Orijinalini görmek için tıklayınız : Önden vurdum aracı acil yardım
rafetkurt
24/06/2013, 14:53
Merhabalar,
Pazar gunu yeşilköy'de aracı 30 km hızla bir tıklattım öndeki arabaya kaput vs. çok kötü oldu ama tamponda vs hiç birşey yok gibi ama ilgili arkadaşlar bakınca panel oynamış tamponun klipsleri falan atmış farın arka ayakları geri gitmiş tampon ayarı vs yapılcak dediler her neyse..
Kaskoyu bozmuyum dedim tramere vs işlenmesin kasko fazla cıkmasın diye.
Özkar servise gittim fiata 500 tl olur dedi ama kaput düzeltilcek garanti vermedi eskisi gibi iyi olucak diye bende bırakmadım gitiim ikitelli auto king 'e bıraktım 650 tl kavga dövüş zor anlaştık 900 tl'den kapı açtılar ama adamlar cuma günü gel al 4/4 lük yapıyoruz dediler.
servis bile bize getiriyor yapamadığı araçları dediler yaptığımız her işciğilin garantisi var beğenmezseniz tekrar yaparız dediler kendi adıma yemin ediyorum yaptırcam dedi 4/4 lük dedi ön panelin tamponun komple sökülüp takılcak sıkıntılı klipsleri herşeyi onarırız yaparız dediler sizce iyimi yaptım?
Babam'da sanayiye bırak demişti bana sanayideki adamda 400 e yaparım dedi ama sanayi işte güvenemiyorum bilmedim yere araç bırakamazdım :/
ikitelli auto king iyimi sizce :(
anladığım kadarıyla kaput'da sağda solda esneme var ön içeri göcük panel vidaları içeri girmiş tampon yanlarda atma yapmış gördüklerim
https://u1306.hizliresim.com/1b/s/pjfjf.jpg
https://j1306.hizliresim.com/1b/s/pjfk4.jpg
sedat06DF5649
24/06/2013, 15:17
cok geçmiş olsun
Fiyat biraz pahalı ama kıng in işciligi güzeldir .
Geçmiş olsun. Sadece kaputta sorun var gibi duruyor. Sağ-sol çamurluklar kaymamış gibi? Ben olsam kaskodan yaptırırdım. İlerde satacak olursanız tramerde görünmeyecek ama fiziki kontrolde belli olacaktır.
Geçmiş olsun, kullanmayacağınız kaskoyu neden yaptırdınız?
Hafif kazalarda akı b.kunu götürmüyor afedersiniz. Tramer e işlenme durumu olursa satışta sıkıntı.. bunun gibi ufak masraflar için değmez bence.
2 aracılığıyla Motorola Atrix cihazımdan gönderildi.
onur1986
24/06/2013, 16:25
Öncelikle geçmiş olsun.ben değil ama bi iki arkadaşım ikitelli autokingle iş yaptılar.biraz fazla fiyat veriyolar ama bu onların işlerini gerçekten iyi yaptıklarıyla alakalı.baya bi ilgileniyolar zaten aracı sabah götürmen gerekiyo mesela öğleden sonra ufak bi iş dahi olsa aynı gün vermiyolar aracı.ayrıca florya havuzlu bahçe mi orası :P?
rafetkurt
24/06/2013, 16:40
Öncelikle geçmiş olsun.ben değil ama bi iki arkadaşım ikitelli autokingle iş yaptılar.biraz fazla fiyat veriyolar ama bu onların işlerini gerçekten iyi yaptıklarıyla alakalı.baya bi ilgileniyolar zaten aracı sabah götürmen gerekiyo mesela öğleden sonra ufak bi iş dahi olsa aynı gün vermiyolar aracı.ayrıca florya havuzlu bahçe mi orası :P?
ataköy'den floryaya gelirken eski havalanı caddesi hocam.
