Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto logosunun "L" si düştü
Merhaba arkadaşlar
Aracımın bagaj üzerindeki logosunun "L" harfinin düştüğünü farkettim.
Arkadan bakınca göze hoş olmayan bir görüntü veriyor şuanda.
Bu konuda ne yapabilirim, nereden bulabilirim, maliyeti nedir bilgi verebilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
motor delisi
28/06/2013, 09:19
puntoların bagajında L harfi nerede var ? Linea falan olmasın o ?
celenlee
28/06/2013, 09:29
???
serotizm
28/06/2013, 09:41
L harfi logonun neresinde var bilmiyorum ama servis garanti kapsamında değiştiriyor.
Bende de T harfi düşmüştü yakın zamanda.
Siz yanlış farketmişsiniz, punto da "L" harfi hiç olmadı ki :happydan:
U'nun yarısı mı düştü acaba :sapsal:
Mylife'larda Mylife yazıyor muydu?
Sabah sabah iyi geldi bu konu, Punto ve "L" çok derin düşüncelerden çıkardı beni
ahmet4646
28/06/2013, 11:54
:D :D :D punto yazısının L si nasıl düşüyüyor anlamadım valla...
fotobelit
28/06/2013, 11:56
PUNTO nun L si düştü :)) T dir o..Bende geçen gün silerken farkettim düşücek kıvama gelmiş..Söküp iyicene temizledikten sonra Silikonla yapıştırdım.....
Kriminal
28/06/2013, 12:46
PunLo olmasın :))
delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk forumdaş çıkaramamış :D
puntonun L sini bulana benden punto yazısının tamamı hediye :D
ultraslan33
28/06/2013, 14:26
allah muhafaza ya Z düşseydi....:)
aykut_1914
28/06/2013, 14:33
:d :d :-)
biancoangelo
28/06/2013, 14:55
Punto nun ''O'' sudur o Arkadaş klavyde o yerine ''L'' ye basmış anlaşılan.
Punto_Can
28/06/2013, 15:22
Punto nun ''O'' sudur o Arkadaş klavyde o yerine ''L'' ye basmış anlaşılan.
Yok daha neler :D bide bastıra bastıra tırnak içerisinde belirtmiş, yanlışlıkla basılacak gibi değil :D
Demek Punto yazısının içinde bizim göremediğimiz gizli bir L harfi var.
Yalnız bende de yok L, benimkide düştü demekki.
o zaman benimki de düşmüş benimkin de de L harfi yok :D :D
https://img826.imageshack.us/img826/6500/w8uv.jpg
Bu harf yere düşünce böyle mi oldu acaba? :)
aykut_1914
28/06/2013, 15:56
Demek Punto yazısının içinde bizim göremediğimiz gizli bir L harfi var.
Yalnız bende de yok L, benimkide düştü demekki.
EYVAH!
Bendeki de yok :(
Fiat türkiyedeki yaklaşık 240,000 Punto model aracı "L" harfini koymatı unuttuğu için geri çağırdı!!!
valla ben şimdi hemen çıkıp benim puntoya bi bakayım. sakatlık olmasın :)
Solitude
28/06/2013, 16:49
bu konuyu grande punto nun en bilinmeyen özellikleri başlığına taşıyabiliriz bence. sanmıyorum ki bu zamana kadar bagajdaki punto yazısındaki L harfini farketmiş olan biri olsun :)
sedat06DF5649
28/06/2013, 16:53
:D
hazarcelik
28/06/2013, 16:56
klima tuşuna basılı tutunca arkada gizli bi L harfi beliriyor !! :D :D :D
motor delisi
28/06/2013, 17:01
L harfi logonun neresinde var bilmiyorum ama servis garanti kapsamında değiştiriyor.
Bende de T harfi düşmüştü yakın zamanda.
PUNTO nun L si düştü :)) T dir o..Bende geçen gün silerken farkettim düşücek kıvama gelmiş..Söküp iyicene temizledikten sonra Silikonla yapıştırdım.....
