Orijinalini görmek için tıklayınız : Navigasyon Hakkında
arkadaşlar aracıma navigasyon cihazı almak istiyorum ama video oynatabilsin ve flash bellek de takılabilsin istiyorum fiyatı uygun önerebileceğiniz modeller var mı ayrıca onun montajı nasıl oluyor arabanın göğüslüğü filan sökülüp kablolar geçiyor mu bunun için yardımcı olursanız sevinirim
bence alma navigasyonların yol felan tarif ettiği yok bende tomtom vardı bi saat dolaştırdı beni sinirlendim kırıp çöpe attım
bence alma navigasyonların yol felan tarif ettiği yok bende tomtom vardı bi saat dolaştırdı beni sinirlendim kırıp çöpe attım
aslen konyalıyım 7 ay önce nazilliye taşındım hiçbir yer bilmiyorum en basitinden beyin yanına gideceğim rutin bakıma şimdiden kara kara onu düşünüyorum nasıl bulacağım da gideceğim diye :D
valla bi kaç gün önce konuyu açsaydın birmot 500 tl bakıma navigasyon hediye ediyodu en azından bakımda yaptırmış olurdun
telefonunun markasını modlini öğrenebilirsem geçici navigasyon olarak kullanmanda yardımcı olurum :)
telefonunun markasını modlini öğrenebilirsem geçici navigasyon olarak kullanmanda yardımcı olurum :)
Nokia 5800 mış :D ama bende telefonlardan hiç anlamam ama iyi niyetin için çok teşekkür ederim :D
5800 DA ovimaps yüklü içinde abi zaten adresi yaz devam et rica ederşm :D
zahirbaba
18/08/2013, 01:55
ben navigasyonla devamlı gittiğim, bildiğim yolu karıştırdım
navigasyonda markadan çok kullanılan harita önemlidir.Türkiye için en güzeli başarsoft igo dur.Bende pirhana sigma var memnunum.İnsana güven veriyor bilmediği şehirlerde.Bence bir araçta olmazsa olmazdır.türkey forum sitesinde araştır hocam bu konuyu
5800 DA ovimaps yüklü içinde abi zaten adresi yaz devam et rica ederşm :D
Tamam deneyeceğim :D
Tamam deneyeceğim :D
arkadaşım 150tl 200 liralık bir navigasyon al böl 10 takside.bak keyfine.5800 tarihi eser oldu :evet:
hocam bende nazillidenim :) ama İstanbulda görev yapıyorum bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım ordaki araç piyasası hakkında bilgim vardır ustalarımız da mevcut..
navigasyon olayına gelince gp ler için yeni çıkan DYN tarzı bir ürün varmış sanırım..
hocam navitech marka aldım. 5 inc. ssesli komut özelliği de var. şahane bişey. bluetooth, fm transmitter özelliği var. mp3 çalıyo video çalıyor. sadece tv ve e-kitap özelliği yok. yol bilgisayarı gibi yakıt hesabı rota maliyet hesabı çıkarıyor. kolay hızlı manzara seçenekli rota planlayabiliyorsun. hepsş bir kenara sesli komut olayı çok iyi. ömür boyu ücretsiz güncelleme var. gece ekran görüntüsü gece moduna geçiyor. yoldaki hız tabelalarına göre uyarıyor. ben aldım 1 ay kadar önce çok memnunum. üstelik 12 taksit yaptırdım. 200 tl toplam.
Herkesin fikri kendini bağlar ama ben navigasyon alacağım zaman tomtom dan yana yapacağım tercihimi 3-4 yıl yurtdışında kullandım bı kusurunu gormedım
Tomtom'un yurtdışı haritaları iyidir muhakkak ama Türkiye için Başarsoft haritası kullanan herhangi bir cihaz seçebilirsiniz. En güncel haritayı bu firma hazırlıyor çünkü. Gayet de güzel yol tarif ediyor.
linki de burada.
Navitech VR-533 Primo 5?? Yeni nesil VR Navigasyon Cihazı - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (https://www.hepsiburada.com/liste/navitech-vr-533-primo-5-yeni-nesil-vr-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=otdelvr533&categoryId=257643&SKU=OTDELVR533&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotdelvr533%26fh _lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog0 1%252ftr_TR%252f%2524s%253dnavitech%26fh_refview%3 dsearch)