PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 40.000 bakım yaptırdım

JuDGe85
03/08/2013, 13:28
Merhaba

Aracım 38.500 km de, yola çıkacağım icin yaptırıp aklımda kalmaması icin bakım yaptıdım.
Aracımı bu sabah küçükyalı birmot a götürdüm.

Şikayetlerimi yazdılar. Arka kapı sesi, tavanda leke, sol önden gelen sesi(çukurda), frenlerin de zayıfladıgı hissedilmeye başlamıştı,

Balatalar değişti, arka kapı gergileri değişti, bakım yapıldı, tavan için hemen sipariş verildi 8:30 da bıraktım 11:30 da aldım aracı.

Çok memnun kaldım çok da rahat ettim, dışardan kapak almıştım onlarıda taktılar sağolsunlar.. :)

660 tl 6 taksit...

EvoKoray
03/08/2013, 16:30
Carbon Clean de yapıldımı ?
garantinin iyi yanları bu ücretsiz değişimler :) kötü kısmı serviste parça + işçilik ve toplam fiyat :D

JuDGe85
03/08/2013, 17:11
Evet yapılmış. Benim en çekindiğim yer city :)

Başka yerde de birsey çıksa değiştirmemek için düşünmüyorlar, hemen değiş ve yürü :)
En hoşuda tavan değişimi oldu, tertemiz tavan takılacak:)

umutsaygin
03/08/2013, 17:18
geçen hafta manisa da yetkilide 40000 yaptırdım aynı km de balata değişti karbon temizlemede yapıldı 549 tl ödedim ama karbon temizlemeden sonra araç biraz yakmaya başladı. . ayrıca benim de göğüslük değişti ben kırmama rağmen iyi niyetlice hemen değiştirdiler. .dedim göğüslük çatladı bakalım dediler değiştirdiler sorgu saulsiz :) fiat servislerinin bu yönü mükemmel :)