rafetkurt
24/06/2013, 16:41
hocam sürekli araba alıp sattığım için bu bu seneki 2 inci arabam ve nokta boya yok tramer yok kaskoyu bozarsam 1 ay sonra kaskom yenilencek hasarsızlık indirimim iptal olcak artı tramere işlencek artı 1000 tl gelicek olan kaskom bu kaza yüzünden 1900 tl gibi rakam cıkıcağı söylendi sigorta şirketinden bir'de kaskoyu devereye sokunca servis kaputu değiştirmek istedi bende..
en güzeli sanayilerde sürünmiyeyim diye.. auto king adamların işi kaporta boya adamlar herşeye garanti veriyor 100-200 fazla veriyim yaptırım bari tertemiz dedim : / yanlışmı yaptım hala ikilemdeyim.
celenlee
24/06/2013, 16:43
Öncelikle geçmiş olsun...
Tramerde 300-500TL görüp te cayan adam almasın zaten araç falan
Bugün yaptırmadın diyelim 400 Cepten verdin, 3-5 gün sonra park ettiğin yerde vurup kaçtıklarında ne yapacaksın??
Tavanıma kar düştü 700TL Kaskodan Yaptırdım
2 hafta geçmedi park halinde çarpıp gitmişler 470TL o da kaskodan.
Geçen hafta da benim dikkatsizliğim yüzünden sizinkine benzer bir kaza yaşadım, ama kaputta birşey yok çok şükür. 300-500 gibi bir masraf çıkacak yine (Far değişirse 500'e yaklaşır.)
Bence kaskonuzdan yaptırı eğer kasko bitiminize bir kaç hafta kalmadıysa..
EDİT:
1 ay kaldıysa tabi baya düşünüdürür insanı :)
Eğer Mini onarımdan hallolursa hiç düşünmeyin Autokingi zorlayın biraz, bazen olmaz vs diyip yan çiziyorlar.
Adamların imkansız olmaz, rezil olur dedikleri tavanı MTC oto süper şekilde yapıp teslim etti bana.
aynı şekilde bir kazada ben geçirdim servis kaputu değiştirdi, çamurluğuda auto kinge boyattı, tabi bu izmirdeki, bidaha auto kingin önünden geçmem, eğer cebimden vereceksem sanayide sağlam ustalar var araştırıp oraya yaptırırım ...
Kafa karıştırmak gibi olmasın ama ben olsam her türlü kaskodan yaptırırdım. Dediğim gibi, Tramer'e işlenmeyecek belki ama birisi aracı almak istersen, yapılan kontrolde zaten boya/değişim görünecek. Baştan söylenmediyse bir de bilgi saklıyor konumuna düşme ihtimali doğacak. En temizi kasko bence.
öncelikle geçmiş olsun 500tl lik bir masraf için kaskoyu bozdurmaman mantıklı kaskoyu bozdurursan 500tl cebinden çıkmayacak ama bir sonraki dönem hem hasarsızlık indirimi alamayacaksın hemde bin liraya yakın daha fazla ödeyeceksin.servis konusuna gelirsek. Keşke auto king e götürmeseydin ben ankara da ufak bi işlem için götürdüm rezil ettiler.sizin götürdügünüz yer iyiyse bişey diyemem.tavsiyem aracı teslim alırken teslim kagıdına imza atmadan aracı iyice kontrol etmeniz.
rafetkurt
24/06/2013, 17:54
Öncelikle geçmiş olsun...
Tramerde 300-500TL görüp te cayan adam almasın zaten araç falan
Bugün yaptırmadın diyelim 400 Cepten verdin, 3-5 gün sonra park ettiğin yerde vurup kaçtıklarında ne yapacaksın??
Tavanıma kar düştü 700TL Kaskodan Yaptırdım
2 hafta geçmedi park halinde çarpıp gitmişler 470TL o da kaskodan.
Geçen hafta da benim dikkatsizliğim yüzünden sizinkine benzer bir kaza yaşadım, ama kaputta birşey yok çok şükür. 300-500 gibi bir masraf çıkacak yine (Far değişirse 500'e yaklaşır.)