Puntolarda direk T harfide yokki simge şeklinde siyah bir yuvarlak ve üstünde düz çizgi var yani puntoda aslında T harfide yok T de olamaz T iki parça L ile alakasız :)
serotizm
28/06/2013, 17:51
Puntolarda direk T harfide yokki simge şeklinde siyah bir yuvarlak ve üstünde düz çizgi var yani puntoda aslında T harfide yok T de olamaz T iki parça L ile alakasız :)
O simge T'yi ifade ettiği için harf dedim. Olmadığını biliyoruz.
motor delisi
28/06/2013, 17:55
O simge T'yi ifade ettiği için harf dedim. Olmadığını biliyoruz.
T de olamaz T iki parça L ile alakasız
derken punto daki T de düşse L ye benzetemez anlamında simge olduğunu belirttim arkadaş demiş ya T düşmüştür diye ondan böyle dedim yoksa sen bilmiyosun diye değil.
rohan4421
28/06/2013, 18:02
FIAT TOFASLA ANLASARAK DOĞAN L DEN SONRA PUNTO L CIKARDI HABERİNİZ YOKMU :d
Allah başka dert vermesin :D
Ya beyler sabahtan beri konuyu takip ediyorum herkes gırgır şamata yapmış ama bi Allah'ın kuluda arkadaşımıza Puntodaki "L" harfini nerden bulacağını söylememiş bu forum böyle olmamalı :D :D :D
o değil de memleket sorununa dönüştü olay. neredeyse aihm e gidecek lakin L sini kaybeden arkadaş ortada yok. :D
punto nun düşen L si için bende yarın saat 15 te taksimde toplanalım :D gezi eylemcilerinin taleplerinin arasına bunu da ilave edelim arada kabul görür belkim :D ya da forum olarak bi heyet oluşturup başbakanla mı görüşsek :P
Ya beyler sabahtan beri konuyu takip ediyorum herkes gırgır şamata yapmış ama bi Allah'ın kuluda arkadaşımıza Puntodaki "L" harfini nerden bulacağını söylememiş bu forum böyle olmamalı :D :D :D
hahaha bu da iyiymiş :D
fiat, Punto yazısında ki ''L'' yi bulanlar için çok özel hediyeler verileceğini bildirdiğinde belki çalınmış olabilir
Konuyu açan şahıs kör oldu :D
hahah öldürdünüz yorumlarınızla beni :D Kusura bakmayın dalmışım "L" yazmışım "T" olucaktı o :))
teşekkürler mizahi değerleri yorumlarınız için :)
Yani T derken Üzerindeki çizgi :)
Al işte mizaha yeni boyut geldi :) "T"nin üzerinde hangi çizgi var beyler :D :D
Al işte mizaha yeni boyut geldi :) "T"nin üzerinde hangi çizgi var beyler :D :D
Herşeyin de bir sınırı-tadı var ama dimi canım kardeşim benim?
Bilmiyorsan yorum yapmıcaksın.
Evolarda "T" harfi sembol şeklinde bakarsan anlarsın.
Herşeyin de bir sınırı-tadı var ama dimi canım kardeşim benim?
Bilmiyorsan yorum yapmıcaksın.
Evolarda "T" harfi sembol şeklinde bakarsan anlarsın.
Evet haklısınız Mustafa bey ama kardeşim demesi gereken bendim sanırım zira yaşça bayaa büyüğüm sizden ama sorun değil :) Puntoların neresinde ne var çoğu insandan iyi bilirim ve forumda beni tanıyanlarda bunu bilir :) oto var forumda ona bir sorun vardır ellerinde sanırım yoksada yol gösterirler sanırım :)
Evet haklısınız Mustafa bey ama kardeşim demesi gereken bendim sanırım zira yaşça bayaa büyüğüm sizden ama sorun değil :) Puntoların neresinde ne var çoğu insandan iyi bilirim ve forumda beni tanıyanlarda bunu bilir :) oto var forumda ona bir sorun vardır ellerinde sanırım yoksada yol gösterirler sanırım :)
Kusura bakmayın yorum yaparken yaşınıza bakmayı düşünemedim.
