PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntoyu sattım kurtuldum sanki.

tu_navy82
12/07/2013, 21:05
arkadaslar bu sitede bircok kisiden once punto sahibi olmus birisiyim.2007 de sifir aldim tam tamina 6 yil 1AY kullandim. 04/07/2013 itibariyle satmis bulundum. canim puntom beni hic uzmedi demek istemiyorum ama hic rezil etmedi. cok anilarim gecti resmen gencligimi yedi : ) .baslikta kurtuldum diyorum cunku cok cunkulerim var. bir kere fiat markasi insani rezil etmeye yetiyor kotu imaji hala cok kotu.iddia ediyorum bi punto bi corsadan asagi degil ki corsa puntonun sase si uzerine yapilmis bi arac ayni dizel motor ama gp sirf fiat diye palio yada albea ile kiyaslayip duruyorlar bilmeyen ve cok bilen tipler.benim arac 77 beygirdi bide ordan gol atmisim zamaninda kendime kanim kaynarken 77hp yle çürüdum resmen. iki kere paraya bunaldim bu 6 yil zara 1-2 kere degistirmeye niyetlendim. arkadas kimsemi talip olmaz sifir hata sifir boyali cirlop gibi araca. insan bu durumda hepten soguyor aracindan. isim geregi genelde 50 kisilik gruplarda calisyoruz. ortalama yas grubu 25-35.20 kisi arac aldi bir kisi aracima talip olmadi.insanlarin gozunde 15 000 tl lik aracti. adam gidip 2004 model kasko bile yapilamayan pert kayitli150 000 km lik corsaya 18-19 bin lira verirken.bizim yalniz kurta kimse donup bakmiyordu bile. 23-24 asinda genc arkadaslara şiddetle tavsiye ederken. yok abi ben o arabadan istemiyorum deyip kestiriyordu.

umutsaygin
12/07/2013, 21:07
:D :D :D hayırlısı olsun hocam

krm1983
12/07/2013, 21:11
Hayırlı olsun siz sağ punto selamet

Sent my iPad using

tu_navy82
12/07/2013, 21:15
bi ortamda sana konusma hakki bile vermiyorlar. aracimi bi ben bi esim bi 12 aylik kizim bide puntocular seviyordu. gecenlerde piskopata bagladim. hanim ben bu araci ne paraya olursa olsun satacam dedim. 21 000 tl ye ilana koydum. eski piyasa rezilligini bilen esim hakli olarak satilmaz dedi kardesim satilmaz dedi arkadaslarin gozunde zaen 15 000 tl. venim punto ertesi gun saat 4 te gosterdigim bir musteriye sattim.pasarlikta brader araci servise goturelim goster dedim. abi dalgami geciyon bu aracin neyini gostereyim dedi.o kadar temiz punto. Hayirlisi boyleymis hamd olsun sattik kurtulduk puntodan insallah alan arkadasta benim gibi bakar kara kizima hayrinida gorur umarim.

tu_navy82
12/07/2013, 21:16
puntomu ozlemedim ama uzun suredir girmedim gp deki sizleri ozledim paylasayim dedim.

SaLDo
12/07/2013, 21:20
Benim etrafımda da özellikle benim araca talip olan bir sürü insan var:) Nasıl olacak şimdi ? Daha dün arkadaşıma aldırdık bir punto :)

Hayırlı olsun.

tu_navy82
12/07/2013, 21:26
fakat bu arada bende yillarin verdigi kuyruk yaralari vardi butun muzdarip oldugum durumlardan arindiracak bisi. tekrardan bi arac almam lazimdi. otomatik olacak, sorun cikarmayacak,seri olacak,genis olacak,marka olacak,lpg ye uyumlu olacak,bide ailecek sevebilecegimiz bisi. cok dusndum cok nasihat verdiler,cok israr ettiler kendi bindikleri rarclari kendi bildikleri araci.punto hakkinda ileri geri konusanlara zaten hic konusma hakki tanimadim. cevremde sevdigim ve bazi seyleri anlatamadigim arkadaslarin bazi noktalarda yanilmalarini bilmelerini isterdim. 20500 tl ye giden punto cok sasirtti cemati.

