Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Lounge'landım
farukileri
14/08/2013, 19:34
Yaklaşık birkaç saat önce kesinleştirdim, artık bir Punto lounge sahibiyim. Bu arada yeni araç alacakların aklında olsun, Ankara'da elde kalan beyaz ve siyah renklerde araç mevcut,zamlı fiyatlardan etkilenmeden alabilmek mümkün olabiliyor.
Teslim alırken resimleri atarım size. Haftaya cumartesi teslim alıyorum aracımı hayırlısıyla
Sent my GT-I9300 using 2
Hangi opsiyonlarla ne kadara aldınız yazarsanız bilgilenelim şimdiden hayırlı olsun :)
farukileri
14/08/2013, 19:49
Hangi opsiyonlarla ne kadara aldınız yazarsanız bilgilenelim şimdiden hayırlı olsun :)
Beyaz renk, lounge pakete herhangi bir ek yok (skydome,tomtom on hazirlik vb), trafik sogortasi dahil nakit 40.000 TL ye aldim :) tesekkurler
Sent my GT-I9300 using 2
Beyaz renk, lounge pakete herhangi bir ek yok (skydome,tomtom on hazirlik vb), trafik sogortasi dahil nakit 40.000 TL ye aldim :) tesekkurler
Sent my GT-I9300 using 2
Tekrar hayırlı olsun en yakın zamanda fotoları bekliyoruz :)
Hayırlı ugurlu olsun çok güzel bir araç almışsınız. Motor 95 hp mi 75 hp mi?
reddragon
14/08/2013, 21:07
Motorun 75 'lik olduğu bilgiler kısmında yazıyor. Hayırlı uğurlu olsun Faruk kardeşim. Güle güle, kazasız belasız bin. Multijetle ekonominin, Lounge donanımla da konforun tadını çıkar...
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın
Fiyat gercekten uygun
İzmir de easy donanıma 41.000 tl diyorlar alacaklar kaçırmasın
farukileri
14/08/2013, 21:34
Hayırlı ugurlu olsun çok güzel bir araç almışsınız. Motor 95 hp mi 75 hp mi?
Teşekkürler, motor olarak 75'lik aldım tekrardan. Eski aracım olan Grande Punto Active'dekinin aynısı. 95'lik almayı düşünüyordum, 1.000 TL fazladan verecektim; ama sonradan ortalamanın 75'e göre biraz daha fazla olabileceğini öğrendiğimde vazgeçip 75'lik aldım tekrardan.
Motorun 75 'lik olduğu bilgiler kısmında yazıyor. Hayırlı uğurlu olsun Faruk kardeşim. Güle güle, kazasız belasız bin. Multijetle ekonominin, Lounge donanımla da konforun tadını çıkar...
Çok teşekkür ettim abi, valla multijet'i seviyorum, annemlere de tavsiye etmiştim, kendileri lounge aldılar benden önce, ben de onları takip edip lounge aldım kendime :) umarım araba anahtarları karışmaz ;) :) bendeki aracın donanımı onlarınkine göre biraz daha fazla ve iç dizaynı farklı (Punto S6 ve Punto S7 farkı, benim aracım Punto S7 olarak geçiyor; annemlerinki Punto S6)
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın
Fiyat gercekten uygun
İzmir de easy donanıma 41.000 tl diyorlar alacaklar kaçırmasın
Sanırsam 41.000 TL'yi zamdan sonra söylüyorlar. Hatta 250 TL daha verin easy'nin üstüne cruise control ve arka otomatik cam veren konfor paketini alın; lounge modelle fazla bir fark kalmamış oluyor bu sayede
Hayırlı olsun kazasız belasız...
farukileri
14/08/2013, 21:46
Hayırlı olsun kazasız belasız...
teşekkür ettim :)
fibonacci
14/08/2013, 22:01
merhaba ve hayırlı olsun..bende 2012 model evo multiair 105 bg var. araç 2 yaşına girecek kasımda. acaba lounge alsam mı diye aklımdan geçiriyorum şu günlerde..
tabi arabaların performansları arasında nasıl bir fark olur net bir bilgim yok.. benim evo uçuyor o ayrı mesele :)
hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeler nasip etsin.
birde araçlarımızın S6 veya S7 olduğunu nereden anlayacaağız
Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela göstermesin
kadir1982
14/08/2013, 22:49
hayırlısı olsun güle güle kullanın...
kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun lounge keyfi bir başka :::))))
hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah, benimde aracım 2 hafta sonra geliyor iple çekiyorum
hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
farukileri
15/08/2013, 00:24
hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeler nasip etsin.
birde araçlarımızın S6 veya S7 olduğunu nereden anlayacaağız
2013 yılında gelen araçlar S7 olarak geçiyor; 2012'deki araçlar S6
Teşekkürler bu arada
hayırlı olsun almışken 95 hp lik olsaydı daha güzel olurdu.
hayırlı olsun aslanım en kısa zamnda gelde kuyruk düzeltelim :)
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin..
blackpunt006
15/08/2013, 16:52
Hayırlı olsun :) Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
hayırlı olsun kardeş. bende aralık 2012 de lounge aldım beyaz standart paket 34,500 tl ye.
murathatib
15/08/2013, 17:25
hayırlı olsun hocam allah tekerini düz bastırsın
allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.
farukileri
15/08/2013, 18:30
hayırlı olsun almışken 95 hp lik olsaydı daha güzel olurdu.
teşekkür ettim, 95'lik almayı ben de istiyordum ama sonrasında fikir değiştirip 75 beygirlik aldım
hayırlı olsun aslanım en kısa zamnda gelde kuyruk düzeltelim :)
hallederiz meraklanma :)
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin..
Teşekkürler :)
Hayırlı olsun :) Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
İnşallah, teşekkür ederim
hayırlı olsun kardeş. bende aralık 2012 de lounge aldım beyaz standart paket 34,500 tl ye.
Teşekkür ettim, babamlar 10 ay önce aldı 36.000 TL civarında bir fiyata.
hayırlı olsun hocam allah tekerini düz bastırsın
teşekkür ettim, amin :)
allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.
Teşekkürler, inşallah :)
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız güzel günlerde kullan..
farukileri
15/08/2013, 22:30
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız güzel günlerde kullan..
eyvallah abi sağolasın :) tokuştururuz bizimkileri :)
Ankara'daki hangi bayiden aldınız acaba? Siyah ya da beyaz Punto Lounge arıyoruz. Bulamazsak antrasit gri alacağız yoksa.
Allah kaza bela vermeden binmeler nasip etsin
fatihcam13
19/08/2013, 14:52
hayırlı olsun.
Gaziantep'te geçen yıldan kalan 105 hp multiair motorlu lounge paket+esp ve skydome'lu petrol yeşili punto'mu yeni aldım ben de. 36.000 lira verdim.
önceki yıldan kalan araçlarda sanıyorum ciddi avantajlar olabiliyor fiyat açısından.
ilk etapta start&stop ve hillholder hoşuma gitti. lounge'un ekstrası olarak da blue&me'ye bayıldım. daha öyle uzun uzun sürme şansım olmadı ama lounge donanım olarak gerçekten çok üst düzey bir seçenek.
farukileri
19/08/2013, 15:06
Ankara'daki hangi bayiden aldınız acaba? Siyah ya da beyaz Punto Lounge arıyoruz. Bulamazsak antrasit gri alacağız yoksa.
Onunla ilgili olarak size bir PM atıyorum birazdan.
Allah kaza bela vermeden binmeler nasip etsin
Teşekkürler.
hayırlı olsun.
Gaziantep'te geçen yıldan kalan 105 hp multiair motorlu lounge paket+esp ve skydome'lu petrol yeşili punto'mu yeni aldım ben de. 36.000 lira verdim.
önceki yıldan kalan araçlarda sanıyorum ciddi avantajlar olabiliyor fiyat açısından.
ilk etapta start&stop ve hillholder hoşuma gitti. lounge'un ekstrası olarak da blue&me'ye bayıldım. daha öyle uzun uzun sürme şansım olmadı ama lounge donanım olarak gerçekten çok üst düzey bir seçenek.
Size de hayırlı uğurlu olsun. Evet eski araçlara ciddi bir avantaj sağlıyorlar elden çıkarmak adına. Sonuçta araçların giriş tarihindeki fiyat listesine göre satışları gerçekleştirdikleri için eskiden girmiş ancak elde kalmış araçları çok iyi fiyatlara bulabiliyorsunuz.
Hayırlı olsun Güle güle kullan alllah kaza bela vermesin.