Yardımınız için teşekkürler bu arada.
onur1986
28/06/2013, 19:55
Kusura bakmayın yorum yaparken yaşınıza bakmayı düşünemedim.
Yardımınız için teşekkürler bu arada.
Baya ılımlı bi arkadaşsın tebrik ediyorum seni.forumda böyle adamlarda görmek sevindirdi beni şahsen.normalde bu konu alır başını banlanmalara kadar giderdi..
Baya ılımlı bi arkadaşsın tebrik ediyorum seni.forumda böyle adamlarda görmek sevindirdi beni şahsen.normalde bu konu alır başını banlanmalara kadar giderdi..
Teşekkür ederim, bir hata yaptım arkamı dönüp gidemem tabiki de.
Ali abiye özür mesajımı attım-konuştuk sağ olsun hallettik.
kaydilek90
28/06/2013, 22:45
Kardeş Lunto Değil o Punto :)) P Düşmüştr ve en acı kayıplardan Biridir bana göre :(
hahah öldürdünüz yorumlarınızla beni :D Kusura bakmayın dalmışım "L" yazmışım "T" olucaktı o :))
teşekkürler mizahi değerleri yorumlarınız için :)
Yani T derken Üzerindeki çizgi :)
Araç garanti dahilindeyse serviste hallettiriverin hiç uğraşmayın ;)
Araç garanti dahilindeyse serviste hallettiriverin hiç uğraşmayın ;)
Yarın servise uğruycam teşekkürler :)
ferdigokhan
29/06/2013, 11:28
:D İyiymiş
fotobelit
29/06/2013, 13:07
Yarın servise uğruycam teşekkürler :)
Servistekilere T oldugunu belirt ama kardeşim :) L yi aramasınlar :) Şaka biryana,arada bir kontrol etmekte faydavar harfleri..sanırım basınçlı su ile yıkamada düşme noktasına geliyorlar..
Cok sıcak havalarda aracı birden bire soguk ve basıncli suyla yikayinca da harflerin arkasındaki yapıştırıcılar özelliklerini yitirebiliyor. Dikkat etmek lazım. Benim eski citroen c1'mde de gevşemişti C harfi.
Düşen harfi bulduktan sonra doğru bir şekilde yapıştırıldığından emin olun :) zira benim logo komple düşmüştü. Yapıştıran arkadaş sağolsun farklı bir logo tasarımı yapmış :)
sehzadeamasya
30/06/2013, 22:54
ben yarın servise gidip L harfimi istiyecğim arkadaşlar olmaz ki böyle neden benimkinde l yok ya :(
erhan4785
01/07/2013, 00:07
Gece gece yazılanlara ne güldüm yaa... Benim linea dan bir L söküp göndereyim bari... :D
Gece gece yazılanlara ne güldüm yaa... Benim linea dan bir L söküp göndereyim bari... :D
Biranlık dalgınlık ile aslında güzel yerlere geldik sebepsiz yere yüzüm-yüzümüz güldü :)
Düşünmeniz yeter ama artık "L" kabul etmiyorum, elinizde "T" varsa alabilirim ama :)
Bir an mevzuu İ.Melih'in fışkiyesine dönecek diye tırstım valla.. :)
erhan4785
03/07/2013, 13:23
Bir an mevzuu İ.Melih'in fışkiyesine dönecek diye tırstım valla.. :)
Fişkiyeyi kim kırdı :D
PUNTO2008
03/07/2013, 14:56
Almanya üretimi araba, orada aslında bizim Punto diye bildiğimiz tip/modelin adı orada Puntlo...
:))