tu_navy82
12/07/2013, 21:28
hocam bilemiyorum onu benim arkadaslarimin aylik gelirleri 3000 tl nin ustunde.bununla alakali bi durum olabilrmi? bizimkilerin tercih etmemeleri.

yavuzselim
12/07/2013, 21:35
bugün iş arkadaşımın birisi bana kaça aldığımı sordu. bende 18.500 dedim. çok vermişsin okadar etmez o dedi. bende güldüm :) ondada europa vardı 98 model sen bunu kaça aldın dedim 12ye aldım dedi. birşey demedim arkamı döndüm gittim :D

akillideli
12/07/2013, 21:42
ah o 77bg benim de ömrümü yedi... hele bir de 120 lik t-jet ten sonra:)
bazen bende satıp kurtulsam mı diyorum ama sevmiyor da değilim, başka araçları kullanınca anlıyorum değerini;)

tu_navy82
12/07/2013, 21:45
sizleri yazdiklarimla daha fazla yormayim.puntodan 1hafta sonra 2005 model sifir hatali ilk sahibinden servis bakimli 100 000 km de ici bej dosemeli cosmic gri kıl mı kıl bi kullanicinin tam otomatik honda euro civic igini aldim. is arkadaslarim resmen hayran oldu. test surusu yapan i 30 ve focuc kullanicisi akadaslar niyeti bozup satmayi bile dusunuyorlar. 5. civic sedanini kullanan honda mumtelasi arkadas bile(beraber aldigim arkadas.adam resmen zehir. 5 dakikada arabanin servis kayitlarini cikartir.neresi macunlu neresi boyali neresi orjinal fabrika parcasi, hepsini soyler,) o bile bende bundan alcam diyor.euro civic in sedan kadar piyasasi yok ama ilk gunden hayrani cogaldi. biz zaten ailecek verdigimiz 6000 tl yi unuttuk.,hepinizi saygiyla aniyorum.ramazani serifiniz hayirli olsun. Allah kabul etsin. afiyet olsun.

tayfux
12/07/2013, 22:30
hayırlı uğurlu olsun hocam..

khanunl
12/07/2013, 22:31
sizleri yazdiklarimla daha fazla yormayim.puntodan 1hafta sonra 2005 model sifir hatali ilk sahibinden servis bakimli 100 000 km de ici bej dosemeli cosmic gri kıl mı kıl bi kullanicinin tam otomatik honda euro civic igini aldim. is arkadaslarim resmen hayran oldu. test surusu yapan i 30 ve focuc kullanicisi akadaslar niyeti bozup satmayi bile dusunuyorlar. 5. civic sedanini kullanan honda mumtelasi arkadas bile(beraber aldigim arkadas.adam resmen zehir. 5 dakikada arabanin servis kayitlarini cikartir.neresi macunlu neresi boyali neresi orjinal fabrika parcasi, hepsini soyler,) o bile bende bundan alcam diyor.euro civic in sedan kadar piyasasi yok ama ilk gunden hayrani cogaldi. biz zaten ailecek verdigimiz 6000 tl yi unuttuk.,hepinizi saygiyla aniyorum.ramazani serifiniz hayirli olsun. Allah kabul etsin. afiyet olsun.

Hayırlı olsun.Yeni aracınızın keyfini sürün.Anladığım kadarıyla ilk puntolar yavaş yavaş sahiplerini değiştiriyor.Ben sizden 1 yıl önce aldım puntoyu,bende satışa çıkardım değişiklikte fayda var !

ugura75
12/07/2013, 23:07
27 temmuz 2010 trafige cikisli makyajli BRAVO 1.6 multijet dynamic plus orjinal kazasiz/belasiz aracimi cok ama cok uygun fiyata aldim.

