Orijinalini görmek için tıklayınız : Yolcu airbag üstü şişme var servis ücretsiz yaparmı....
yolcu airbag üstünde şişme var fiat müşteri hizmetlerini aradım,sonra servis beni arayıp randevu verdi bi bakalım dediler,aracımın garantiside yok sizce ücretsiz yaparlarmı yoksa kullanıcı hatasımı derler,derlerse nasıl bi kullanıcı hatası olabilirki,yardımlarınızı bekliyorum.....
serkandikici
15/08/2013, 00:14
Bu sorun giderek baş göstermeye başladı bende de başlıyo gibi hafiften bi tümsek var.. Sonuçlarla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim
bordom22
15/08/2013, 02:05
Araçlar kaç model
Sent my iPhone using
2006 benım araçtada var.
son durum nedir?
2008 model aracımda aynı sorun oluştu Birmot baktı garantisiz olduğu halde ücretsiz tamirat yaptı
2008 model aracımda aynı sorun oluştu Birmot baktı garantisiz olduğu halde ücretsiz tamirat yaptı
tamirmi etti,ben tamir ettirmek istemiyorum yarın öbür gün airbag açılmazsa daha büyük sıkıntı olur komple değiştirmelerini isticem
erenemre
17/08/2013, 02:06
aracı uzun süre çok güneş altında bırakmaktan kaynaklı bir sorun mutlaka bırakacaksanızda güneşlik kullanın.benim araç 2008 model genelde kapalı garajda durur ve güneşe koyacaksamda 1-2 saatte olsa mutlaka güneşliği koyarım çok şükür hiçbir şişme yada çıkıntı yok.
araba bu sonuçta hepte gölgede durmicakya,50 faktör güneş kremimi alsak:D
Tamir edildiden kastım üzerindeki kapak değişti ve yaptığım kaza da da açıldı sorun olmadı yani
erenemre
18/08/2013, 16:45
araba bu sonuçta hepte gölgede durmicakya,50 faktör güneş kremimi alsak:D
gölgede dursun demedim güneşlik kullanacaksın dedim renault megane lerdede göğüste çatlama oluyordu aşırı güneşte