Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Durduk yere karakolluk oldum arkadaş ya

Arrest
26/07/2013, 20:45
Keçiören Ftz ( Migros ) Önünden en sol şeritten Audi a6 aracımla gidiyodum lanet olsun nerden aldıysam puntoya kurban oluyum lastikleri good year durmuyo araba. 4 şeritli yolda en soldayım Sağımda kamyon var 70 km hızla gidiyorum kamyon 60 gibi bir hızla onun sağından bi tane ssanyong jip 80 90la önüme bi kırdı benzinlige girmek icin 15 metre fren yaptım ve benzinlige daldım tam sol yaparak. Jiptekiler korktu ve bastı gitti benzinliktekiler geçmiş olsun verilmiş sadakanız var falan filan ilerde shell de durdu jipci ve gittim önüne kırdım. Yanımda yaşlı komşum vardı oglu hapiste oldugu icin emniyet genel müdürlügünde bir işi varmış oraya götürüyordum. Kadıncağız kalp krizi geçirecekti . Önce arabadan indim ve napıyosunuz gençler falan dedim . çocuk benzinlige girmem lazımdı araba gitmiyo dedi . Bende napıyım gitmiyosa in itekle yol düz bitirene kadar gezmeseydin mazotunu dedim. Artislik yaptılar falan inin la arabadan dedim inmediler . arabadan sopayı aldım 2 tane veled 15 16 17 yaşlarında kaçtıkları için çok sinirlendim ve ileri geri konustular biraz hırpaladım ağızları burunları falan kanadı. Ama sopayı bıraktım hiç sopayla vurmadım 2 şer 3er tokat attım. Onlarda vurmaya calıstı tabi ama güçleri yetmedi. Şansa bakarmısın polis var benzinlikte 2 ekip otosu hemde :( Karakolluk olduk oda yetmez gibi çocugun babası bilmem ne müsteşarıymış şikayetci olcam falan diyo nolcak cok merak ediyorum darptan dolayı bişey olurmu sicilimde temiz ama sopayıda kullanmadım bikaç tokat attım o kadar veledlerde çok nazikmiş hemen ağızları burunları kanayıverdi. Ama ilk benzinlikte bütün görüntüler vardı kazaya sebebiyet vereceklerine dair ve ehliyetleri olmadıgınıda söylediler. Sizce birşey yapabilirler mi endişelendim açıkçası böyle kanun işlerini sevmiyorum. Çünki Türkiyede adalet denen bi kavram yok.

Düzenleme : bugun karakolu aradım şikayetci olmamışlar galiba cocukların ehliyeti yok o yüzdendi mevzu kapandı babasıda beni aradı biraz üstün körü tehdit eder gibi oldu bida karsıma cıkma dercesine bende cvp vermeidm yüzüne kapadım :D

Not : İyiki yaptım hiç pişman değilim
Dipnot : Yine olsun yine yaparım :D

erenemre
26/07/2013, 21:03
ne olursa olsun vurmaman gerekirdi kardeş çok yanlış yapmışın bide sopayı alıp indim diyorsun diyelim ki karşına büyük biri çıktı sende sopayla kafasına vurdun ve adam beyin kanamasında oracıkta vefat etti ne olacak peki ? bu dünyayamı yanarsın hayatının bittiğine yoksa ahirette can aldığın için cehennemlik olduğuna mı ? o yüzden ne olursa olsun vurulmamalı açıkçası benim çocuğuma vursan ben seninle sonuna kadar uğraşırdım neyse umarım sorun çıkmaz ama adam şikayetçi olup senin uğraşırsa ki bide müsteşarmış başın cidden belaya girebilir

erginyilmaz
26/07/2013, 21:15
ne olursa olsun vurmaman gerekirdi kardeş çok yanlış yapmışın bide sopayı alıp indim diyorsun diyelim ki karşına büyük biri çıktı sende sopayla kafasına vurdun ve adam beyin kanamasında oracıkta vefat etti ne olacak peki ? bu dünyayamı yanarsın hayatının bittiğine yoksa ahirette can aldığın için cehennemlik olduğuna mı ? o yüzden ne olursa olsun vurulmamalı açıkçası benim çocuğuma vursan ben seninle sonuna kadar uğraşırdım neyse umarım sorun çıkmaz ama adam şikayetçi olup senin uğraşırsa ki bide müsteşarmış başın cidden belaya girebilir

