Orijinalini görmek için tıklayınız : 10000 bakım fiyatı
Arkadaşlar benim arabanın kliması soğutmuyordu yapılsın diye sevise gittim. Sağolsun yaptılar. Gitmişken arabanın ya yıllık bakımı yada 10000 bakımı (başa baş) geliyor, kaça yapıyorlar diye bir sorayı dedim, adamların bana verdiği fiyat 300 ile 600 arasında, yuh dedim sıfır arabada ne değiştireceksiniz, dedim. fiyat bana çok fazla geldi benim forumda okuduğum 10000 bakımı 170-200 gibi birşey neden böyle saçma bir fiyat vermiş olabilirler ki
2008 grande punto m.jet sahibiyim 10bin bakımlarım 180 lira benzinli araçlarda bu meblağ 100 lirayi geçmiyor dostum servisler fırsat buldukça iteliyorlar şahsen ben arabamı temiz kullanıyor ve güvendiğim ustaya gösteriyorum servise mecbur kalmadıkça gidilmemeli tabi bu benim düşüncem
görevlenin dediği de m.jetlerin 170 vs tuttuğu benzinlilerin daha fazla olduğu. en iyis, bir kaç servisi daha arayıp sormak.
Arkadaş cevremde 2kişide benzinli punto var onlardan duyduğm kadarıyla 100 liradan fazla tutmuyor diyolar hatta benle alay ediyolardı aradaki 80 100 lira fark için :) en doğrusu dediğin gibi birden fasla servisi arayıp sormak
Arkadaş cevremde 2kişide benzinli punto var onlardan duyduğm kadarıyla 100 liradan fazla tutmuyor diyolar hatta benle alay ediyolardı aradaki 80 100 lira fark için :) en doğrusu dediğin gibi birden fasla servisi arayıp sormak
en iyisi başka servis allahtan elazığ yakın
ben dizel 10 bin bakımını 190 tl ye yaptırdım. servise
hocam 10,000 bakımı diye bişi yokki herhangi bi shell istasyonuna git yağını suyunu değiştir ver 50-60 tl tamamdır
aslında serviste aracın başında durusam veya çalışanlara söylerim sanırım sadece arabanın yağını ve suyunu falan değiştirin . 10.000 km arabanın neyi olacak. balatalarımı eskiyecek
10.000Km bakımı içinn 600Tl çok yüksek meblaa.......... Ne yapıyor trigger mi değişirecekmiş?? Sanayiye gitsen hava filtresi polen filtresi yağ değişimi buji değişimi 160-180tl civari tutarrr........
10.000Km bakımı içinn 600Tl çok yüksek meblaa.......... Ne yapıyor trigger mi değişirecekmiş?? Sanayiye gitsen hava filtresi polen filtresi yağ değişimi buji değişimi 160-180tl civari tutarrr........
bakıma gittiğim de bşlarında duracam hava filtresi polen filtresi yağ değişimi bunları değiştirtcem. sanırım sıkıntı olmaz
en fazla 200 tl alır servis oda çok :)
bakıma gittiğim de bşlarında duracam hava filtresi polen filtresi yağ değişimi bunları değiştirtcem. sanırım sıkıntı olmaz
Yetkili serviste başlarnda durmana gıcık oluyorlar bendee onlara gıcık oluyorum....
Benim de şu sıralar 10000 bakım yaptırmam gerekiyor iki farklı servise sordum ikisi de 170-200 tl arası bir fiyat tutar dediler.
Kullanım klavuzunda da dizel motorlarda 10000 kmde bir motor yağı ve motor yağ filtresi değiştirlmeli diyor. yıllık bakıma denk geliyorsa (benim kasımda 1 yıl olacak) ek olarak hava filtresi, polen filtresi de değişecek.
Valla ben anlamadım bu işi. Benim elimde 1 yıl bakımda yapılanların listesi var. O zaman araç 6000 km deydi. Şimdi 3 yılı 14.000 km de servislere soruyorum yine aynı şeyler değişecek ve kontrol edilecek. Sadece gerekirse buji değişecek 3 servisle görüştüm verdikleri fiyat ortalama 450 TL
Benim aracım da ilk bakımına (20bin km) yaklaşıyor. Fiat'ın iPhone programında yaklaşık olarak rutin bakım ücretleri yazıyor. Aracın modelini, yılını ve kilometresini giriyorsunuz. Benim aracım için 319 Lira + KDV çıkardı. Ne kadar doğru bilmiyorum. Birkaç ay sonra göreceğiz bakalım...
420 lira gibi bir fiyat çıkardılar...1 yıl dolmuştu fakat araç 5bindeydi o yüzden biraz ısrar ettmim bazı şeyleri çıkardık ve 200e yapyırdım
Serviste yaptırdım 10.000 bakımını. Dizel euro 5 motor 195 lira verdim.
cezalandirici083454
26/08/2013, 12:38
Servisler gereğinden fazla yüksek çıkartıyorlar.
bugun yaptirdim euro5 motor 190 tl tuttu.
motor yagi, yag filtresi ve hava filtresi degisti.
PUNTO2008
31/08/2013, 15:16
Yakında ben de 100.000 bakıma gideceğim. Bundan önceki arabalarımı Speddy'de yaptırmıştım, elemanı da tanıyorum iyi çalışıyorlar, şu anda kampanya da 169 TL, filtreler, yağlar değişimi var, 50 noktada checkup yapıyorlar ve istenirse arıza çıkarsa gideriliyor. 2 yıl da garantili parçaları ve ben hep yaptırdım Ümraniye-Carrefour şubesinde hiç sorun yaşamadım, kredi kartına taksit te var, her marka araç için tek fiyat.