PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asi Orleans...!!! Önerileriniz

Carizma
01/07/2013, 01:21
Artı yapılacak uygulamalar: 1-) Mevcut olan 5 cm'lik H&R helezyon 4 parmak
daha düşürülecek:)

2-)Far karartma+Angel

3-)Plastik Dip,mat kırmızı aynalar ve ön panjur ızgara

4-)Mevcut Jantlar Plastik Dip mat beyaz olacak

5-)Kapı yanları,beyaz Abarth sticker

Farklı modifikasyon önerileri olan arkadaşlar,fikirlerini yazarsa sevinirim:)

Uygulamalardan sonraki resimleri paylaşacağım arkadaşlar,umarım beğenilir...

cemdogu
01/07/2013, 01:30
Kirmizi panjur yapma bence ustam.Amerikan park, otomatik katlanir ayna, ic konsola koyu bordo sticker kaplamasi (yeni evolarin ici gibi) teyp,klima paneli,kismina parlak folyo kaplamasi, gosterge panellerinin isiklarini beyaza cevirme.ohooo bende neler var.

MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi

Carizma
01/07/2013, 01:41
Konsol ve iç kısımları daha sonra düşünüyorum arkadaşım...Şuan amerikan parklar var,katlanır aynaların maliyeti ortalama nekadar tutar...? Fikirlerin için teşekkür ederim...

cemdogu
01/07/2013, 01:50
Vallahi malum diğer forumda yapan arkadaşlar var.ford fiesta dikiz aynasi motoru bulman lazim.merkezii kilide baglaniyor, uzaktan kumandaya basinca kapanip aciliyor

250tl gibi bi maliyetten bahsediliyordu..

Carizma
01/07/2013, 01:57
Anladım arkadaşım,uzun zamandır aklımda olan birşeydi,maliyetide çok fazla değilmiş,teşekkür ederim...

cemdogu
01/07/2013, 02:05
El yapimi olacak ama...tornada biseyler yapman gerek...

Bolu_Beyi
02/07/2013, 00:14
Esnek lip macerasını bende yaşamıştım :) Sıcak havada eğri büğrü olur :) Emeğinize sağlık aracınız gayet hoş

Carizma
02/07/2013, 01:30
Esnek lip macerasını bende yaşamıştım :) Sıcak havada eğri büğrü olur :) Emeğinize sağlık aracınız gayet hoş

Lip sıcaktan değilde,daha çok kasislerde eğri büğrü oluyor:) Teşekkür ederim...

Carizma
02/07/2013, 17:43
El yapimi olacak ama...tornada biseyler yapman gerek...

El yapımı ve tornada derken..? Kısaca özetlemeye çalışırmısın,veya sanayide bir torna ustasına götürsem,ne şekilde tarif edeilirim?

Gorky
02/07/2013, 19:24
Plastik değil Plasti Dip :D
Panjur kötü durumda. Siyaha boyayıp kırmızı logodan takınca güzel olur.
Şuanki jantları beyaza boyarsanız kendini belli ediceğini zannetmiyorum. Jantlarda biraz kötü malesef.
Daha iyi lip , beyaz ayna ve jantlar çok iyi gider.
Ve tabiki app plaka :)
Abarth stickeri boşverin. Abarth değil Fiat sonuçta. Otokar minibüsüne Cadillac logosu yapıştıran minibüsçüden ne farkımız olur o zaman :D
Belki biraz canlanır kafanızda diye böyle bişey yaptım
https://p1307.hizliresim.com/1c/2/pu0vz.jpg

Carizma
03/07/2013, 01:56
Plastik değil Plasti Dip :D
Panjur kötü durumda. Siyaha boyayıp kırmızı logodan takınca güzel olur.
Şuanki jantları beyaza boyarsanız kendini belli ediceğini zannetmiyorum. Jantlarda biraz kötü malesef.
Daha iyi lip , beyaz ayna ve jantlar çok iyi gider.
Ve tabiki app plaka :)
Abarth stickeri boşverin. Abarth değil Fiat sonuçta. Otokar minibüsüne Cadillac logosu yapıştıran minibüsçüden ne farkımız olur o zaman :D
Belki biraz canlanır kafanızda diye böyle bişey yaptım
https://p1307.hizliresim.com/1c/2/pu0vz.jpg