Cevremdeki insanlarin tepkisi gayet olumlu.

erenemre
12/07/2013, 23:12
grande punto lar bence artık bilinen bir araç herşeyi eleştiren forumdonanım oto genelde bile birçok kişi tarafından tavsiye ediliyor ve alınıyor ikinci elide daha iyi palio ile gp yi bir tutan adamla ben zaten arabadan konuşmam ayrıca corsa 5 para etmez bir araçtır kayınpederimde 2008 model corsa bendede aynı model gp dynamic var o bile diyor senin araç çok daha iyi diye

mywzz
12/07/2013, 23:24
Hayirli olsun tam olarak kac km de ne kadara gitti?

tayfux
12/07/2013, 23:27

Hayırlı olsun.Yeni aracınızın keyfini sürün.Anladığım kadarıyla ilk puntolar yavaş yavaş sahiplerini değiştiriyor.Ben sizden 1 yıl önce aldım puntoyu,bende satışa çıkardım değişiklikte fayda var !
euro civiclerde maalesef parça sorunu olduğu için araç çok güzel olmasına ve sunroofuna kadar full olmasına rağmen ülkemizde çok tutulmadı..fakat gerçekten civic kalitesi başka süren vazgeçmiyor güzel araçlar..hayırlı uğurlu olsun..

khanunl
12/07/2013, 23:47
euro civiclerde maalesef parça sorunu olduğu için araç çok güzel olmasına ve sunroofuna kadar full olmasına rağmen ülkemizde çok tutulmadı..fakat gerçekten civic kalitesi başka süren vazgeçmiyor güzel araçlar..hayırlı uğurlu olsun..

Muhakkak öyledir.Kuzenim Kayseride yaşıyor,aracını değiştireceğini söyledi.Sordum ne almak istiyorsun diye cevabı honda civic oldu.Honda civic sevenlerin fazla olduğunu görüyorum.Tabiiki benim su an için tercih etmeyi düşünmediğim bir marka.

tu_navy82
13/07/2013, 00:01
fiat duolojik denen sacma sapan sanzimanindan vazgecebilmis olsaydi benim yine suan arabqm bravo idi ama mantigi anliyamadim.2002 2006 model bu arada euro civic lerdeki motor sanziman ve on takimin bircok parcasi sedanlarla ayni sadece karasor parcalari biraz daha pahali.ve hic birinde sanruf yok. hepsi es donanimli fakat sanrufsuz.en azindan 2004-2006 makyajli kasalar oyle.

tu_navy82
13/07/2013, 00:02
bu arada tesekkur ediyorum arkadaslar daha iyisi sizlerin olur insallah.

tayfux
13/07/2013, 00:11
fiat duolojik denen sacma sapan sanzimanindan vazgecebilmis olsaydi benim yine suan arabqm bravo idi ama mantigi anliyamadim.2002 2006 model bu arada euro civic lerdeki motor sanziman ve on takimin bircok parcasi sedanlarla ayni sadece karasor parcalari biraz daha pahali.ve hic birinde sanruf yok. hepsi es donanimli fakat sanrufsuz.en azindan 2004-2006 makyajli kasalar oyle.
hocam euro civic den bajsediyorum 2004-2006 modeli yok ki zaten..97-98-99 civarı..bu modeller euro civic diye geçer diğerleri normal civic..

Kaya26
13/07/2013, 00:33
Hayırlı Olsun kardeşim ne diyelim : )

kace
13/07/2013, 01:05
abi 77 lik olmasa çiçek gibi arac yetiyoda tek skıntı 77 olması:(

erenemre
13/07/2013, 01:39
euro civic ler hiç tutulmadı ben birkez kullandım açıkçası o parayı edecek bir araç değil her tarafı sert plastik dolu nasıl c sınıfı anlamadım o parayı civic alacağıma gider temiz bravo 1,6 multijet alır hem ekonomi hemde performansı bir arada yaşardım tip olarakta çok daha iyidir civic ten

tu_navy82
13/07/2013, 04:05
emre kardesim bilmedigin ve yanildigin konular.bravo guzel araba insallah birgun dedigin gibi yapabilir edebilirsin.

ahmet4646
13/07/2013, 10:39
hayırlı olsun fakat bende olsam boş donanımsız bir araca o kadar para vermezdim fiat markasını benimsemiş çoğu kişi böyle düşünür yoksa millet gidip 98 model corollalara 20 bin tl ye kadar para veriyorlar ben onlara gülerek bakıyorum...euro civik dediğiniz araç benim bildiğim 96-97 lerde çıkanlardı ve piyasası çok fazla yok 2005 modeller euro olarak geçmiyor sanırsam...

aposport
13/07/2013, 10:57
6 yilda aracin size cikardigi ve yapmak zorunda kaldiginiz masraf nedir?