Bence kaskonuzdan yaptırı eğer kasko bitiminize bir kaç hafta kalmadıysa..
EDİT:
1 ay kaldıysa tabi baya düşünüdürür insanı :)
Eğer Mini onarımdan hallolursa hiç düşünmeyin Autokingi zorlayın biraz, bazen olmaz vs diyip yan çiziyorlar.
Adamların imkansız olmaz, rezil olur dedikleri tavanı MTC oto süper şekilde yapıp teslim etti bana.
650 TL az değil tabikide ama ben bu sene kaskoyu 1100 TL'ye yaptırmıştım şimdi 1 ay sonra yenilerken kasko 900 tl gibi rakamlara ulaşcak eğer kaskoyu bozarsam kaskocum 1800-1900 gibi rakam 'a yenilersin dedi artı olarak;
aracındaki hasarlar tramere işleniz servis kayıtlarına geçer kaputu değiştirmeye bile giderler dedi.
cebimden onarım yaptırmayı seçtim bir'de açıkcası servise pek güvenemedim babam 2005 de fiat özkara araba boyatmış dana gibi ayırdı diyo boya ikinciye bidaha boyatmış yine aynı olayı yaşamış.
auto king şundan mantıklı geldi adamlar iddalı bu konuda beğenmesen imzalama diyor formunu tekrar sokalım servise diyor adamlar.
Sigortanızda HASARSIZLIK KORUMA denen olay varsa bence hiç düşünmeyin ve komplike yani mekanik-kaporta-boya hizmeti veren adam gibi bir servise bırakın aracınızı.
Kayda girse ne olur girmese ne olur. Ama satışta değerini düşürür diyorsanız elinizde yetkili servisin çıkardığı kapı gibi fatura olacak. Biz aracımızı babam ben ve kardeşim kullanırdık. Okadar itina etmemize rağmen gelip gelip vurdular yani hiç kazası olmayan araç zor bulunur memlekette.
rafetkurt
24/06/2013, 23:12
İkitelli Auto King'e bıraktık bakalım cuma akşamı alcaz nasıl yapcaklar Görücez artık ınsallah iyi olur üzmezler cok şikayet okudum ama memnuniyet De okudum ..
Hayırlısı artık , nakit vercem cepten .
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bence iyi yapmışsınız daha avantajlı şu an pozisyonunuz. Şu ufak kazada kaput değiştimi hem aracı satmak zorlaşacak hemde fiyatı baya düşük olacak.
internete autoking şikayet yazın sonuçları okuyun
rafetkurt
25/06/2013, 10:01
internete autoking şikayet yazın sonuçları okuyun
Okudum hocam ama bugun şikayetsiz hiç biryer yokki herkes birşeyler 'den şikayetci kimileri servisten kimileri arabadan kimileri hayatından kimileri yaşadığı şehir'den bizim insan evladı tatminkar değil valla bmw sitesine üye oldum arkadaş adamlar 520 'den bile şikayetci ..
Hayırlısı artık yetkili servisten iyi olduğu kesin auto kingin adamların kuruluş amacı bu ona göre donanımları vardır oturmuştur artık çok yıl oldu kurulalı servis'de eşşek gibi boyuyor arabayı bari auto king ayar tuturuyor boya'da 1 kere eskiden denedim :) ondan auto king'de karar kıldım
yapamazlarsada imzalamam formu alır giderim aracımı mahkemeye veririm satarım arabayı yeni alırız arıtk hayırlısı ya..
umutsaygin
25/06/2013, 16:48
geçmiş olsun.
