Orijinalini görmek için tıklayınız : EDS Ler Arttırılıyor Arkadaşlar
Valla ss le kaplumbağa hızına devam gibi görünüyor.
Yalnız kesilen cezaların miktarına bakarsanız IMF ye borcun iki katı neredeyse... Bu kadar vergi geliri sadece trafikten geliyorsa şuan bizim süper güç olmamız gerekiyordu bence... Bi yerde bi terslik var ama :)
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren haber - Milliyet (https://gundem.milliyet.com.tr/milyonlarca-surucuyu-ilgilendiren/gundem/detay/1729073/default.htm)
rafetkurt
28/06/2013, 10:25
77 km hızla ceza yedim ya... 10 gün önce 166 tl.. tüyapın orda..
yıllardır o yolu kullanırım 90-100 le geçerim adamlar koymuş orayada 1.0 motor araba alcam bu gidişle.
77 km hızla ceza yedim ya... 10 gün önce 166 tl.. tüyapın orda..
yıllardır o yolu kullanırım 90-100 le geçerim adamlar koymuş orayada 1.0 motor araba alcam bu gidişle.
harbiden 1.0 0.9 falan araç almak lazımda o araçla indiğimiz tüyap yokuşunu çıkabilecek miyiz :D
ben anlamadım arkadaş... amaç ne kaza önlemek mi, para kazanmak mı? hadi milletçe 70 in üstüne çıkmıyoruz diyelim sonra ne olacak sınır 50 ye mi inecek...
rafetkurt
28/06/2013, 10:38
harbiden 1.0 0.9 falan araç almak lazımda o araçla indiğimiz tüyap yokuşunu çıkabilecek miyiz :D
ben anlamadım arkadaş... amaç ne kaza önlemek mi, para kazanmak mı? hadi milletçe 70 in üstüne çıkmıyoruz diyelim sonra ne olacak sınır 50 ye mi inecek...
aynen valla yine biz iyiyiz bir şekilde ama bu 2.0 ve üstü arabaya binenler napıyor acaba :) onları düşünmek lazım yine sabitliyorum ben 68 e arabayı bakıyorum keyfime alıştırdım kendımı böyle..
Birkan61
28/06/2013, 10:42
Geçenlerde vergi borcunuz var diye msj geldi.. Kontrol ettik babam ve benim toplamda 7 milyara yakın vergi borcumuz çıktı hepside trafik cezasından dolayı 2 milyardan fazlasıda gecikme zammı.. Bugün fırsatım olursa trafiğe gidip itiraz edicem
celenlee
28/06/2013, 11:02
Geçenlerde vergi borcunuz var diye msj geldi.. Kontrol ettik babam ve benim toplamda 7 milyara yakın vergi borcumuz çıktı hepside trafik cezasından dolayı 2 milyardan fazlasıda gecikme zammı.. Bugün fırsatım olursa trafiğe gidip itiraz edicem
Zınk diye 1 günde mi koymuşlar 7BINTL'yi?
Ötv ödemelirimde gördüğüm, 1 yıldır beklettiğim bir caza vardı. 2-3 haftadır sms gelip duruyor, LPG taktırdığım için muayneye gircem, ödedim geçtim, 2 aydır da dilekçelerim çantada geziyordum!!!
Birkan61
28/06/2013, 21:31
Zınk diye 1 günde mi koymuşlar 7BINTL'yi?
Ötv ödemelirimde gördüğüm, 1 yıldır beklettiğim bir caza vardı. 2-3 haftadır sms gelip duruyor, LPG taktırdığım için muayneye gircem, ödedim geçtim, 2 aydır da dilekçelerim çantada geziyordum!!!
Biz 1 yıldır kontrol etmiyorduk açıkçası..
Fakat ne bi çevirmede yenilen ceza var, nede eve tebliğ edilen bir makbuz bir ceza.. Muhtardada yok.
Cezalardan 1'i sadece yazıldığını biliyoruz o da servis aracımızın bağlanmış olması. Fakat borcu ödeyip arabayı çıkardığım halde hala ceza gözüküyor ve gecikme zammı uygulanmış.
İnternette araştırdığım kadarıyla itiraz edince çoğu kişinin cezaları iptal edilmiş.
Aman diyim dikkat edin..
celenlee
28/06/2013, 22:11
Biz 1 yıldır kontrol etmiyorduk açıkçası..
Fakat ne bi çevirmede yenilen ceza var, nede eve tebliğ edilen bir makbuz bir ceza.. Muhtardada yok.
Cezalardan 1'i sadece yazıldığını biliyoruz o da servis aracımızın bağlanmış olması. Fakat borcu ödeyip arabayı çıkardığım halde hala ceza gözüküyor ve gecikme zammı uygulanmış.
İnternette araştırdığım kadarıyla itiraz edince çoğu kişinin cezaları iptal edilmiş.
Aman diyim dikkat edin..
Benim de tebliğgatı elime ulaşmamış bir ceza vardı, mecburen ödedim. Ama dilekçelerim hazır zaten mutlaka vercem çağlayana :)
kaydilek90
28/06/2013, 22:44
Malesef. kırmızıda geçmesen bile , yaya geçidini tamponun geçsin ceza yiyorsun .