Ocaginiza incir agaci dikti mi?

Gencim diyorsunuz madem 77 beygir neden aliyorsunuz?

Ben 1 gp 2 evo sahibi oldum bugune kadar ve ne araba ocagima incir agaci dikip masraf cikardi nede satarkensikinti yasadim.

Araba satmanin mevsimi sezonu vardir. O sezonlar ilk ve son bahardir. Olu sezonda satmaya kalkarsaniz sizi arayanlar genellikle olucu galerici yada al satci olur. Telefonda sulalelerine rahmet okuturlar.

tu_navy82
13/07/2013, 11:46
dostlar. siz bi kere beni yanlis anlamissiniz. benim puntomdan muzdarip oldugum konularin disinda ilgisiz ithamlarda bulunmussunuz. bence muhabbeti en bastan bir kere daha okuyun. ne kadar memnun kaldigimi ve nelerle karsilastigimi ve beklentimin neler oldugunu anliyacaksiniz. ikincisi ben 2005 arac diyorum hala 98- 99 civicler alinirmi diye yorum yapan arkadaslar var.aldigim arac 2005 hb 5 kapi satan herkes euro civic diye satiyor. alan herkes euro civic diye aliyor. bos diyosun aracta isofix var bos diyosun isitmali elektirikli ayna varfalan falan.

Evren_c
13/07/2013, 13:46
Hayırlısı olsun.

Bazen burada "çevremdekiler Fiat'ı şöyle kötüledi" ya da "Punto'ya o kadar para verilir mi dedi" tadındaki yorumları okuduğumda çok şaşırıyorum. Sanırım benim arkadaş çevremde, iş ortamımda çok değişik insanlar var. Hiçbiri bugüne kadar çıkıp da "o para verilir mi" gibi bir söz söylemedi. Tersine hepsi fiyat/performans açısından Fiat'ı gayet başarılı bulan insanlar.

fotobelit
13/07/2013, 14:05
Öncelikle hayırlı olsun..Bence insan yaşadıklarını kendi bilir..Bana olan sana olmayabiliyor..O yüzden saygı ile karşılamak lazım...Güle güle kullan kardeşim..Allah kaza bela vermesin..Sonuç Ahmet-Mehmet dedi diye kimse sevmek veya sevmemek zorunda değil..Seven yine sever..Ben kapıların eşşek gibi anırmasına,birinci vitesteki ölülüğüne(75 lik)falanına filanına rağmen seviyorum..Tartışma ortamı yaratmaya gerek yok(Bazı arkadaşlar)Şaban kardeşim duygularını paylaşmış..Ha ilerde o araçtan sıkılır başka bir araç alır,sonra o araç güzeline gelir..Sonuçta herkez sevdiği ve benimsediği araç peşinde..

PALA1
13/07/2013, 14:07
Honda civic mi benden uzak olsun 2004 vtec vardı 6ay binebildim

erenemre
13/07/2013, 14:52
emre kardesim bilmedigin ve yanildigin konular.bravo guzel araba insallah birgun dedigin gibi yapabilir edebilirsin.

kusura bakmayın ama beni tanımıyorsunuz işim gereği neredeyse çoğu markayı binip kullanma şansım oluyor çoğu modelle en az 150-200 km yapıyorum söylediğiniz civic leride iyi bilirim yalıtım zaafiyeti ve kalitesiz iç plastik aksamı en büyük eksileridir tasarımı ise zevk meselesidir ama TR de oldukça başarısız olan bir araç gerçi TR de başarısız olması aracın kötü olduğu anlamına gelmez bizim ülkemizde ilginç bir araç seçimi var teneke symbol lere 35 bin verilirken stilo gibi bir aracın harcandığı bir ülke burası ama gelgelelim temiz bir tofaş doğan slx 15 bine rahat alıcı bulabiliyor herneyse aracınız hayırlı olsun ama benim o fiyat vereceğim bir araç olmazdı kesinlikle

