Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyah fun:) Eğlence başlasın
ultraslan33
07/08/2013, 17:39
buda benim araç..fotolar iyi değil ama aracım çok temizdir:)
ultraslan33
07/08/2013, 17:43
boya yüzeyinin pürüzsüzlüğüne ve temizliğine dikkat:)
Alper hocam kendi kendine aracına nazar değdireceksin :) Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hocam..
Maşallah pırıl pırıl kazasız belasız ...
ultraslan33
07/08/2013, 17:52
seninkide türk bayrağı gibi alımlı maşallah
ultraslan33
07/08/2013, 17:54
Alper hocam kendi kendine aracına nazar değdireceksin :) Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hocam..
hocam satamadık şu tertemiz aracı yav:)
hocam satamadık şu tertemiz aracı yav:)
bu işler biraz şans ama gp lerin satışı çok hızlı değil zaten malum nedenlerden dolayı ama şunu söyliyeyim aracın temiz her halukarda satarsın..300-500 aşağı yada yukarı olur ama satarsın merak etme.. bu arada bir fiyatta çok ısrar etme sonra yine sana zarar oluyor..tavsiyem şu sıralar isteyen varsa sat tam zamanı almak için de kurban sonrasını bekle..
ykaya1983
07/08/2013, 21:58
Hayırlı olsun güzel bir araç.
ultraslan33
08/08/2013, 00:08
bu işler biraz şans ama gp lerin satışı çok hızlı değil zaten malum nedenlerden dolayı ama şunu söyliyeyim aracın temiz her halukarda satarsın..300-500 aşağı yada yukarı olur ama satarsın merak etme.. bu arada bir fiyatta çok ısrar etme sonra yine sana zarar oluyor..tavsiyem şu sıralar isteyen varsa sat tam zamanı almak için de kurban sonrasını bekle..
tayfun abi bu araca 26bin çok mu??4 michelin sıfır lastik+bod perde+döşeme ve boya koruma+gece görüşlü geri görüş kamerası+özel plaka uygulaması+amerikan park zaten 2000 civarı ediyo
ultraslan33
08/08/2013, 00:09
Hayırlı olsun güzel bir araç.
kardeşim sağol ama araç yeni değil:)
tayfun abi bu araca 26bin çok mu??4 michelin sıfır lastik+bod perde+döşeme ve boya koruma+gece görüşlü geri görüş kamerası+özel plaka uygulaması+amerikan park zaten 2000 civarı ediyo
işte tam demek istediğim bu puntoyu bilenler yada aracın sahibine göre istediği para hakkı ama alacak kişi nasıl düşünüyor acaba? belkide karşı taraf diyor ki 3-4 lira daha veririm evo alırım.. ama fun modelinin zevkinin farklı olduğunu bilmiyorum gerçekten dolu arabalar satılırken bu zorulukları yaşıyor bende emotion u satarken aynı zorlukları yaşadım kardeşim seni anlıyorum..sıkma canını her malın alıcısı vardır..