Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat servisi başımdan geçen olay...

hakanka
01/08/2013, 14:00
Geçen yıl aracımı satışa çıkardım ve alacak kişiyle buluştuk serviste expertiz yapalım dedi,bi kaç servis expertiz yapmadı sonunda bi tane bulduk,bi kaç saat sürer dedi,ben ilanımdada belirtmiştim aracım tavan hariç komple boyalı diye,alacak kişiyede söyledim sorun olmaz dedi fakat servis expertizden sonra hata bulamadı yani ısrarla boya yok dediler ben orda hak geçmesin diye kendim boyattım diyorum yemin bile ettim fakat adamlar ısrarla iddia ediyolar boya yok diyolar,siz siz olun bence servisin expertizinede çok güvenmeyin.......

okuduğunuz için teşekkürler.............

thb
01/08/2013, 14:12
Bu da iyiymiş.

outlife
01/08/2013, 14:15
harbiden millet boyasız arabaya boya var der fiyat kırmaya uğraşır, bu servis boyalı arabaya boya diyor :) bence sen expertiz raporunu al ilana boyasız hasarsız falan yaz :D fiyatıda arttır :) yetkili servisin raporu elinde işte.

hakanka
01/08/2013, 14:20
harbiden millet boyasız arabaya boya var der fiyat kırmaya uğraşır, bu servis boyalı arabaya boya diyor :) bence sen expertiz raporunu al ilana boyasız hasarsız falan yaz :D fiyatıda arttır :) yetkili servisin raporu elinde işte.

o arkadaş aldı aracı ama ben defalarca söyledim boyalı olduğunu benden çıkmıştır artık:)

outlife
01/08/2013, 14:23
o arkadaş aldı aracı ama ben defalarca söyledim boyalı olduğunu benden çıkmıştır artık:)

hayırlı uğurlu olsun o zaman. allah içinize sindirsin. ne diyelim. öyle servis bize denk gelmez :)

ultraslan33
01/08/2013, 14:23
benimde aracıma tavan-kaputta boya yok ama yoğunluk var dediler..akrabamdan alıyorum adam bi sinirlendi..bana yamuk yapacak hali yok sonuçta hep yüzyüzeyiz..başka 5-6 yere göstermiştik hiçbişi yok dediler

hakanka
01/08/2013, 14:45
benim gözümde servise güven bitmiştir en iyisi kaportacı hilmi abi:D

outlife
01/08/2013, 14:51
benim gözümde servise güven bitmiştir en iyisi kaportacı hilmi abi:D

aynen valla. hayatta götürmem servise arabayı çok ağır bişey olmadığı sürece.

hakanka
01/08/2013, 16:25
aynen valla. hayatta götürmem servise arabayı çok ağır bişey olmadığı sürece.

ben bugüne kadar bakıma götürmedim servise:)

kitanotr
01/08/2013, 17:40
boya kalınlıgını olcen aletle de mı bakmamışlar.

Arrest
01/08/2013, 18:04
bana olmayan boyaya var dediler , sana olan boyaya yok :D sanırım senin boyaları benim araca katıyorlar :D :D

tayfux
01/08/2013, 18:17
sağlam bir kaportacıdan başka çare kalmadı :)