tayfux
13/07/2013, 17:05
2004-2005 i-vtec diye geçen civic kasası ülkemizde gayet tutulan ve hondacıların sorunsuzluk abidesi olarak gösterdiği bir araçtır. çoğunda sunroof mevcuttur ve araç kesinlikle boş bir araç değildir. 1.6 ların yakıtlarına baktığınızda da makul yakar..Emreciğim gerçekten uç örnekler veriyorsun. arkadaş benzinli 23-24 liralık bir araç almış sen ona bravo 1.6 multijet al diyorsun.yani insanlar bmv 320d alsa sen ona ne yaptın git bravo 1.6 multijet al diyeceksin diye korkuyorum. ayrıca alınmış mala hayırlı olsundan başka birşey söylenmez diye düşünüyorum. yukarıda Cemil kardeşimin yazdığı gibi araç biraz beyaz eşya şansı gibidir alırsın olmaz alırsın 15 sene sorunsuz binersin.yani konuyu açan arkadaşımız canının yanması ile bir başlık açmış araçta sorun yaşamayan arkadaşlarda yok öyle şey olur mu diyor.. iki tutum da son derece yanlış. biraz daha anlayışla konu açarsak ve bu açılan konulara yine anlayış çerçevesinde cevap verirsek eminim ki kimse kırılmayacak en azından kimsenin canı sıkılmayacak..

tu_navy82
13/07/2013, 18:08
neyse arkadaslar onemli degil ben her isi hayra yorar ve hayirlisini dilerim.benim icin boylesi daha hayirliymis. ama sunu soyleyim. basligimin disinda punto icin yaptigim en ufak bi asalayici bisi solemedim. 22750 tl ye aldim zor da olsa 20500 tl ye sattim. ben puntonun ekmegini gani gani yedim. objektif konusmalarima kimse alinmasin. aldigim arac benim icin ihtiyac olmus bir arac. otomatik bi araca ihtiyacim vardi ve tercihimi bu markada kullandim. dunyanin kabul ettigi bir sanziman nami olmus bir araci, fiatin kendisini ve insanlari rezil eden duolojik denen sacma sapan bi sanzimanina degismem soz konusu olamaz.takim tutar gibi marka takintisi olmak cok akillica bi hareket olamaz. manuel alacak olsaydim. bravo denen araci tabiki dusunurdum. ha bu arada sizlerden bisi rica edecem.

tu_navy82
13/07/2013, 18:23
o ricamda lutfen arabalarinizi satisa cikardiginizda kimsenin arabasini asaliyarak kendi aracinizi on planda tutmaya calismayin.ben aracimi satisa cikarmadan once 260 a yakin ilani tek tek inceledim.bazi arkadaslarda boyle bir girdi yapilmis `` yok boyalilarla karistirmayin,yok stil paketsizlerle karistirmayin,yok duz g puntolarla karistirmayin. . . . . .` gibi bir suru gereksiz girdi yapilmis. bunlara hic gerek yok siz kendi aracinizdan bahsedin baskasinin aracini bos verin. biraz mantik arkadaslar bizler genciz bende bugun 32 yasinda bir genc bir tuketiciyim. sitede bazi ticari islemler oluyor millette ilgi alaka almis basini gitmis. yav arkadas bu adam seni punto bravo kullanicisi oldun diyemi seviyor. senden gelecek 3 kurusun hesabini yapiyor. adama yine burda ilgi alaka almis basini gitmisken brader parcalari cok pahali satiyorsun diyorum. neyi pahali satiyorum diye tepki gosteriyor. bor Allahin kuluda bana destek olmadi. herkes sustu. bak diyorum 38 tl ye davulumbaz satiyorsun ben bu davulumbazi 18 tl ye buldum diyorum ben de satarim ama orjinal parca satmak istedigimden satmiyorum. kimse demedi orda sana ne kardesim ben belki oyle plastik parcalarin yan sanayisini alcam diye.