Hayırlı uğurlu olsun kardeş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bende bu cuma teslim aldım Punto Lounge 95 Hp istanbulda aldım 45,300 trafik anahtar teslim olarak aldım beyaz oda :) İyi forumlar
farukileri
20/08/2013, 21:04
Hayırlı uğurlu olsun kardeş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bende bu cuma teslim aldım Punto Lounge 95 Hp istanbulda aldım 45,300 trafik anahtar teslim olarak aldım beyaz oda :) İyi forumlar
Hayırlı uğurlu olsun size de iyi forumlar :)
farukileri
22/08/2013, 23:13
Bugün itibariyle aracın hem plakası çıktı hem de kaskosu halloldu. Kasko fiyatları biraz yükselmiş olmasına rağmen Punto'lar için pek fazla bir değişim yok. Eski aracımda 1.250 TL'ye kasko yaptırmışken şimdi 1.400 TL'ye yaptırdım. Yeni araç almış olanlar, alacak olanlar için bilgi vereyim dedim.
Ben kaskomu maphre den yaptırdım 1,100 liraya yaptırdım. keşke baştan söyleseymişim bunu belki yardımı olurdu sana :/
farukileri
23/08/2013, 10:41
Ben kaskomu maphre den yaptırdım 1,100 liraya yaptırdım. keşke baştan söyleseymişim bunu belki yardımı olurdu sana :/
Hasarsızlıktan dolayı yine fiyat yukarıda gelecekti bana; hasarsızlık indirimim yüksek olsaydı daha makul rakamlara getirebilirdim; ama 2012 yılındaki kazadan dolayı hasarsızlık indirimi işlemedi bana bu yıl için
Bu arada bir düzeltme, kasko poliçesi hazırlanırken şirket revize etmiş fiyatı; 1.192 TL'den kaskoyu hallettim.
farukileri
26/08/2013, 17:14
Cumartesi gunu aracimi almis ve istanbul a getirmis bulunmaktayim. Forum sticker i aldim ancak daha yapistirma firsatim olmadi. Aracin bir seri resimlerini burada bulabilirsiniz. Garaja da eklerim cektikce.
Sent my GT-I9300 using 2
ahmet4646
26/08/2013, 17:34
güzel araç maşaallah fiyatta çok iyi güle güle kullanın....
İnşallah bende yakında lounge olarak aranıza katılmak istiyorum. İlinci el 3000 km de 2012 model 0 hata, sanruflu navigasyon hazırlık, star stop yok sadece fiyat olarak kaça alabilirim acaba. 39 istiyorlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-3,bin-km.de-sifir-ayarinda.sanruf-pluscam-tavanli-plusfull-acil-satilik-140379680/detay/
İnşallah bende yakında lounge olarak aranıza katılmak istiyorum. İlinci el 3000 km de 2012 model 0 hata, sanruflu navigasyon hazırlık, star stop yok sadece fiyat olarak kaça alabilirim acaba. 39 istiyorlar.
Fiat Punto 1.3 Multijet Lounge 2012 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 140379680 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-3,bin-km.de-sifir-ayarinda.sanruf-pluscam-tavanli-plusfull-acil-satilik-140379680/detay/)
güzel araç..
Fiyat konusunda yorum rica etsem.
knidos111
31/10/2013, 00:41
3-4 daha ver sıfırını al,bayide pazarlık var
Başlangıç fiyatı 44 bin tl hocam ayriyetten sanrufta var. Ayriyeten pazarlık yapıp biraz fiyat düşürebilirim diye düşünüyorum
sehzadeamasya
31/10/2013, 02:33
Allah kaza bela vermesin arkadaşım
Aracı almadım daha ama temennin için teşekkürler. Aracı kaça alırsam uyguna almış olurum, bu yönde fikirlerinizi beklerim.
emreaktan
31/10/2013, 03:42
hayırlı olsun göstergeler farklı belli oluyor ordan farklı olduğu km ibresi dik aşşağı bakıyor bende hafif sol yukardan birde ibreler kırmızı üstüne mavi galiba s 7 lerde
radyo nasıl yol bilgisayarının olduğu yerde gözüküyor ? bende punto lounge var nasıl yapabilirim?
PERFECT59
02/11/2013, 20:30
Hayirlisi olsun arkadasim allah kaza bela vermesin benimkide seri2 :)
HTC One X cihazımdan gönderildi