PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stop buğusunu mahkemeye vermeyi düşünüyorum...

iskmehmet1975
24/06/2013, 15:18
Arkadaşlar birçok evo sahibi gibi benim stoplarda defalarca buğu yaptı,defalarca servise gittim temizlediler kuruttular ve nihayet 1 ay kadar bekletip yenilerini taktıklarını söylediler.bütün bu çalışmalara rağmen sorunum bitmediği için sonunda bu kararı verdim.araç şuan ordu tunalar fiatta,akşam alacağım ve tekrarlarsa mahkemeye giderek malın 'ayıplı ' sınıfa girmesi için uğraşacağım.sorun yaşayan arkadaşlarımıda yanımda görmek isterim,sustukça bizi salak yerine koyuyorlar...

Evren_c
24/06/2013, 15:38
Geçmiş olsun. Yalnız fardan dolayı aracı "ayıplı mal" sınıfına sokmazlar, bilginiz olsun.

iskmehmet1975
24/06/2013, 16:05
Sonu ne olacak dostum merak ettim,böyle yaşamaya alışmalımıyım dersin :)

segin
24/06/2013, 16:43
punto lounge stopu isteyin iyileştirilmiş stop ben oyle yaptım kurtuldum, lounge stopu evolara gore daha farklı izoleli olduğundan sıkıntı yaşatmıyor..

StrawBeeRy
24/06/2013, 17:10
Bu butun arabalarda boyledir onlar yapilirken arasina silikon kullanmazlar sadece lastik conta vardir oda su alir buna mercedeste dahil opelde dahil bmw de dahil range roverda dahildir ve bu ayipli mal sinifina girmez

Sent my iPhone using Tapatalk2