tu_navy82
13/07/2013, 18:34
ben ``ben olsaydim soyle yapardim ben olsaydim boyle yapardim `` diyen arkadaslara bozulmam da takilmamda kardesim benim cebimden cikan yada girecek 26 000 tl nin kimseye faydasi yok zararida yok. hamd olsun her kurusda helal o yuzden kimsenin hakkida yok. ben buraya aracimi satarken aracimi sattim ne alayim diye sordugumuda hatirlamiyorum. ama ben körü körüne fanatiklik yapan arkadaslara insanlari yanlis yonlendiren ve burda esas amaclardan bir olan yardimlasma destek olayini bi rant a ceviren ve bunu 3 kurus menfaat icin yapan arkadaslara teessuf ediyorum. ve ben bunlara cok bozuldum acikcasi.bazi arkadaslar resmen cirpiniyor tecrubelerini paylasmak icin. bazilarida resmen deynekcilik yapiyor tabiri caizze.

tu_navy82
13/07/2013, 18:39
cemil kardesim tesekkur ediyorum. aynen dedigin gibi hondadan memnun kalmazsam satarim x markasini denerim. yaptigim zarar icinde anam dovecek degil babam sovecek deil.

frowot
14/07/2013, 00:09
Hocam gencliğimi yedi demişsin de fiat la kontratmı yaptın 6 yıl satmayacağım diye :) birkaç kez ilan çıktım bakan alan olmadı demişsin anlam veremedim, grande punto vardı bende ilanı çıktım arayanlardan ve mesaj atanlardan bunaldım açıkcası beklentimin ustunde çok fazla talep oldu hal boyle olunca baktım talep çok aklımdaki rakamdan 1 lira bile inmedim ve haftasında aracı sattım, bazı kişilerde fiat markasına karşı bir ön yargı var doğrudur ama bu kişiler arabaya binince bütün on yargıları siliniyor hatta kesinlikle fiat almam diyen 2 arkadaşım punto aldı, puntomu sattıktan sonra farklı bir marka arac aldım senesi dolmadan sattım şuanki aracım yine punto 2013 dualogic lounge paket ve çok memnunum.Corsa yı punto ile kıyaslamam bile yıl 2013 olmuş adamların arabalarının konsolları hala aynı ne dijital klima var nede puntoda olan özellikler :) Ben şahsen punto dan ve fiat markasından memnunum herkesin kendi goruşu sizinkinede saygı duyuyorum ama bu araba bu kadar kötüydü 6 yıl çok beklemişsiniz. Benim grande punto yu satma amacım otomatik arac almaktı bu sebeble satmıştım

erenemre
14/07/2013, 00:27
cemil kardesim tesekkur ediyorum. aynen dedigin gibi hondadan memnun kalmazsam satarim x markasini denerim. yaptigim zarar icinde anam dovecek degil babam sovecek deil.

eğer dediğin laflar banaysa kusura bakmada buna ancak kahkaha ile gülerim demişsin ki 3 kuruş menfaat için rant sağlama marka fanatikliği yapma falan demişsin eğer bana dediysen çok yanlış yapmışsın

birincisi ben fiat ta çalışmıyorum hatta otomotiv sektörüyle alakam yok ama işim gereği çalıştığım firmada birçok marka araç oluyor ve bazen şehiriçi bazen şehirdışı yerlere gidiyorum çalıtığım firma kurumsal ve büyük bir firma o yüzden çoğu araç mevcut honda sından fiat a vw ninden hyundai sine kadar birçok araca sürme veya binme şansım oluyor

ikincisi ben size illa o aracı alın falan demedim sadece ben olsaydım dedim bakın iyi okuyun BEN OLSAYDIM ! burası bir forum eğer burda bir konu açıyorsanız o konuya insanlar her türlü fikir ve yorum hatta eleştirilerini yapabilirler sadece saygı çerçevisini aşmadığı sürece bir okuyun bakalım saygı çerçevesini aşmışmı diye

üçüncü ve son olarak punto ile ilgili düşünce ve yaşadıklarınızı anlatmışsınız gayet güzel bunda bir sorun yok ama sizin konunuza ben bu sorunları yaşamadım veya benim çevremde fiat ı bu kadar küçümseyen yok diyen kişilerle nedense bir çatışma içine girmişsiniz siz nasıl fiat grande punto forumuna girip böyle aracı oldukça eleştiren bir konu açma hakkınız varsa insanlarında elbette aracını savunma ve memnuniyetlerini dile getirme hakkı vardır.

