Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde 20 bin bakımı tavsiye ve fiyat ?
yengecbaris
24/06/2013, 19:19
Haftaya nasipse İzmire gideceğim. Araç şu an 18700 civarında 20 bin bakımını İzmirde yaptıracağım. Nereyi tavsiye edersiniz? Fiyatı ne kadar çıkar? Değişecek olan parçalar nelerdir? (Araç 1.3 multijet manuel) Teşekkür ediyorum. Herkese kazasız günler:ressam:
StrawBeeRy
24/06/2013, 19:45
Tartismasiz ve dusunmeden oto tabikide ;)
Sent my iPhone using Tapatalk2
Geçen hafta birmot servis bakımım kdv dahil 320 tl tuttu ve 6 taksite böldüler. Araç 11000 km de 2011 model 1.3 mjet grande active. Yıldan dolayı 2. bakıma girdi. Mazot filtreli ve polen filtreli olan pahalı bakım yapıldı. Yağ yağ filt.hava filt. polen filt.mazot filt. ön düzen kontrol. fren sök tak kontrol. cam suyu ve motor temizleyiciyi istemedim. fiyat gayet iyi hemde yetkili servis.
İyi günler.
Geçen hafta birmot servis bakımım kdv dahil 320 tl tuttu ve 6 taksite böldüler. Araç 11000 km de 2011 model 1.3 mjet grande active. Yıldan dolayı 2. bakıma girdi. Mazot filtreli ve polen filtreli olan pahalı bakım yapıldı. Yağ yağ filt.hava filt. polen filt.mazot filt. ön düzen kontrol. fren sök tak kontrol. cam suyu ve motor temizleyiciyi istemedim. fiyat gayet iyi hemde yetkili servis.
İyi günler.
bu arada arabayı değiştirdik profilde hala grande dynamic kalmış..:unsure00:
fiyatta geçirmasyon olmasın diye fikir vermek amacıyla yazdım ...
iyi günler.
yengecbaris
25/06/2013, 14:44
Tartismasiz ve dusunmeden oto tabikide ;)
Sent my iPhone using Tapatalk2
Servis açısından soruyorum. otonun methini duydum ama serviste yaptıracağım daha sonra tayinim İzmire çıktığında otoya gideceğim. Hiç olmassa bir çaylarını içeceğim :)
yengecbaris
25/06/2013, 14:46
İyi günler.
Teşekkür ederim ama bişi soracam 11000 kmde yapılanlarla 20000 kmde yapılacak olan aynı işlemler mi?
Kriminal
25/06/2013, 14:47
bu işi hesaplı ve güzel halleder...
Yağ değişimi : Selenia 100 tl civarı
Polen,hava,yağ filtreleri: ort 30 tl
Mazot filtresi : 60 tl civarı
İşçilikte ustadan ustaya değişir...
Araç garanti kapsamındaysa yetkili servis yolları taştan.
eğer servis diyorsanız Merkez Servis(maisin arkasında) Kurtuluş beye selamımı söyleyin.
teacherofenglish
25/06/2013, 17:00
İyi günler.
Merhaba. Amasya'da sınız.Ancak birmot derken Samsun'a mı götürdünüz aracı acaba?Ben de Samsun Birmot'ta yaptırdım 20 bini ancak yıldan falan değişiyormu bu iş?Ben 394 lira ödedim de o yüzden soruyorum.