PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Işıklı fiat logosu

halitaxoy
29/07/2013, 01:55
Merhaba arkadaşlar. Bu ön kapıların altına ışıklı fiat logosu takılıyormuş. Bunun fiyatı nekadar ve taktıran arkadaşlar memnun mu ve serviste takılıyor mu ? Sonuçta araca görsel bir güzellik katacaktır.

rohan4421
29/07/2013, 10:41
onu bende cok istiyorum acaba takabilme olayını memlekette yapabilecek biri cıkarmı cok zormudur, birde araca zararı varmı acaba

vts64
30/07/2013, 02:39
puntoların kapı altı ışık yerine uygun değil. çünkü ben en küçüğünü almama rağmen kapı iç cebi delmek gerekti. aman olsun delelim diyenlere uyar. birde zamanla renklerdeki canlılık kayboluyor. aldığımdaki renk kalitesi ile şimdiki renk kalitesi arasında alaka yok. 5w yada 7w diya satılıyor. güya benim ki 7w tı..ama renkler zayıfladı. son olarak kapı aydınlatmalırınız yoksa oda bir sıkıntı çünkü iç lambaya göre yanmayacaksa saçmalık. cam butonundan elektrik alıp yapsanız o dahada saçma çünkü parklar açıkken yanacak kapı açık olup olmaması farketmiyor. kendi fiyat olarak küçük ama yapılan iş emek kendinden büyük bir güzellik...yiğidi öldürüp hakkını verelim ,oldukça güzel ve zahmetli.arabaya sınıf atlatıyor görsel açıdan...kolay gelsin umarım faydalı olmuşumdur.

halitaxoy
30/07/2013, 03:13
puntoların kapı altı ışık yerine uygun değil. çünkü ben en küçüğünü almama rağmen kapı iç cebi delmek gerekti. aman olsun delelim diyenlere uyar. birde zamanla renklerdeki canlılık kayboluyor. aldığımdaki renk kalitesi ile şimdiki renk kalitesi arasında alaka yok. 5w yada 7w diya satılıyor. güya benim ki 7w tı..ama renkler zayıfladı. son olarak kapı aydınlatmalırınız yoksa oda bir sıkıntı çünkü iç lambaya göre yanmayacaksa saçmalık. cam butonundan elektrik alıp yapsanız o dahada saçma çünkü parklar açıkken yanacak kapı açık olup olmaması farketmiyor. kendi fiyat olarak küçük ama yapılan iş emek kendinden büyük bir güzellik...yiğidi öldürüp hakkını verelim ,oldukça güzel ve zahmetli.arabaya sınıf atlatıyor görsel açıdan...kolay gelsin umarım faydalı olmuşumdur.

teşekkür ederim. evet görüntüsü çok hoş duruyor. geçen hafta punto bir arabada gördüm çok hoş duruyordu. yeni 2013 model puntoda. bende yaptırmaya karar verdim ama sizin dedğiniz o aydınlatma özelliği zamanla kaybolması kötü bir durumç sonuçta bu bikereye mahsus yapılıp aracı kullanana kadar devam etmeli

rohan4421
30/07/2013, 18:10
oluyosa bravo için bende yapmak isterim ama öle sağı solu delmemek kaydı ile

Una Italiana Rossa
30/07/2013, 19:17
bi arkadaşımda vardı, kapı açıldıgında yerde fiat logosu ışıklı renkli fln.. bikaç ay önce görünce şöyle bi alıcı gözüyle baktım, dedim güzel mi? ben beğenmedim, ilgimi çeken şey değişik oluşuydu.. sonra da bikaç kişiye sordum, bikaç arkadaşıma gösterdim aabi yapma çok apaçi nedir o öyle fln dediler.. yapanlar ya da sevenler vardır bişey diyemem ama ben vazgeçtikten sonra baktım insanlarda aynı görüşte :/ siz de yaptırmak istiyosanız böyle düşünenler olacaktır, söyliyim dedim :)