PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 19.700 TL ye satılık " ŞAHİN " pardon " KUŞ " :D

Arrest
02/08/2013, 01:03
101257575: ilan no bu

Şaka gibi ya ağzımda su vardı genzime kaçtı gülmekten :D

porche 911 fanı varmış arabada :D

hakanka
02/08/2013, 01:29
101257575: ilan no bu

Şaka gibi ya ağzımda su vardı genzime kaçtı gülmekten :D

porche 911 fanı varmış arabada :D

ama o fanın değeri zaten 15,000 tl 4,700 de arabanın değeri etti sana 19,700 tl puhahahhaa şaka gibi ya:D istediği rakama bak bide pazarlık yok yazmış

MethyLen
02/08/2013, 01:50
Adam emek harcamış, ser piyasa istediği fiyatı yazmakta özgür. Kuş dediğin araba geri viteste bile senin active aracını geçer. Donanım olarakta daha yüklü senin arabandan ?

Sen ne yaptın active için ???

Hep sevdiğim bir söz vardır,

Biliyorsan konuş alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar ;)

hakanka
02/08/2013, 02:19
Adam emek harcamış, ser piyasa istediği fiyatı yazmakta özgür. Kuş dediğin araba geri viteste bile senin active aracını geçer. Donanım olarakta daha yüklü senin arabandan ?

Kuş'u altın kafese koymuşlar kuşta demiş ulan ne para var bunlarda hatta
eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek:D

cdogu
02/08/2013, 04:11
Tofaş'ları ben de severim. Fakat abartmaya gerek yok. Kuş serisi artık trafikten çekilmeli. Metal yorgunluğu denen bir şey var.

Artık eskisi kadar sağlam değil bu araçlar. 50 revizyon görmüş,güvenliği olmayan araçlar..

Active donanım puntomuz olabilir. Bunun için kimseyi ezmeye gerek yok. Bütçe buna yetti. N'apalım? (Param olsa da ben alsam)

Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.

henky
02/08/2013, 05:50
Yanında 3 sandık yedek parça verilecektir diyo,o parçalardan da bi serçe toplanır herhalde :)

erenemre
02/08/2013, 09:33
bazı arkadaşlar afedersin ama saçmalamış active donanım punto değil palio nun boşu bile olsa şahin den sağlamdır.Şahin e ne kadar donanım eklerseniz ekleyin abs si , airbag ve birçok güvenlik sistemi olmayan 80 li yıllarda üretilmiş ve ufak tefek basit değişikliklerle 2000 lere kadar üretilmiş bir araçtan bahsediyoruz.Adam 2 far 1 teyp taktı diye punto ile adı aynı cümle içinde bile geçemez.Punto active nin nesi eksik şahin den ? önünüze bişey çıktığında frene basın bakalım punto active mi daha çabuk duracak kara düzen fren sistemli şahin mi ? yapmayın arkadaşlar bu kadarda saçmalanmaz

rohan4421
02/08/2013, 09:39
bazı arkadaşlar afedersin ama saçmalamış active donanım punto değil palio nun boşu bile olsa şahin den sağlamdır.Şahin e ne kadar donanım eklerseniz ekleyin abs si , airbag ve birçok güvenlik sistemi olmayan 80 li yıllarda üretilmiş ve ufak tefek basit değişikliklerle 2000 lere kadar üretilmiş bir araçtan bahsediyoruz.Adam 2 far 1 teyp taktı diye punto ile adı aynı cümle içinde bile geçemez.Punto active nin nesi eksik şahin den ? önünüze bişey çıktığında frene basın bakalım punto active mi daha çabuk duracak kara düzen fren sistemli şahin mi ? yapmayın arkadaşlar bu kadarda saçmalanmaz

