PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İkinci bakım

alikemalhan
13/08/2013, 15:21
Arkadaşlar 1,3 multijet punto evomun 2. bakımı geldi. Daha önce 16binde birmota gitmiş. Ben aracın ikinci sahibiyim, şimdi 26binde. Eylül ayında aracın garantisi bitiyor. Bu arada aracın kapılardan bilhassa sol ön kapıdan çok ses geliyor. Yetkili servis kapı gergilerini değiştirir mi? Kalorifer borularından da çok ses geliyor. Yetkili servis bunları ücretsiz yapar mı?
İzmir de özel yada yetkili servis ne tavsiye edersiniz? Bakım yaptıranlar üç aşağı beş yukarı fiyat verebilir mi?

umutsaygin
13/08/2013, 19:11
kapı gergileri kronik sorun zaten garantiden değiştirmiştim bende sizin aracınızınkileride ücretsiz değiştireceklerdir. .kalorifer borusu kısmını bilmiyorum servise sorunuz bir. .izmirde oto var özel servis olarak. . forumdaki puntocular onda. .saygılar

alikemalhan
13/08/2013, 22:01
kapı gergileri için yetkili servise gitmemiz gerekiyor değil mi? izmir de yetkili servis kime gitmeli, aküm bitmişti birmota çektirdim geçenlerde hiç memnun kalmadım.

umutsaygin
13/08/2013, 22:06
aynen yekili servis. .birmot var birde enrike alberto mu ne tam bilmiyorum ismini izmirde :) manisada da var şendil yakın bulursanız ordada yaparlar gergileri garantiden değişirler. .