Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Ahalisi Oğlum Oluyor :)

outlife
12/07/2013, 10:22
Arkadaşlar 2 ay kadar önce baba olacağımın haberini vermiştim sizlere. Dün itibari ile öğrenmiş bulunmaktayız ki oğlum olacak... (Fikir değişmez ise adını Çınar Kemal koymayı düşünüyoruz. Çınar ağacı gibi uzun ömürlü ve insanlara faydalı olsun. Mustafa Kemal gibi her daim olgun aydın önder ve vatansever olsun)

Puntocu ve çapulcu saflarına bir nefer daha katılıyor haberiniz ola :) :)

kadir07
12/07/2013, 10:25
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün...

femoli
12/07/2013, 10:34
ergin, Çınar gibi olsun inşallah :) hadi tekrardan gözün aydın..

LeoN48
12/07/2013, 10:45
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Ergin, ne heyecan vardır şimdi...

outlife
12/07/2013, 10:53
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Ergin, ne heyecan vardır şimdi...

valla yerimde duramıyorum desem yeridi :)

Battal
12/07/2013, 11:19
Allah analı babalı büyütsün. bahtı güzel olsun.

sedat06DF5649
12/07/2013, 11:28
allh analı babalı büyütsün inş gözünüz aydın

Scottie
12/07/2013, 11:42
Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin... Allah anali babali buyutsun...

Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2

Seronet
12/07/2013, 11:48
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olur inşallah :)

taka1
12/07/2013, 11:59
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inş :)

outlife
12/07/2013, 12:02
teşekkür ediyorum arkadaşlar. gerçekten farklı ve güzel bir duygu. güzel yaradan isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

erdiyilmaz
12/07/2013, 12:02
Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun

cagali
12/07/2013, 12:24
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Dünya ve ahireti güzel olsun inşallah...

Evren_c
12/07/2013, 12:30
Hayırlı olsun, analı babalı büyür inşallah :)

outlife
12/07/2013, 14:27
teşekkürler arkadaşlar.

halilibo48
12/07/2013, 15:14
Allah torunları da böyle mutlulukla görmeyi nasip etsin inş.

sinaga
12/07/2013, 15:46
Gözünüz aydın Allah analı babal büyütsün

outlife
12/07/2013, 16:25
çok teşekkür ederim arkadaşlar. çok sağolun iyi dilekleriniz için. allah herkese bu duyguları nasip etsin. hayırlı sağlıklı evlatlar torunllar nasip etsin inşallah.

evo_dynmc
12/07/2013, 17:33
Tebrikler, inşallah sağlıklı huzurlu bir şekilde kucağınıza alırsınız...

Akbulut
12/07/2013, 17:35
Allah analı babalı büyütsün. tabi önce sağsalim kucağınıza alın inşallah. bizde eylülde bekliyoruz oğlumuzu :)

outlife
12/07/2013, 18:02
Allah analı babalı büyütsün. tabi önce sağsalim kucağınıza alın inşallah. bizde eylülde bekliyoruz oğlumuzu :)

hadi bakalım. siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah. sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah.

Akbulut
12/07/2013, 18:04
hadi bakalım. siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah. sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah.

inşallah

cdogu
12/07/2013, 18:13
Bütün anne baba adaylarına tek temennim, hayırlara vesile olması.

İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alır,doya doya öper koklarsınız.

Baba-oğul anıları güzeldir. Daima aklımda. Sizin de güzel mi güzel anılarınız olur inşallah.

Mustafa Kemal gibi zeki,çınar gibi kuvvetli olsun.. :)

Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.

outlife
12/07/2013, 18:14
Bütün anne baba adaylarına tek temennim, hayırlara vesile olması.

İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alır,doya doya öper koklarsınız.

Baba-oğul anıları güzeldir. Daima aklımda. Sizin de güzel mi güzel anılarınız olur inşallah.

Mustafa Kemal gibi zeki,çınar gibi kuvvetli olsun.. :)

teşekkür ederim. ne güzel dilekler bunlar böyle... inşallah öyle olur...

cdogu
12/07/2013, 18:17
En iyi dileğim,kendi babamla yaşadığımdan biliyorum...

Çocuğunuzla oturup masaya,sohbet eşliğinde kadehleri tokalamak nasip olur umarım

:)

never
12/07/2013, 18:23
Hayırlısı inşallah
Sağlıklı sıhhatli
Çok özel bir duygu Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

outlife
12/07/2013, 18:25
En iyi dileğim,kendi babamla yaşadığımdan biliyorum...