Arkadaşım Valahi gece gece şaşırttın beni:) Benim makinam meğerse neymiş yaw bildiğin etiket yapmışsın:) İyice kafam karıştı şuan ama görünüş muhteşem olmuş gerçekten...Öncelikle Jant konusunda yardımını almak isterim,bu beyaz jantlar hangi markanın ve kaçlıklar? + 2. elini bulma şansım olabilirmi? Panjur konusunda siyah ve kırmızı arasında gidip geliyordum ama dediğin gibi aynaları ve jantları beyaz yaptıktan sonra panjurda kırmızıya gerek kalmıyacak,siyah daha hoş duruyor...Kısacası öncelikle bu tarz bir jantı ayarlıyabilirsem,geri kalanı daha masrafsız ve kolay olacak sanırım... Bu arada Plasti dip düzeltmesi için teşekkür ederim:)

Gorky
04/07/2013, 02:22
Arkadaşım Valahi gece gece şaşırttın beni:) Benim makinam meğerse neymiş yaw bildiğin etiket yapmışsın:) İyice kafam karıştı şuan ama görünüş muhteşem olmuş gerçekten...Öncelikle Jant konusunda yardımını almak isterim,bu beyaz jantlar hangi markanın ve kaçlıklar? + 2. elini bulma şansım olabilirmi? Panjur konusunda siyah ve kırmızı arasında gidip geliyordum ama dediğin gibi aynaları ve jantları beyaz yaptıktan sonra panjurda kırmızıya gerek kalmıyacak,siyah daha hoş duruyor...Kısacası öncelikle bu tarz bir jantı ayarlıyabilirsem,geri kalanı daha masrafsız ve kolay olacak sanırım... Bu arada Plasti dip düzeltmesi için teşekkür ederim:)

Kırmızı panjur çok sırıtır abi. Bu jantlardan türkiyede bulamazsın ama benzer bi beyaz 17" jant ve beyaz aynalar çok iyi kombine olur :) Plakayada el atmayı unutma beşiktaş baskı bi app plaka olmadan olmaz :) Basmakda biraz masraf çıkartır. Ne kadar basarsan o kadar para harcarsın. :)

Carizma
04/07/2013, 02:53
Kırmızı panjur çok sırıtır abi. Bu jantlardan türkiyede bulamazsın ama benzer bi beyaz 17" jant ve beyaz aynalar çok iyi kombine olur :) Plakayada el atmayı unutma beşiktaş baskı bi app plaka olmadan olmaz :) Basmakda biraz masraf çıkartır. Ne kadar basarsan o kadar para harcarsın. :)

Bir gecede tüm planlarımı değiştirdin:) Bugünde birkaç arkadaşa gösterdim yaptığın uyarlamayı,çok beğenildi,nasip olursa Jantlardan başlayarak beyaz kombinasyonu yapacağım...Plakada aynen dediğin gibi app olacak:) Aracı basmak zorundayım,malesef 17'lik Jant takarsam 77 hp'lik araç iyice kasacak,o yüzden en mantıklısı şuanki gibi 16'lıklar ile devam etmek...

cemdogu
04/07/2013, 04:27
16candır ya.17 inch hem yakıttan üzer hem kasar.16' iyi.Jantları halledersen beyaz kombinasyonun %100 tamamlanır çünkü ayna kapaklarını kaplamak 15dklık iş :D beyaz mat ya da parlak folyoya bakar.

Carizma
05/07/2013, 02:05
16candır ya.17 inch hem yakıttan üzer hem kasar.16' iyi.Jantları halledersen beyaz kombinasyonun %100 tamamlanır çünkü ayna kapaklarını kaplamak 15dklık iş :D beyaz mat ya da parlak folyoya bakar.

Bende öyle düşünüyorum 80 hp lik bir araçta 17 ye hiç gerek yok...Kısmet olursa kısa zaman içinde beyaz yapacağım Jantları...Aynalarıda folyo ile değil,plasti dip ile beyaz yapacağım,o şekilde daha sağlıklı ve orjinal bir görüntü olacak,yapınca forumda paylaşacağım...