Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu kadar olmaz!!
mrvirtue
12/07/2013, 19:54
1.5 ay önce aldığım 2011 aracımı klima arızası için servise götürdüğüm zaman tüm gerçekler ortaya döküldü..servis bana klimanın daha önce komple değiştiğini ve difroz kapaklarınında değiştiğini beyan etti..işin can sıkıntı olan tarafı ise; komple konsolun sökülmüş olması..arabayı aldığım şahıs hiç bir şekilde arabada ne oynama nede sökülen bir yer var demesi,,kısacası bazı insanlar para için anasına bile boya atarak 20 lik genç kız diye pazarlamaya kalkması..ayıp, bu kadar olmaz!!
Geçmiş olsun hocam. Üzerinden çok zaman geçmemiş,bence hakkınızı arayın.
Mahkemeye verin. Çünkü bu,nitelikli dolandırıcılıktır.
Eğer satıcının ilanına da ulaşabilirseniz,internet vs delil olur. Servisten aldığınız formla da daha rahat edersiniz.
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
ramazan oktay
12/07/2013, 19:58
hemde çok ayıp insanda utanma olur biraz ama oda kalmamış bazılarında..
mrvirtue
12/07/2013, 20:04
sağolun..mahmeke işi uzun olur gibi,sadece söylemde kaldı olaylar, fakat ilanında arabanın hatasız olduğu yönünde beyan vardı..geçmişe dönük ilanı bulmak biraz zor gibi, ilanda kaldırılmış durumda..adam yeni doğan bebeğinin üzerine bile yemin etti yaw!! arabada hata yok diye, utanmaz herif..
sehzadeamasya
12/07/2013, 20:19
evet insanlar malesef çiğ süt emmiş Allah iyilerle karşılaşmak nasip etsin ne diyelim
toprakozz
12/07/2013, 20:46
Geçmiş olsun kardeş.Malesef para için böyle yapan insan evlatları var.Ama burada seninde hatan var kardeş onun sözlerine inanmak yerine servise götürüp baktırsaydın böyle hayal kırıklıgına ugramazdın.Ama bu da bir tecrübe...TEkrardan geçmiş olsun...
geçmiş olsun hocam ama siz aracı alırken servise göstermediniz mi?
erenemre
12/07/2013, 23:06
ne olursa olsun anneler karıştırılmamalı hele bu mübarek ayda anneleri işin içine katmamalıyız adam ********lik yapmış olabilir ama annesinin suçu nedir ? ayrıca alırken aracı iyi baktırmak lazım her denilene inanmamakta
İkinci el piyasası böyle maalesef. Ortalık üçkağıtçıdan geçilmiyor. Herkesin arabası hatasız, herkesin arabası muhayyer. İkinci elde çok çok iyi baktırmak lazım. en az 2 sağlam yere göstermek lazım.
Geçmiş olsun.
mrvirtue
13/07/2013, 13:23
arabayı servis yerine computest'e soktum, malesef orda öyle bir sorun çıkmadı, daha doğrusu klimanın komple değiştiğini nerden anlasınlar..şu an mahkeme yoluna gidiyorum, elimde servis kayıtları, daha önceden arabanın hatasız olduğuna dair beyan edilen ilan ve telefon kayıtları var..kısacası hakkımı sonuna kadar arama yönündeyim.. herkese tşk ederim
shellcininabisi
14/07/2013, 02:06
malesef bu şeref yoksunları yüzünden olan koca bir ikinci el piyasasına oluyor. aslında bir yasal düzenleme olmalı bu konuyla ilgili...
smartmavi
14/07/2013, 02:54
arabayı servis yerine computest'e soktum, malesef orda öyle bir sorun çıkmadı, daha doğrusu klimanın komple değiştiğini nerden anlasınlar..şu an mahkeme yoluna gidiyorum, elimde servis kayıtları, daha önceden arabanın hatasız olduğuna dair beyan edilen ilan ve telefon kayıtları var..kısacası hakkımı sonuna kadar arama yönündeyim.. herkese tşk ederim
telefon kaydı derken ses kaydı yapıp karşı tarafa bildirmediyseniz siz zararlı çıkabilirsiniz.
aynen öyle, ses kaydı mahkemede delil olarak kabul edilmiyor.
ykaya1983
14/07/2013, 12:44
Valla hocam computeste gösterseniz bile aracın konsolunun söküldünü,klimanın değiştirildiğini bileceklerini pek zannetmiyorum.Computeste daha çok aracın kaportasına,alt takımlarına ve motor durumuna dikkat ediyorlar.İnsanın başına böyle şeyler gelebiliyor.Ben de daha iki hafta önce multijet bir punto aldım.24000 tl ye aldım ama araç bana 26000 e mal oldu.Aldığım adam galericiydi ve computeste soktuğumuzda aynen söylediği gibi çıktı araç.Fakat ben şüphelendiğim için bir de antep'e geldiğimde gösterdim aracı.Orda da adam ne söylediyse aynısı çıktı.Buna rağmen araca 1 numara büyük lastik takıldığı için 1 çift lastik aldım.Yolda giderken vites halatı koptu onu yaptırdım.1 de akü bitmiş ileride onu da alacağım.Yani araç dört dörtlük olsa bile bişeyler çıkıyor mutlaka.
aykut_1914
14/07/2013, 15:48
sağolun..mahmeke işi uzun olur gibi,sadece söylemde kaldı olaylar, fakat ilanında arabanın hatasız olduğu yönünde beyan vardı..geçmişe dönük ilanı bulmak biraz zor gibi, ilanda kaldırılmış durumda..adam yeni doğan bebeğinin üzerine bile yemin etti yaw!! arabada hata yok diye, utanmaz herif..
o tarz yemin edenlerden korkucaksınız zaten. Yoksa harbiden sıkıntısı olmayan araç sahibi ; yok kardeşim ister al ister alma der geçer
therasmus
14/07/2013, 19:33
Mahkemeden ne sonuc alacaksiniz cok merak ediyorum.gelismeleri buraya yazarsaniz sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Merakımı maruz görün Arabanın ön konsolunun sökülüp klimanın değişmiş olmasının ne gibi bi zararı var? Arabanın fiyatı mı düşüyor yada kronik bi sorun haline mi gelmiş?
ortalık gerçekten de üçkağıtçı dolu...yaklaşık bir ay önce puntomu sattım ve başka bir araç peşindeyim...malum 2. el ilanı olan sitelere baka baka gözüm kör olacak...adam yazmış boyasız, plakadan bi sorgu yapıyorsun 4 hasar var...başka bir araca bakmaya gidiyorsun daha arabaya bakmadan adama bakıp kaçıyorsun ( adam at hırsızı gibi ) ..ortalık çarpışmış, sökülüp takılmış, pert, göya hasar kaydı yüksek gösterilmiş, ufak çizikten dolayı bel altı boyanmış, kilometresi düşürülmüş araba dolu...hepsi çakal olmuş...bir arkadaşın yukarıda yaptığı yorum gibi bir yasal düzenleme yapılmalı...kimse parasını sokakta bulmadı...