Çocuğunuzla oturup masaya,sohbet eşliğinde kadehleri tokalamak nasip olur umarım

:)

Lisedeyken en yakın arkadaşımın babası iki üç akşamda bir evde iki kadeh rakısını eşi ve oğluyla içer dertleşir, ülke gündemi, aile akraba ilişkileri, vb sohbet ederlerdi. bir kaç kez bende eşlik etmiştim ve içimde bir ukte kalmıştı. babayla arkadaş gibi olmanın eksikliğini hissetmiştim.

bir çok insana garip gelebilir ama baba oğulun aynı rakı sofrasında sohbet etmesi bu sofra kültürünü bilenler için cidden tarif edilemez bir tecrübe, keyif eğitim ve iletişim şeklidir...

yıllar sonra eşimle tanışıp evlendiğimde aynı eksikliği kayınpederiminde (oğlu olmamasından ötürü-ki kayınpederim iddia ediyorum aydın boysan kadar iyi rakı kültürü sahibidir) yaşadğını öğrendim. ve istanbula gelir gelmez ilk yaptığım şey onu alıp taksimde tarihi cumhuriyet meyhanesine götürmek, güzel bir rakı sofrası eşliğinde sohbet etmek oldu ve bunu hemen her bir araya geldiğimizde yapıyoruz.

o sebepten bu dileğini görünce açıklama gereği duydum. biraz zülfü yarre dokundurdun :)

tekrar teşekkür ediyorum dileklerin için. umarım bende oğlum için hayırlı bir baba olurum. ve bu güzel zamanları birlikte yaşama imkanımız olur.

ve umarım sende aynı tadı kendi oğlunla yaşarsın...

cdogu
12/07/2013, 19:15
Lisedeyken en yakın arkadaşımın babası iki üç akşamda bir evde iki kadeh rakısını eşi ve oğluyla içer dertleşir, ülke gündemi, aile akraba ilişkileri, vb sohbet ederlerdi. bir kaç kez bende eşlik etmiştim ve içimde bir ukte kalmıştı. babayla arkadaş gibi olmanın eksikliğini hissetmiştim.

bir çok insana garip gelebilir ama baba oğulun aynı rakı sofrasında sohbet etmesi bu sofra kültürünü bilenler için cidden tarif edilemez bir tecrübe, keyif eğitim ve iletişim şeklidir...

yıllar sonra eşimle tanışıp evlendiğimde aynı eksikliği kayınpederiminde (oğlu olmamasından ötürü-ki kayınpederim iddia ediyorum aydın boysan kadar iyi rakı kültürü sahibidir) yaşadğını öğrendim. ve istanbula gelir gelmez ilk yaptığım şey onu alıp taksimde tarihi cumhuriyet meyhanesine götürmek, güzel bir rakı sofrası eşliğinde sohbet etmek oldu ve bunu hemen her bir araya geldiğimizde yapıyoruz.

o sebepten bu dileğini görünce açıklama gereği duydum. biraz zülfü yarre dokundurdun :)

tekrar teşekkür ediyorum dileklerin için. umarım bende oğlum için hayırlı bir baba olurum. ve bu güzel zamanları birlikte yaşama imkanımız olur.

ve umarım sende aynı tadı kendi oğlunla yaşarsın...

Çok teşekkür ederim :) Yaşım daha 19 :) Kendi babamla Allah'a şükür arkadaş gibiyiz..

Vakti olduğu sürece oturup sofrayı kurarız.Gerçekten bir kültür işidir.

Kimine göre çok yanlıştır,ancak baba aynı zamanda en yakın arkadaş olmalıdır. O sevimli otoritenin arkasında,derdini,sorununu paylaşacağın ilk insan olmalıdır.

Şu diyaloğumuza dayanarak çok rahat söyleyebilirim ki ;

Sevgili Ergin abiciğim,çok iyi bir baba olacaksın :)

hanbjk
12/07/2013, 19:21
Allah çocuğunla birlikte hayırlı bir ömür nasip etsin size.

ABNEW
12/07/2013, 19:44
Tebrikler Ergin, Allah analı babalı büyütsün şimdiden...

tayfux
12/07/2013, 22:33
Allah analı babalı büyütsün inşallah..

mywzz
12/07/2013, 23:27
Yuce rabbim anali babali buyutsun insallah.. Hayirli bi evlat olur

outlife
15/07/2013, 10:54
arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için... allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı ve güzel çocuklar nasip etsin...