Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara veya Eskişehir'de Rent A Car

cdogu
09/08/2013, 19:47
Selam abilerim,sevgili dostlar.

Kız arkadaşımla bir kaç gün eskişehir'e gitmek istiyoruz. Hızlı tren güzel ve ucuz fakat Eskişehir içinde daha önceki seyahatimizde arabanın eksikliğini hissettim.

boş senet imzalatmayan,kaskolu,2 yıllık ehliyet blabla dinlemeyen bir Rent A Car arıyorum Ankara ve Eskişehir'de.Araç ta ekonomik olur muhtemelen. Megane,Punto,Clio,Albea,Linea vs..

İki seçeneğim var ;

1-) Ankara'dan Eskişehir'e trenle geçip,Eskişehir içinde güvenilir,uygun fiyatlı bir Rent A Car'dan kiralamak.

2-) Direk olarak Ankara'dan kiralayıp Eskişehir'e geçmek.

Sorum şu,Eskişehir'de veya Ankara'da bildiğiniz,tanıdığınız,güvendiğiniz iyi bir Rent A Car var mıdır ? 16'sında gidip,19'u gibi dönmeyi düşünüyorum. 15'inde teslim alıp 20'sinde teslim edebilirim Ankara'dan olursa. Çok uzun değil yani süre.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

jordanmert
09/08/2013, 22:55
kardeşim benim fikrimi soracak olursan arabaya en az gereksinim duyulan kent eskişehirdir. bence kesinlikle trenle git zaten şehir merkezinde gar, eğer kentpark şelale gibi yerlere gitmek istersen tramvayı kullanırsın. ama kiralamak araba sürme keyfini eskişehirde yaşayım diyorsan maalesef bi tanıdığım yok..

Scottie
10/08/2013, 00:14
Central rent a car var. Burada polo kiraliyorlar. Kizilcikli caddesinde. 95 tl xivariydi sanirim...

Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2

cdogu
10/08/2013, 00:34
kardeşim benim fikrimi soracak olursan arabaya en az gereksinim duyulan kent eskişehirdir. bence kesinlikle trenle git zaten şehir merkezinde gar, eğer kentpark şelale gibi yerlere gitmek istersen tramvayı kullanırsın. ama kiralamak araba sürme keyfini eskişehirde yaşayım diyorsan maalesef bi tanıdığım yok..

Teşekkür ederim sevgili Mert abim. Benim de Abim Eskişehir'de okuyor. Biliyorum şehri fakat tam da dediğin gibi o keyfi orada yaşamak için istiyorum.

Central rent a car var. Burada polo kiraliyorlar. Kizilcikli caddesinde. 95 tl xivariydi sanirim...

Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2

Saygıdeğer Eser abim teşekkür ederim. Araştıracağım.

Önerilere açığım arkadaşlar :)

Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.

cdogu
10/08/2013, 14:28
Günceldir abiler

Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.