rafetkurt
26/06/2013, 11:43
arabasızlık ne kötüymüş bee 3 gündür yollarda sürünüyorum aman arabanızın değerini bilin ben frene geç bastım siz basmayın :))
Geçmiş olsun arabasızlık zor alışan için amaa yakında kavuşacaksın nasılsa
motor delisi
28/06/2013, 09:22
tramere işletmıycem diye 550 tl buna ödesen yarın öbürgün bidaha olursa ne yapıcaksınız ? satarkende saklamanın lüzumu yok bence araç takla atmamış foto mevct olabilir insanlık hali. Hem madem kasko kullanmıyorsunuz neden kaskoya para veriyosunuz zaten araç değer kaybedicek korkusuyla sizin cebiniz değeri kaybediyor böylelikle.. Para vermeden kaskodan yaptırın gitsin böyle kazalar hep oluyor.
rafetkurt
28/06/2013, 10:22
tramere işletmıycem diye 550 tl buna ödesen yarın öbürgün bidaha olursa ne yapıcaksınız ? satarkende saklamanın lüzumu yok bence araç takla atmamış foto mevct olabilir insanlık hali. Hem madem kasko kullanmıyorsunuz neden kaskoya para veriyosunuz zaten araç değer kaybedicek korkusuyla sizin cebiniz değeri kaybediyor böylelikle.. Para vermeden kaskodan yaptırın gitsin böyle kazalar hep oluyor.
hocam, olay şu 1-2 ay sonra kaskom yenilencek hasarsızlık indirimi alamıycam..
ikincisi servis direk değiştiriyor onarmıyıor.
üçüncüsü kasko full problem kaskodan yapınca araç 10 güne çıkmıyor
dörtdüncüsü ufak tutar için uğraşmak istemedim ondan mecbur kaldım biraz'da..
900 tl öderken kaskoya ufak kaza için 1900tl ödemenin anlamı yok dedim ve kaput değiştirerek araç değerini düşürmek mantıklı gelmedi bundan dolayı böyle bir yola başvurdum bir'de herkes çok övdü auto kingi fiat servislerinden iyi olduğunu söylediler.
ben titiz bir adamım ondan dolayı bakalım hayırlısı ya :/
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum; böyle hafif hasarlarda herhangi bir parçayı onarmak yerine değiştirmek daha iyi değil mi? Orijinal, tertemiz parça takılıyor sonuçta. Mantığını anlayamıyorum, genelde hep "değişen yok" diye 2. el araçlar satılır. İnsanlar da değişen parça varsa huzursuz olurlar. Oysa ki onarım esnasında da bu parçalar yerlerinden sökülüyorlar çoğu zaman. Benim anlayamadığım ne var bu konuda? :)
valla ben daha yeni otel rez. yaptırdım. nette de bu otelle ilgili şikayetlere baktım. adamlar otu boku şikayet etmişler. öyleki ruslar çok kaba yemek yiyor diye şikayet vara yazmışlar :) insanların beğenileri, kriterleri, değerleri farklı olduğu için bugün beni tatmin eecek bir hizmet bir başkasının şikayet konusu olabilir. bu autoking içinde böyle mtc oto içinde böyle.
bende geçtiğimiz pazartesi akşamı geri geri gelirken karanlıkta bi yere çarptım. sol arka çamurluk göçtü. bende mini onarıma girerse auto kingde mini onarımdan girmezse kaskoyu ve trameri etkilemeyecek şekilde en uygun fiyatı veren yere yaptıracağım.
ya 1 yıla yakın araba bakan ve çevremdeki herkesin fikrini alan biri olarak çiziğe bile takıntısı olan adamların olduğu bir piyasada araba satmak kolay değil. almasın diyoruz ama adam her çizik lokal boya vs için fiyat kırmya çalışıyor. yahut mırın kırın ediyor. tramerde 300-500 lük hasarlar arttıkça da insanlar kıllanmaya başlıyor. maalesef piyasa böyle adamlardan geçilmiyor. hele araba alıp satanlar için bu hayli zor.
