PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Bravo

ilbilge_11
13/07/2013, 16:17
kardeşim için fiat bravo almayı planlıyoruz ancak hangi motor hangi donanım alacagımıza pek karar veremedik eğer kullanıcı ve bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum

aradığımz özelikler

6 vitesli olsun
28bin tl civarı maximum
hız sabitleyicili
yakıtı makul olsun genelde sehir içi kullanılacak
güvenlik donanımları asr esp abs vs hepsi olsun
manuel vites

bu şartlarda hangi donanım ve motor seçeneğine bakmalıyız internette tjet temotion tjet dynamic tjet active plus vs var hangisinde ne var bize hitap eder karar veremedik

tirit
13/07/2013, 16:34
Alcağınız modele göre değişiyor. Çünkü 2008-2010 ilk yarısına kadar olanlar ayrı. 2010 ikinci yarısı 2012 ye kadar donanım isimleri ve bir miktar içerikleri değişiyor. 2012 den sonra tamamen değişiyor. Ama ben size kısaca bütün güvenlik donanımlarını almak istiyorsanız emotion model bakmalısınız. Veya diğerlerinde teybin yanında city fonksiyon tuşu var. Onun altında asr tuşu var ise araçta aradığınız esp, msr, yokuş kalkış desteği vs... mevcut oluyor. Emotion larda ekstradan direksiyon altında diz hava yastığı mevcut tek farkı bu. Birde bunları manuel vites için yazdım. Herhangi bir model alıp dualogic seçerseniz diz hava yastığı hariç bütün özellikler bu vites seçeneği ile beraber geliyor.

Not: 90hp olan modeli değilde t-jet i mutlaka seçin derim yine de şehir içi trafiğinde malum hangi benzinli olursa olsun dizellerle karşılaştırıp yakıt hesabı yapmayın. Diğerleri gibi yakacaktır ama alacağınız gücün daha fazla olacağını garanti ederim.

tayfux
13/07/2013, 16:46
1.4 t-jetlerde 6 ileri galiba ama yakıt durumu nasıl bilmiyorum. dizelde 105 lik alınabilir..

ilbilge_11
13/07/2013, 23:05
dynamic ve dynamic plus birde sport styl var bunlarda aynı emotion gibi mi emotion pek yok sahibindende