Orijinalini görmek için tıklayınız : T-Jet Tadında 105'lik Dizel ;)
Uzun zamandır garajımda bulunan jantlarımı ve 5'lik eibach helezonlarımı taktırdım... Konfor gitti ama görüntü güzelleşti...
Maşallah güzel olmuş kazasız belasız...
ykaya1983
29/06/2013, 18:19
105 beygir mi aracınız?
Maşallah güzel olmuş kazasız belasız...
teşekkür ederim hepimize kazasız günler...
105 beygir mi aracınız?
orijinal 75 beygir ama yazılımla 105 beygir oldu aracım..
jordanmert
29/06/2013, 18:43
canlı olmuş kardeş :) bu arada nasıl 30 beygir birden arttı yazılımla ?
araç çok güzel... Sadece yazılımla olmamıştır herhalde? turbo da ona göre elden geçmiştir diye düşünüyorum. 30 bg fazla bir artış..
Jantlar mükemmel.. ancak araca bir pasta cila elzemdir ;)
jordanmert
29/06/2013, 18:55
araç çok güzel... Sadece yazılımla olmamıştır herhalde? turbo da ona göre elden geçmiştir diye düşünüyorum. 30 bg fazla bir artış..
aynen bende öle düşündüm cevabı bekliyoruz :D
canlı olmuş kardeş :) bu arada nasıl 30 beygir birden arttı yazılımla ?
eyvallah... yazılım + kutu içi + katalizör iptali + son susturucu :) :)
teşekkür ederim ama aracın turbosuna herhangi bir işlem yapmadık... pasta cila en acilinden yapmam gerekiyor farkındayım...
jordanmert
29/06/2013, 19:02
eyvallah... yazılım + kutu içi + katalizör iptali + son susturucu :) :)
yakışır :D karşılaşırsak trafikte bi yerlerde oturalım konuşalım çünkü araban pek yabancı gelmedi bizim arabayla tanıştırırız :D
yakışır :D karşılaşırsak trafikte bi yerlerde oturalım konuşalım çünkü araban pek yabancı gelmedi bizim arabayla tanıştırırız :D
tabiki kardeş... sticker falan yok arabada ama korna sellektör uyarı yaparsan anında sağa çekerim :) :) :)
jordanmert
29/06/2013, 19:08
tabiki kardeş... sticker falan yok arabada ama korna sellektör uyarı yaparsan anında sağa çekerim :) :) :)
tamamdır anlaştık ;)
maşallah güzel araç rengi yeter :) sakıncası yoksa hangi yazılımı kullandığınızı öğrenebilirmiyim?
Honor COOPER
29/06/2013, 23:08
Benim zamanındaki 90 lık makinede gazihan ile 108 e çıkmıştı egr ve düz boru modifiyesi ile.tam bir şaka makinesiydi.
OAGP1960
30/06/2013, 03:53
Sevgili Doruk, görüntü açısından olabilir fakat, performans yönünden 120 hp-206 Nm. performans verilerine sahip stock GP t-jet tadına varmak için biraz daha modifikasyon gerekir, yine de arabanız güzel olmuş, güvenli sürüşler dilerim.:)
maşallah güzel araç rengi yeter :) sakıncası yoksa hangi yazılımı kullandığınızı öğrenebilirmiyim?
Tesekkur ederim iyi dileğin için forumda çoğu üyenin tanıdığı Erhan booster performance yazılımı yaptı...
Sevgili Doruk, görüntü açısından olabilir fakat, performans yönünden 120 hp-206 Nm. performans verilerine sahip stock GP t-jet tadına varmak için biraz daha modifikasyon gerekir, yine de arabanız güzel olmuş, güvenli sürüşler dilerim.:)
Dogrudur Orkun abicim tjet tadina varmam icin biraz daha ugrasmam gerekecek farkindayim ama onun icin biraz daha zman var tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Yazılımdan sonra yakıtta artış oldu mu acaba olduysa ne kadarlık...
oliverkan
30/06/2013, 23:42
güle güle gezersin inş :) jantlar 16" mi yoksa 17 mi ?
OAGP1960
01/07/2013, 00:24
Dogrudur Orkun abicim tjet tadina varmam icin biraz daha ugrasmam gerekecek farkindayim ama onun icin biraz daha zman var tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Rica ederim Doruk'cuğum.:)
güle güle gezersin inş :) jantlar 16" mi yoksa 17 mi ?
teşekkür ederim...17 jantlar
Yazılımdan sonra yakıtta artış oldu mu acaba olduysa ne kadarlık...
Ortalama tüketim de fazla bir oynama olmadı... Sert kullanımda çok fark ediyor...
sedat06DF5649
02/07/2013, 16:23
maşalllah kardeşim allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan
maşalllah kardeşim allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan
eyvallah kardeş hepimize allah kaza bela vermesin...
maşallah severek takip ettiğimiz bir araç :icon_smile_8ball: kazasız belasız doruk :drool000:
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
maşallah severek takip ettiğimiz bir araç :icon_smile_8ball: kazasız belasız doruk :drool000:
teşekkür ederim kardeşim aynı şekilde en çok selamlaşılan forum üyesi sensin sanırım :) sana da kazasız belasız sürüşler dilerim