Orijinalini görmek için tıklayınız : Beylikdüzünden Selamlar
Merhabalarrr arkadaşlar ismim Mustafa istanbul beylikdüzünden :cheers00: cuma günü teslim aldım aracımı beylikdüzü birmot tan. Punto 1.3 95 hp lounge modelini. ilk yolumu istanbul bursa - bursa istanbul yaptım şimdi geldim. İyikide puntoyu tercih etmişim yağğ gibi akıyorrr Yılann :D :D :thumbup1:
Ya yönetici arkadaşlar kusura bakmasın resim yükleyemedim böyle link olarak vermek sermi bilemedim ilk fotolarını yüklemek istedim aracın.
https://imageshack.us/a/img29/9084/hnmu.jpg
https://imageshack.us/a/img27/9255/s425.jpg
https://imageshack.us/a/img716/5964/nndd.jpg
https://imageshack.us/a/img189/6352/jth9.jpg
Herkese iyi forumlarrr :thumbup1:
ozanoz93
18/08/2013, 20:12
hosgeldin beylikduzunde kirmizi punto gorursen benimdir :)
StrawBeeRy
18/08/2013, 20:39
tamam düzelttim :)
hoşgeldiniz keyifli forumlar bende beylikdüzündeyim büyükşehirdemi oturuyorsunuz?
Aramıza hoşgeldiniz aracınızda hayılı olsun...
hoşgeldin foruma. bi de alperenin var beylikdüzünde kırmızı puntosu :D neyse bizim bu taraf kalabalıklaşıyo :) eeylül ekim gibi bi daha toplanacaz aklınızda olsun ;)
Hoşbuldum teşekkür ederim hepinize :) kırmızı punto görürsem ozaman kim bu selektör yakan beyaz punto die kızma bana :D :D Evet abi bu arada büyükşehirde oturuorum A23 blok :) Toplanma falan olursa taki pedicem kısmetse orda olmaya çalışcam işlerimden dolayı vakit bulabilirsem :) Ben turşu imalatçısıyım malum yaz sezonu bizim üretimle geçiyor haftanın 3-4 günü bursada imalatta oluyorum :)
allah kolaylık versin. buluşmada artık turşularında tadına bakarız :)
Una Italiana Rossa
19/08/2013, 15:23
oooo beylikdüzü coştu gidiyo :D sağolsun Ergin abimin dediği gibi ben de beylikdüzü'ndeyim, marmara evleri 2.Kısım da oturuyorm.. böyle stickerlı tek kapı kırmızı bi grande punto görürsen bil ki o da benim:) zaten kullandığın araç puntoysa ben seni çoktan görmüş selamımı vermişimdir :))
12 gün sonra puntoma kavuşuyorum bende alperen. nerdeyse 1 aydır puntom izmir de :) valla eşten ayrılmak kadar zormuş yav :D
bu gece innovia 2 nin çıkışında bitane punto seat a çok fena geçirdi ama puntoda bişicik yoktu geçerken gördüm belki arkadaş forumdandır falan die yazayım dedim geçmiş olsun die. :) içim gitti sıfırda arabaymış gördüm geçerken kendim vurmuş gibi üzüldm yav. buluşmalara inşalah gelebilirsem artık turşu suyuna doyarız kana kana içip :D
yavuzselim
19/08/2013, 23:13
hosgeldin beylikduzunde kirmizi punto gorursen benimdir :)
beylikdüzünde tek kırmızı sendemi var :D :D
hoş geldin...
hoş geldin aramıza. araban maaşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin. güzel tercih yapmışsın.
ozanoz93
20/08/2013, 02:44
hoşgeldin foruma. bi de alperenin var beylikdüzünde kırmızı puntosu :D neyse bizim bu taraf kalabalıklaşıyo :) eeylül ekim gibi bi daha toplanacaz aklınızda olsun ;)
toplanildigi zaman mutlaka haber verin beylikduzunde gurpinarda sov yapariz ;))
oooo beylikdüzü coştu gidiyo :D sağolsun Ergin abimin dediği gibi ben de beylikdüzü'ndeyim, marmara evleri 2.Kısım da oturuyorm.. böyle stickerlı tek kapı kırmızı bi grande punto görürsen bil ki o da benim:) zaten kullandığın araç puntoysa ben seni çoktan görmüş selamımı vermişimdir :))
alper senin orda oturuyorum bende benim araci görmemişin demek daha ifanin orda görüşelim bii
beylikdüzünde kırmızı seven çok sanırım :D :D hoşbulduk tekrarrr sağolun
Hoşgeldiniz bende Çatalca'dan yakın sayılırız :)
StrawBeeRy
23/08/2013, 02:33
Hoşgeldiniz bende Çatalca'dan yakın sayılırız :)
cevap yazmayan adam yazdı ya herkesin yazması lazım :D
Yazanlarda hep kırmızı araç sahipleri herhalde hea :D :D iyimiş valla ne çok kırmızı puntocu varmış şaşırdım böle :D :D Eyvallah hoş bulduk. çatalca yakın ya hemen aşşassıı beylikdüzünden boşa attımmı arabayı gelir zaten :)
black pearl
26/08/2013, 00:45
Aramıza hoş geldin. Bende esenyurttanım. Gerçi benm eşşek yoğun bakımda beylikdüzü birmotta
ercan geçmiş olsun hayırdır??? kaza falan yoktur umarım?????
black pearl
26/08/2013, 19:33
Valla erginim geçen pazartesi leonun birine çarptım .Eşşekte ufak hasar var tampon bağlantıları ve logo üstü ufak çökme var.Adamın bütün hava yastıklar felan patladı.
İnnovia nın oradamı yaptın arkadaşım kazayı beylikdüzüne çıkan rampada :)
murathatib
27/08/2013, 00:46
aramıza hoşgeldin araban hayırlı olsun hocam
aman çok geçmiş olsun ercan. kimsenin canı yanmasında bırak cana geleceğine mala gelsin. bununla geçmiş olsun.
black pearl
27/08/2013, 16:04
İnnovia nın oradamı yaptın arkadaşım kazayı beylikdüzüne çıkan rampada :)
Evet orda yaptım
black pearl
27/08/2013, 16:05
Saol ergin, şükür kimseye birşey olmadı
Tam sen kazayı yaparken orada park halindeydi innoviadan birini alıodum gördüm senin kazanı sesi duyunca yandan girmişsin leona ama sende çok şükür pek bişey yok ucuz atlattın ;)
black pearl
27/08/2013, 23:07
Aynen öyle oldu😊,buna şükür.