+1

henky
26/07/2013, 21:18
İnsan bi sinir hali ile bazen kendine hakim olamıyor.iki tokat için pek bişey olacağını sanmıyorum.yanlış anlamayın lütfen beni ama Türkiye şartlarında kanun haklıyı değil haksızı koruduğu için hiç bişey olmaz bence

hakanka
26/07/2013, 21:23
boşver hiç bişi olmaz sen içini ferah tut ben çoook kavga ettim,biber gazı bile sıktım,müsteşar değil padişah olsa ne yazar az bile yapmışsın,adam şikayetçi olduğunu varsayalım hadi olacakları ben sana söylim,mahkemeye verir,mahkemeye bi kaç defa gidersin,en sonunda para cezası verirler olur biter,memlekette adam öldürüyolar ceza vermiyolar dayaktan kim ceza yemiş o yüzden gönlünü ferah tut hiç bişi olmaz

SaLDo
26/07/2013, 21:30
Sıkıntı yok kardeşş :)

SteinGP
26/07/2013, 22:04
Nitelikli adam dövmekten 70 lira ceza yersiniz en fazla olacağı bu :)

Gorky
26/07/2013, 22:04
Memlekette elinde palayla kadın tekmeleyen adamı , işçi vuran polisi ser bırakıyolar.. S...mişim müsteşarını boşver bişey olmaz :)

onurgenc87
26/07/2013, 22:26
Nolcak aga çok sıkıntı oldu toplanır bidaha döveriz :D

messi78
26/07/2013, 23:19
Öncelikle geçmiş olsun. Haklıyken haksız duruma düşmüşsün kardeş. Ne olursa olsun beladan kaçılamıyor malesef kendinize hakim olmanız gerekirdi. Ayrıca "müsteşar" kavramını yabana atmayın derim kafayı takarsa size pek hoş şeyler olmaz.

hakanka
26/07/2013, 23:33
Öncelikle geçmiş olsun. Haklıyken haksız duruma düşmüşsün kardeş. Ne olursa olsun beladan kaçılamıyor malesef kendinize hakim olmanız gerekirdi. Ayrıca "müsteşar" kavramını yabana atmayın derim kafayı takarsa size pek hoş şeyler olmaz.

müsteşar kavramı tamam bakan yardımcısı sayılıyo ama hukuk devleti olduğu için kanun ne derse o yapılır,geçen yıllarda bakanı yumruklayan adam pişmanım dedi ceza almadı

cemdogu
27/07/2013, 00:53
yahu geçin bunları.müsteşarı tehdit etmeyin ama, nazik bi dille oğlanların ehliyetsiz olduğunu ihbar edeceğinizi söyleyin.ne şikayet kalır ne bişey.

rafetyildiz
27/07/2013, 01:33
benımde basıma böyle bı sey geldı kazadan dolayı darp raporu aldı 2 sene dava surdu hıc bısey cıkmadı hocam

hannibal
27/07/2013, 01:57
Madem görüntüler vardı, çocukların da ehliyeti yoktu döveceğine şikayet etseydin haklısın derdim. Ama şu durumda cezayı haketmişsin. Bir de adaletten bahsediyorsun. Dua et çocukların babası eli sopalı maganda değilmiş.

GT-I8150 cihazımdan 2 ile gönderildi

cdogu
27/07/2013, 02:10
Kaza yapmana vesile olmuşlar,ehliyetsizler diye eline sopayı olup çocukların ağzını burnunu kanatıp,üstüne "kibar çocuklarmış hemen kanayıverdi" diyerek,sonrasında da adaletten bahsetmeniz şaka gibi. Bu ülkede adalet yok diyorsunuz bir de. Siz gibi adaletini kendi sağlamaya çalışanlar oldukça hak ta olmaz hukuk ta.

Henüz 15-17 yaş çocuklara el kaldırmak nasıl bir insanlık anlayışı?

Arabanızın durumuna bakmadan bebeleri dövmeye gitmişsiniz resmen. Müsteşar falan bilmem. Ama onlar benim çocuklarım olsaydı,daha beterini size yapardım.lütfen alınmayın.siz olsanız siz de yapardınız.

O yüzden,başa gelen çekilir..

Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.

hakanka
27/07/2013, 02:53
akıllı bir baba çocuğunu eğitir,ehliyetsiz araç kullanmanın suç olduğunu anlatır ve araba kullandırmaz,tabiki dövmesi yanlış ama şikayet etsen nolacak kimi kime şikayet edeceksin

toprakozz
27/07/2013, 03:28
BEnzınlıkten kamera goruntuleri iste ,şikayetcı olcaklarını sanmıyorum ama elınde bulunsun az daha oölüyordum durmadılar çok sınırlendım vs haklı bıle cıkarsın kardes...

femoli
27/07/2013, 10:46
Hiç bir şey olmaz;)
Dövmeyeydin diyen arkadaşlar biraz haksızlık yapıyorlar o anda kim olsa emin olun aynı düşünceye kapılırsınız şu an sakin kafayla düşündüğünüz için böyle konuşuyorsunuz ama olayın sıcaklığı ile kimse bunu önüne geçemez.

Hukuk devleti diyoruz fakat birileri bunlara dersini vermeli babası her kim olursa olsun.

sedat06DF5649
27/07/2013, 11:33
hiç bişey olmaz için rahat olsun oldu dövmeyelim şöyle yapmayalım böyle yapmayalım herkes tepemize çıksın iyice o can havliyle hiç bişey düşünemezsiniz bunu yaşamayan bilemez kim olsa orda aynı şeyi yapardı. ayrıca ehliyetsiz oldukları için sıkıntı cıkmaz merak etme arkadaşım geçmiş olsun

Arrest
27/07/2013, 13:26
Kaza yapmana vesile olmuşlar,ehliyetsizler diye eline sopayı olup çocukların ağzını burnunu kanatıp,üstüne "kibar çocuklarmış hemen kanayıverdi" diyerek,sonrasında da adaletten bahsetmeniz şaka gibi. Bu ülkede adalet yok diyorsunuz bir de. Siz gibi adaletini kendi sağlamaya çalışanlar oldukça hak ta olmaz hukuk ta.

Henüz 15-17 yaş çocuklara el kaldırmak nasıl bir insanlık anlayışı?

Arabanızın durumuna bakmadan bebeleri dövmeye gitmişsiniz resmen. Müsteşar falan bilmem. Ama onlar benim çocuklarım olsaydı,daha beterini size yapardım.lütfen alınmayın.siz olsanız siz de yapardınız.

O yüzden,başa gelen çekilir..

Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.

Amacım aslında dövmek falan değildi önce konusacaktım böle abuk subuk cevap verdiler arabadan iner inmez almadım haydarı zaten bagajdaydı inin arabadan falan demedim olum hem suçlusunuz hem akcıyosunuz bi özür dileyin falan filan dedim ama böyle arsız arsız cevap verdiler bende tahrik oldum. Amacım asla magandalık yapmak değildi

onurgenc87
27/07/2013, 13:28
Arkadaş ehliyetsiz araç kullananı dövmüşsün hiç sıkıntı olmaz yeni yasayla böyle tiplere 1-5 yıl hapis cezası geliyor... Adam dövmekten ne olacak adam dikkat etmesen öldürecek belki seni döveceksin tabi.

CoachK
27/07/2013, 13:47
Sen attığın iki tokadın cevabını verirsin. Ben bir yasa bilmiyorum ki müsteşar çocukları ehliyetsiz trafiğe çıkabilsin ?mahkeme ise mahkeme savcılıksa savcılık, gidersin ifadeni verirsin, dediğim gibi sen attığın iki tokadın cevabını verirsin, ehliyetsiz araç sürüp insanları kazaya sürüklemenin cevabını o çocuk versin. Ayrıc 18 den küçük olduğu için yasal olarak velisi bunun hesabını verir....

Herşeye rağmen keşke, gidip vurmasaydın. Benimde bazen başıma bu tip olaylar geliyor. Sporcuyuz kuvvetliyiz bi vursam adamın boyunu düşecek, kıyamıyorum, daha sonrasınında başıma daha büyük bela açılır diye ya sabır çekip gidiyorum....

henky
27/07/2013, 14:31
Hiç bir şey olmaz;)
Dövmeyeydin diyen arkadaşlar biraz haksızlık yapıyorlar o anda kim olsa emin olun aynı düşünceye kapılırsınız şu an sakin kafayla düşündüğünüz için böyle konuşuyorsunuz ama olayın sıcaklığı ile kimse bunu önüne geçemez.