bence rafet kardeş en güzelini yapıyor. en azından karşısında auto king gibi kurumsal bir muhatap olacak herhangi bir sorun ile karşılaştığında. autoking in (türkiyede kaç tane şubesi ve müşterisi var. ve hemen bütün sigorta şirketleri ile anlaşmalı.) malum sitede toplamda 63 şikayeti var. bu bence bir başarıdır.
demem o dur ki, aracın abuk bir tramer kaydı için 1000-2000 tl fiyat kırılmasındansa, hasarsızlık indirimi için 900 tl gibi bir kayıp olacaksa, sanayi ustaları konusunda dil yanmış ve güvenebilecek kimse yoksa auto king le 600 e anlaşma gayet doğru bir seçim.
arabanı aldıktan sonra iyi bir incele, incelet derim. konsol, far kaput vss boşluk sallanma görüntüde bozukluk özellikle konsolda çalışmayan bir düğme vs var mı ince ince bak derim... sonra da buraya yorum yazarsan sevinirim. en azından forumdan arkadaşların da auto king hakkında bir fikri olur.
rafetkurt
28/06/2013, 11:32
arabanı aldıktan sonra iyi bir incele, incelet derim. konsol, far kaput vss boşluk sallanma görüntüde bozukluk özellikle konsolda çalışmayan bir düğme vs var mı ince ince bak derim... sonra da buraya yorum yazarsan sevinirim. en azından forumdan arkadaşların da auto king hakkında bir fikri olur.
herkes öyle diyor hocam en ince ayrıntısına kadar bakıcam test sürüşü vs'de yapıcam hemen imza atıp para vermiycem yani ama ön konsol ne alaka onu anlamadım 20 Yle vurdum konsolda bişey yoktu sadice kaput ve ön tamponda boşluklar vs vardı ?
herkes öyle diyor hocam en ince ayrıntısına kadar bakıcam test sürüşü vs'de yapıcam hemen imza atıp para vermiycem yani ama ön konsol ne alaka onu anlamadım 20 Yle vurdum konsolda bişey yoktu sadice kaput ve ön tamponda boşluklar vs vardı ?
tamponla konsolu karıştırdım o zaman :D :D
bugün alacaksın değil mi aracı? mutlaka yaz buraya. bende yarın sabahtan götüreceğim auto kin ikitelliye.
rafetkurt
28/06/2013, 11:43
tamponla konsolu karıştırdım o zaman :D :D
bugün alacaksın değil mi aracı? mutlaka yaz buraya. bende yarın sabahtan götüreceğim auto kin ikitelliye.
bugun teslim ediceklerini söylemişlerdi orda hakan bey var direk onla görüşürsünüz çok efendi sıcak bir adam olursa olur olmazsa olmazlarda yani yalanı yok gördüğüm kadarıyla..
Tahminimce.. öğleden sonra ararlar cok merak ediyorum bende insallah bişey cıkmaz ya tertemiz olmuştur hem zamanım gitti hem param :ohmy0000::agri:
hadi bakalım bol şanslar.
rafetkurt
28/06/2013, 15:35
hadi bakalım bol şanslar.
Hocam gittim yemek aram'da arabaya bakmayada ustaları geri geri gelirken sağ arka tarafı vurmuş avuç kadar çizik vardı sağ arka tampon köşesinde kızdım bağırdım bir'de ön tampon ızgarası cıkıktı onuda yapıştırmadılar onuda yapcaklarmış işte.. kızdım kafayı yedim o sağ arkayı görünce delirdim ..
yarın sabah teslim edicekler orayıda yapıp ki büyük ihtimal bence pasta cila atıcaklar makinayla geçmezse lokal boya yapıp fırına sokucaklar sonra yine cila atıcaklar yarın arabayı yıkatıp teslim edicekler..
görmesek yurturcaklar gördüm şok oldum yaa yahu be adam be insan evladı arabada park sensörü var hadi görmedin seside duymuosun nasıl ustasın sen :whip0000:
Hocam gittim yemek aram'da arabaya bakmayada ustaları geri geri gelirken sağ arka tarafı vurmuş avuç kadar çizik vardı sağ arka tampon köşesinde kızdım bağırdım bir'de ön tampon ızgarası cıkıktı onuda yapıştırmadılar onuda yapcaklarmış işte.. kızdım kafayı yedim o sağ arkayı görünce delirdim ..
