluyum ve bir süre daha bu şekilde idare edebilirim sanırım. İphone 5 almayacağım ama 5s ve 5c ile ilgili haberler şimdiden çok olumlu. Tekrar tekrar teşekkür ederim Eylül ayından sonra yeni konuda tartışacağımız kesin. Hoşçakalın :)

Gorky
20/08/2013, 01:02
126 bis al abi daha çok ilgilenirsin boyutu zaten iphoneu çok aratmaz :D

didi77
20/08/2013, 01:05
Iphone 4s den sakın vazgeçme kardeşimle biz aynı anda 4s aldık o inat etti illa 5 alacam gitti aldı daha 1 ay kullandı takas etti tekrar 4s le. Ben 4s kesinlikle değişmem

cemdogu
20/08/2013, 07:33
Iphone serisi stabil.Çok sorunsuz işletim sistemlerine sahip.Yazılımsal sorun yaşanmıyor pek.Ama kapalı bi yazılım, geliştirmeye açık değil...

Bundan önce Motorola Atrix'im vardı.Gingerbread ile geldi,hiç güncelleme almadı.Ama onu kullanan yazılımcılar, 4.2 android'i atrixe import ettiler.Demek istediğim, geliştirme olanakları çok kuvvetli bu android'in...

1 yıl iphone da kullandım ama bana Android zevkini vermedi.Her telefon alo diyor, mp3 çalıyor... Ama yazılım konusunda geniş olmak gerekli diye düşünüyorum...

Bu tezime karşılık "ama iosta da jailbreak var" diyorlar.Yapınca bozulma ihtimali ve garanti dışı kalma durumunu düşünün...Ben güvenilir bir siteden her istediğim premium, pro, paralı uygulamaları APK olarak kurup, sorunsuz kullanıyorum...

2 hafta olmado, sony xperia L aldım.çok memnunum.Android her zaman benim kanaatimde öndedir.:)

Sony Xperia L'den Pro ile Gönderilmiştir.