Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabanın yanında durabileceğim servis
blackpunt006
03/07/2013, 23:16
merhabalar
Arabada kapı gıcırtısı gibi birkaç tane sorun var. Geçen hafta arabayı aldığım yetkili satıcının servisine götürdüm. Sorunları tespit ettiler ama araba 3-4 saat serviste kalacak dediler. Ustalar duruma göre değişim veya tamir kararı vereceklermiş. Arabanın bakıma alındığı yere girmekte sıkıntı yaşatıyorlar. Ancak ben arabanın yanında durup bu sorunları ustalarla konuşmak istiyorum.
Ankara'da böyle bir yetkili servis var mı?
Birmota gidin.geçen hafta akranımızın puntosunu goturdum.adını hatırlamadığım bir ustayla city motorunu ücretsiz değiştirdik.hatta ben biriki kablo bile tuttum samimi bir ağabeydi :) arac 2006 modeldi, hep birmota gittiği için ücretsiz değişim kararı kolay çıktı.arka kapıları da yağladı.farları da beyazlattı.işçilik hatrına 40lira bıraktım...ayrıca aracı çok güzel iç/dış yıkayıp portakallı bi koku takmışlar...
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
kavaklıdere tabiki :)
yasak olduğundan bekleme salonuna almak isterler belki ama rica edince kırmazlar :)
ibrahim06
04/07/2013, 02:17
Kavaklıdere Yetkili servisini tavsiye ederim
kesinlikle kavaklıdere derim istediğin gibi yanında durup bilgi paylaşımında bulunabilirsin . hem ustalıkları birinci sınıf hemde adamlıkları ;)
blackpunt006
04/07/2013, 14:10
çok teşekkürler değerli bilgileriniz için
Kavaklıdere Oto ya bir sefer gittim. Ustalar çay içiyormuş kapı önünde hemen yanıma geldi Gökhan bey. İlgilendi. 30 dk. da bakım bitti sonra arka kapı gergileri değişti. Kimse sen kimsin ne yapıyon burda ne işin var demedi.Araç güzel güzel yıkandı ve tertemiz teslim edildi. Bol bol çay ve samimi ortamda muhabbet garanti. 10 sene evvel Hızel toyota servisine gitmiştim camdan bi yere oturttular ne çay ne ihtimam kuru kuru 2 saat oturtmuşlardı. bunlardan sonra kavaklıdere iyi geldi. vede ben 220 git 220 gel 450 km yol yaptım oraya gitmek için.
mutsuz kalmazsın bencede git gör. tavsiye ederim
Kavaklıderede izin veriliyor bakmaya ben demaracın yaninda dururum hep merak ederim hemde ustalar sizi bilgilendiriyor
Ziyaretci046
04/07/2013, 18:16
Izmire gelcennn :)
blackpunt006
04/07/2013, 18:26
ızmire gelcennn :)
izmire gitme planım var bir dahaki sorunda ordayım inşallah :)
Ankara için Kavaklıdere Servisi öneririm ben de.Servis bölümünde dilediğiniz kadar aracınıza bakabilirsiniz :)
bu grande puntolar tam Ankara arabası yaw.kıyıcam bi depo mazota gidip gelicem Ankaraya servise....koca istanbulda ne doğru düzgün bi servis var ne doğru düzgün aksesuar satan bi yer....herşey Ankarada
Ankaradaki dostlar şanslı onların kavaklıdere yetkili servisleri var..... İstanbulda öyle bir şansımız yok malesef........
bu grande puntolar tam Ankara arabası yaw.kıyıcam bi depo mazota gidip gelicem Ankaraya servise....koca istanbulda ne doğru düzgün bi servis var ne doğru düzgün aksesuar satan bi yer....herşey Ankarada
İstanbulda düzgün servis arıyorsan Deha oto ile görüşmeni tavsiye ederim.
taipen71
08/08/2013, 23:45
Ankara da Kavaklıdere servis
Ankaradaki dostlar şanslı onların kavaklıdere yetkili servisleri var..... İstanbulda öyle bir şansımız yok malesef........
Valla Femoli abimiz de var :) kıskananlar çatlamasın,gelsin,görsünler :)
Kavaklıdere güzel servis. Ben Birmot'ta city sorununu hallettirdim ama daha sonra Kavaklıdere'de on numara bir bakım yaptırdık. Hem işçilikleri hem de sohbetleri pek güzeldi.
Usta parçaları değiştirirken tek tek anlattı şu an bunu,şunu yapıyorum,değiştiriyorum falan diye.
Baya da çay içtim,ziyaretin sonunda uyyy daaa naptın uşağum modundaydım o derece :)
Aksesuarda Femoli,serviste Kavaklıdere.
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.