Hukuk devleti diyoruz fakat birileri bunlara dersini vermeli babası her kim olursa olsun.

+10

Arrest
27/07/2013, 15:12
Veled ileri geri konusunca dayanamadım valla ya o kadarda sert vurmadım :) abanmadım yani plase vurdum belki darp raporu dahi alamayabilir dudagı patladı burnu kanadı ama burnunu kırmadım yani :) oda bana karşılık vermeye calıstı ama veremedi birsürü görüntü vardır ama hiç pişman değilim yine olsun yine yaparım babasıda biraz önce aradı bişeler dedi anlamadım tam bilmem ne müsteşarlıgında müdür yardımcısıyım falan filan biraz tehdit etti bende ehliyeti olmayan cocuga ne araba veriyosun biçecekti bizi falan dedim. Sen dua et çocuklara bişey olmadı falan dedi bende bişey demedim sanırım şikayetci olmayacak gibiydi kapattı telefonu öyle üstü kapalı bir iki tehdit ile :)

nasıl bir memleketteysen makam mevki sahipleri hep kendini üstün görüyor. Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti şaşmaz bunların öbür dünyada yatacak yeri olduguna inanmıyorum.

Battal
27/07/2013, 15:30
İyi yapmışsın arkadaş, eline sağlık. Böyle ... dayağı hak ediyor. Ehliyetin yok birşeyin yok, ananın babanın arabasıyla çık trafiğe, artistlik yap. İnsanların hayatını tehlikeye sok. Ondan sonra da şikayetçi ol. Yok öyle yağma.
Hiçbirşey çıkmaz bu işten. Şikayetçi olsa bile kendisi haksız.

fotobelit
27/07/2013, 15:34
1 ila 3 yıl,paraya çevrilir 5 yıl boyunca ertelenir.Aynı suç işlenmezse kapanır.Siciline işlemez..En kötü senaryo..

metinguren
27/07/2013, 16:30
İyi yapmışsın hiç takma ne müsteşarı olursa olsun temiz bi dayak atsaydın daha iyidi :) Eline koluna yüreğine sağlık adamsın adam :)))))

Arrest
27/07/2013, 20:22
Nolcak aga çok sıkıntı oldu toplanır bidaha döveriz :D

Adamsın be :D :pokey000:

erenemre
28/07/2013, 17:54
Sen attığın iki tokadın cevabını verirsin. Ben bir yasa bilmiyorum ki müsteşar çocukları ehliyetsiz trafiğe çıkabilsin ?mahkeme ise mahkeme savcılıksa savcılık, gidersin ifadeni verirsin, dediğim gibi sen attığın iki tokadın cevabını verirsin, ehliyetsiz araç sürüp insanları kazaya sürüklemenin cevabını o çocuk versin. Ayrıc 18 den küçük olduğu için yasal olarak velisi bunun hesabını verir....

Herşeye rağmen keşke, gidip vurmasaydın. Benimde bazen başıma bu tip olaylar geliyor. Sporcuyuz kuvvetliyiz bi vursam adamın boyunu düşecek, kıyamıyorum, daha sonrasınında başıma daha büyük bela açılır diye ya sabır çekip gidiyorum....

vay sporcuya bak sen :D istediğin kadar kuvvetin olsun herşey bir emanete bakar sen indim adamı hallettin çok kuvvetliymişsin ya ondan diyorum diyelim ki adamdada emanet var çıkardı sıktı kafana ki çok okuyoruz haberlerde eee ne oldu genç yaşta gittin kara toprağa o yüzden bu devirde gücüne güvenmek tamamen palavra çünkü kimse eskilerdeki gibi kuvvetinle ,mertçe dövüşmüyor adam ya bıçak ya silah çekiyor.Konuya saçma sapan yorumlar gelmiş yok iyi yapmışsın yok iki tane daha vursaydın diye ama unutulmasın bu olaylardan dolayı birgün sonunuz olabilir en iyisi hiç sataşmamak

ykaya1983
28/07/2013, 18:25
Bence de bu tür olaylarda mümkün mertebe beladan kaçacak şekilde davranmak en iyisi.