Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya'dan selamlar
ozgur2007
16/07/2013, 00:06
Aracımı teslim aldım Punto lounge dualogic 1.4 ve aranız katıldım. Henüz alışma sürecindeyim Panda'dan sonra yavaş yavaş öğreniyoruz bazı özelliklerin kullanımını. Start stop bazen durup N konumuna alınca kontak kapatıp açmak zorunda kalıyorum Start Stopu devreye alıp çalıştıramadım mesela, far ayarı sıfır konumda dahi çok yakın geldi servise göstercem gidince Pandadan çok daha kısa, hillholder start stop devredeyken aktif mi kestiremedim daha, gaz ayarıyla vites geçişlerini istediğim devirde ayarlayabiliyorum bana Pandadan sonra kullanışlı geldi, klimayı daha hiç kurcalamadım manuel kullanır gibi kullanıyorum şu anda :) patinaj engelleme gibi bir özellik var mı, manuel olarak açılıp kapanıyor mu onu da çözmüş değilim bakacaz zamanla öğrencez artık katkılarınızla, tekrardan selam herkese
Hocam dualogic paketle gelen asr, hillholder ve esp gibi ozelliklerle,patinaj onleniyor evet.
Zaten otomatik aracla duz asfaltta manuele gore cok zordur patinaj cekmek siz de bilirsiniz.
0 araclarin far ayarlari bozuk olabiliyor. Serviste rahatca yaptirabilirsiniz.
Start stop konusuna hakim degilim malesef..
Allah tekerinize taş değdirmesin,hayırlı olsun aracınız.. :)
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
Hoş Geldin kardeşim Aramıza Hayırlı Olsun..
black pearl
16/07/2013, 01:11
aramıza hoş geldin
Hayırlı olsun hemşerim. Pek sık aktif değilim ama denk gelirsen merhabalaşırız. MErkezde neredesiniz?
Aramıza hoşgeldiniz aracınızda hayırlı olsun...
halilibo48
16/07/2013, 10:50
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.
Hill holder start stop da aktif ama hemen devreye girmiyor ışıkta frenden çekersen ayağını çalıştığında geri kaçma yapıyor onun için bir iki saniye beklemek gerekiyor. 1-2 saniye gecikmeli devreye girip gaza dokunduğun anda hemen devreden çıkıyor . Bende ilk zamanlar start stop devrede iken çalışmadığını sanıyordum zamanla alıştım tepkimeye.