Son olarak tekrar diyorum aracınız hayırlı uğurlu olsun ALLAH tekerine taş değdirmesin ama şunu unutmayın ki sizin eleştirme hakkınız olduğu gibi eleştirilme hakkınızda vardır özellikle forumlarda

tu_navy82
14/07/2013, 09:30
yok be emre brader. ordaki sitemlerimin hepsini sen uzerine alinma orda su konuya hic mudahil olmayan daha oncesinde yazdigim konulara da degindim. ama sunu soyleyim.anladigim kadariyla basligimi okuyanlar genelde icerigi okumadan on yargiyla yaziyor. sanirim sende oyle yaptin. cunku okudugunda sattigim punto da memnuniyetimi dile getirdim ben. gercekten yazdiklarimin iyi okunmasi halinde yanlis anlasilmiyacagim. ben dün bir g.punto corsadan fiestedan hatta polodan cok cok kaliteli bir b segmen bir arac diye bahsettim. bugun de etcem,yarin da. bu bu sekilde bilinsin ben bunu konuyu ilk actigimdada farkli cumlelerle yazdim zaten.ama yine soyleyim. ben olsam cumlesi komik gercekten komik.yani bi insan sunu diyebilir belki brader aldigin arabanin muadili su araba onu neden dusunmedin diyebilirde oburu gercekten gereksiz.ben arac ararken kriterlerimi belirttim. tam otomatik dedim.gayet net.bak tek kavramali multimet duoljik sline edc cvt cift kavrama dsg 6 dsg 7 . demedim ki.arkadas bravo diyor. kurban oldugum gardasim. bu teklifi bana yapan arkadas kasko cekicilerini erinmesin bi cevirsin. onlara su soruyu sorsun. en cok ariza yapn arac neler.diye. ben soyleyim duycagi cevabi fiatin otomatik araclariyla woswos grubu dsg 6 dsg 7 ler ozellikle resmen kepazelik. neyse simdi bravocu puntocu otomatikciler biraz bozulacakta ama gercek. bak japonlara tam otomatikten yeni nesil viteslere gecti. bi baktilar rezillik diz boyu hemen yeni arabalarinda eski teknolijiye gectiler.

tu_navy82
14/07/2013, 09:39
BRAVO hayran oldugum bi arac.. ama otomatigine kesinlikle binmem. bizim burda tanimadigim bi meslektas otomatik lancia delta aldi 60-70 bin gibi bi rakama 1-2 yil once ,kucuk bi kaza yapti iki kapi degisti bide sanziman arizasi verdi.yazik adamcaz 30000 tl zararim var diyormus,ayni motor ayni sanziman yanilmiyorsam ayni sase zaten araci incelediginde on konsoldan tut motordan cik. birebir aynisi..yoksa kim binmek istemezki 120 hp lik bi araca.

reddragon
14/07/2013, 23:45
Valla daha az yakan, daha geniş iç hacimli, şehir içinde daha az yer kaplayan, daha sorunsuz, daha konforlu ve daha ucuz bir araba bulabilsem daha doğrusu hepsini bir arabada bulabilsem ben de hiç durmaz satar kurtulurdum:worthy00:

cdogu
15/07/2013, 01:11
ben de 77 bg kullanıyorum. ihtiyaçlara göre değişiyor tabii ama. ben aracımdan pek memnunum. Henüz 19 yaşında bir şoför olarak benim ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.

onun dışında 90 bg 2.0 hdi peugeot 'imiz de var.baya sağlam gider zaten bilen bilir 'in atikliğini. ama puntodaki sürüş keyfi yok misal.. direksiyon kamyon..(zaten kamyonet ruhsatlı :) )

Ben Accord'lar dışında Honda'yı pek beğenmiyorum şahsen.Şahsi fikrim bu yönde.