öyle deme dostum şahin o:D mercedese kafa tutar. Neden çünkü kaybedecek bişei yok:D:D

brembo1
02/08/2013, 11:26

öyle bi laflar etmişsinki başka bi araçtan bahsettini sandım bir an güvenligin sıfır oldu gaz tenekesini araba diye sattılar bu millete üstelik sağ aynasız paspasız satıldıgı zamnlarını bilirim kendim kaportacıyım ve inan budar düz ve rüzgara direk duran bi arac daha yok dünyada direk karşı giden bi arac binmedikmi bindik ama puntoyla vss deyil bana göre clio ile bile kıyas götürmez hepimizin ailesinde bitane şahin dogan olmuştur cocuklugumuz içlerinde geçmiştir duygusal bagımız hepimizin var elbette ama güvenligi ve saglamlık vss söz konusu ise iş degişir ayrıca gerigeri geçmekten bahsetmişsiniz kuş serinin bütün motorları 80 ile 85 hp arası bişeydir ülkemizde alternatif otoların az oldu 80ve90yılların başında tüm şahin dogan vss bizede ferrari gibi gelirdi bide abarht egzost taktınmı off ama o devirler bitti artık eskidi onlar.

fotobelit
02/08/2013, 11:59
Yahu arkadaş şu ilan nosu ile paylaşacağınıza linki koysanıza.Çok daha kolay.No yu kopyala siteye gir yapıştır..Tek tıkla olacakken uğraştırıyorsunuz :)
Arakdaş bu araca kaç lira masraf yapmış bu..Porsche alsa daha iyiydi :)

ato
02/08/2013, 12:55

Takasa girin o zaman

hazarcelik
02/08/2013, 13:00

punto alacağına şahin alsaydın dostum keşke bukadar içinde kaldıysa :)

brembo1
02/08/2013, 13:03
Şahine 19 bin vericek adamın akıl ruh ve dogru para kazandıgından şüpe ederim kilosu kaca la bunun.

Arrest
02/08/2013, 13:10

herkes gereken cevabı vermiş valla ne diyim sana bilemedim ki :D

ahmet4646
02/08/2013, 15:23

Arkadaşın active aracını geçecek senin dynamic aracını geçemicekmi bunun active le ne alakası var en baz palio bile şahinden iyidir evet hepimiz yıllarca bu araçlara bindik ama Allah kazasını göstermesin active punto dediğin araçla şahini kafa kafaya çarpıştır bakalım harcadığı paranın emeğin taktığı 911 fanının bir anlamı kalacakmı boş...yani en altta yazdığın yazı sana daha çok uydu bence...

Gorky
02/08/2013, 16:15
Apaçilerin eline geçmiş her 10 şahinden 6sında bu işlemler var zaten. portpolish , dereceli egzantrik , headers vs..
Sanki Bmw motoru swaplamış. Arabaya çok bi b*k yapılmış gibi göstermek için kumanda düğmelerine kadar yazan bi adamın nesini savunuyosunuz anlamadım. Gerçekten iyi projeler yapan adamların da günahını alıyosunuz.

Sauron
02/08/2013, 16:19
Yalnız kullanıcı el kitabıda var onuda hesaba katmak lazım :)

outlife
02/08/2013, 16:36
ser piyasa fikrine katılıyorum. herkes istediği fiyatı isteyebilir. adam bodrumda lahmacuna 50 tl isteyebiliyor.

yazılan metine gelince sırf bu metin için bile arabayı almaktan vazgeçilebilir.

madem onca şey yaptın masraf ettin. adama hesapsız kitapsız derler. muhtemelen çok daha iyi özellik ve donanımda çok daha iyi bir araba alabilirdi. bu da almamam için bir sebep. ben orjinalciyim abi :) arabada orjinallik kalmamış. kesin boyada vardır bunda :D

arabada yaptıkların kendini gösterse modifiyede bi albenisi olsa anlarımda onda da bi numara yok ki. dolayısı ile 19 bine alsam en fazla 9 bine satabilirim bu arabayı... allaha şükür herhangi bir zeka sorunumuz yok piyasa fiyat arz talep dengesi kurabiliyoruz.

herkes nasıl ilanını yayınlamakta özgürse ilan hakkında yorum yapmayada özgürdür. onun için yok sen active için ne yaptın benim tofaşım senin puntonu ezer muhabbeti bence forumun genel muhabbet standardının çok altında kalır...

piyasa bu araçların alım satımı kullanımı modifiyesi vss için ne kadar serse forumda yorum ve eleştiri bakımından sertir.

ilan sahibi arkadaşa hayırlı satışlar. ilana ve yorumlara yorum yapan arkadaşlara güzel geyikler diliyorum ;)