Honda çok güzel bir marka. umarım aracınızla mutlu yolculuklar geçirirsiniz.

biancoangelo
15/07/2013, 01:16
77 Hp candır.

cemdogu
15/07/2013, 01:24
bu işler arz talep meselesidir.. Bence punto, 35 yaşa kadar hitab eder.Grandeden başlayıp evoya kadar bakarsanız durum bu.Yol tutuşu yakıtı yedek parça temini bence sorunsuz bir araç.Uğraşması da son derece keyifli.

ama biz aileyiz dersin, o zaman bakarsın sedan'a station wagonlara.ya da ben uçmak istiyorum dersin alırsın 120bg tjet, virajdan viraja girersin.ne bileyim mahalleden geçerken havamdan etekler fırlasın diyorsanız alırsınız bmwyi o da hallolur...

herkesin kendince sebepleri vardır.ben puntoyu çok seviyorum...arabayı cilalayın, apaçi olmayan bi jant ve 5lik yay takın.bakın nasıl bmwcik oluveriyor :)

Motorola Atrix ile gönderildi

fotobelit
15/07/2013, 12:35
Yeni bir tartışma ortamı çıkarayım :... Nedemek kardeşim 35 yaşına kadar hitap eder !!!!!!Ben 38 yaşındayım,bana yasakmı yani???? :)))) Şaka bir yana,Gerçekten arkadaşın yazdıkları sanırım okunmuyor..:)

kokoemre25
15/07/2013, 12:40
bu paralara punto evo punto gibi araçlar normal bakıyorum hem ekonomik parça sıkıntısı olmayan bir araç piyasadaki çoğu araçlara bındim aralarında bu sınıflara gore pekde fark yok. herkesin kendi tercihi tabiki.

kimber
15/07/2013, 12:48
Ben çok memnunum iyi ki diğer alternatifleri değerlendirmemişim. Eşim de aynı şekilde çok huzurlu ve mutlu punto konusuda. ilk etapta Punto'yu beğenmeyenler, sonrasında hastası oluyor, ben de alıcam diyorlar. Talibi çok :)

ultraslan33
15/07/2013, 13:17
2009 siyah punto fun kullanıyorum ve arabamı çok seviyorum...yakıtı düşük,karizmatik,spor,bakım-işletim-vergisi düşük..daha ne beklenebilirki bi araçtan??piyasa falan umrumda olmaz,3 sene sonra kıl herifin birine ucuza satmayayım diye keyfimden geçmem..direksiyon yumuşaklığı bile başka araçlardan kaçmama sebep...herkese selamlar bu arada

motor delisi
15/07/2013, 14:04
Birde ben kurtula bilsem şu puntodan.. adamı ipe dizer otomatik aldığıma binpişmanım para olsada arabayı değiştirsem başka bir araç alsam

rohan4421
15/07/2013, 14:38
bugün iş arkadaşımın birisi bana kaça aldığımı sordu. bende 18.500 dedim. çok vermişsin okadar etmez o dedi. bende güldüm :) ondada europa vardı 98 model sen bunu kaça aldın dedim 12ye aldım dedi. birşey demedim arkamı döndüm gittim :D

ahahaha olayın özeti bu işte :D hiç bişi demeden arkanı donup gitmeyi bırakıp kacıp gideceksin o adamın yanından:D

HasanAliz
17/07/2013, 00:11
2006 puntom var. o gün bugündür bende :) satmayı hiç düşünmedim. satıp alacak paramda yok zaten :) araba yaşlandı ama yapacak bişey yok. para meselesi. memnun değil miyim ? çok memnunum. satsam yine punto alırım.

frowot
17/07/2013, 15:14
Birde ben kurtula bilsem şu puntodan.. adamı ipe dizer otomatik aldığıma binpişmanım para olsada arabayı değiştirsem başka bir araç alsam
Hocam bendeki punto'da dualogic memnuniyetsizliğinin sebebi nedir dualogic ile ilgili fabrikasyon bir sıkıntı veya farklı birşeymi yaşadın?