yarın sabah teslim edicekler orayıda yapıp ki büyük ihtimal bence pasta cila atıcaklar makinayla geçmezse lokal boya yapıp fırına sokucaklar sonra yine cila atıcaklar yarın arabayı yıkatıp teslim edicekler..
görmesek yurturcaklar gördüm şok oldum yaa yahu be adam be insan evladı arabada park sensörü var hadi görmedin seside duymuosun nasıl ustasın sen :whip0000:
aksilikler üst üste geldi, sağlık olsun hocam
geçmiş olsun dostum. vay aq sabahtan beri autoking diyoz kurumsal diyoz 63 şikayet normal diyoz hakan bey cana yakın bilmem ne diyoz... yalanmış ya la hepsi...
yok arkadaş illa bunlar adamı sanayiye yöneltecekler... neyse bende bi gideyim. diyeyim böyle böyle forumdan iki arkadaş gelmiş memnun kalmamışlar. 4000 kişiyiz forumda kötü bir intibanız var söyleyim diye bi çemkireyim bakalım. gerçi tuzu kuruysa adamların çokta ipleyeceklerini sanmıyorum...
Haydaa! Geçmiş olsun kardeş :( Olacak iş değil gerçekten...
rafetkurt
28/06/2013, 22:38
geçmiş olsun dostum. vay aq sabahtan beri autoking diyoz kurumsal diyoz 63 şikayet normal diyoz hakan bey cana yakın bilmem ne diyoz... yalanmış ya la hepsi...
yok arkadaş illa bunlar adamı sanayiye yöneltecekler... neyse bende bi gideyim. diyeyim böyle böyle forumdan iki arkadaş gelmiş memnun kalmamışlar. 4000 kişiyiz forumda kötü bir intibanız var söyleyim diye bi çemkireyim bakalım. gerçi tuzu kuruysa adamların çokta ipleyeceklerini sanmıyorum...
Abi morelim o kadar çok bozuk ki sinirden gözlerim kanlandı adam az önce yine aradı özür diledi yarın 4/4 lük sabah vericez dedi dedim canımı sıktınız kapat yarın görüşürüz dedim iyice arabadan soğudum ya herşey üst üste geliyor kızdım cok yarın Görcez sabah yıkanmış vaziyette bilmiyorum ama parasını kesicem bu yaptığından dolayı 100 tl kesik aticam işine gelirse ..
kaydilek90
28/06/2013, 22:42
Geçmiş Olsun Kardeşim
ORKUN3453
29/06/2013, 00:54
gecmıs olsun ...
rafetkurt
05/07/2013, 20:33
nasıl iş anlamadım arkadaş ya yokuş cıkarken önümdeki araç kaydırdı aynı yer 'den bu sefer 10 cm göcük oldu ucu yamuldu kaputun hopala ne bahtsızım ya.
Çok mu yakındınız aracın arkasına. Geçmiş olsun.
hocam göçük boya atması yoksa çok kolay hallolur.ankaraya yolun düşerse gel, bizim fabrikadaki elemanlar kaporta ustası 5 dakikaya düzeltiverirler hemen :)
rafetkurt
05/07/2013, 21:09
Çok mu yakındınız aracın arkasına. Geçmiş olsun.
arkasındaydım yarım metre vardı birden geldi işte 5 cm kadar içe doğru göcük var böyle düz kaput ucu içe döndü yaa canım cok sıkkın yaptırıyım satıyım diyorum uğursuzluk mu var ne morelim 0.
ufak şeyler ama cok kılım ben morel 0 inanınki... pf
nasıl iş anlamadım arkadaş ya yokuş cıkarken önümdeki araç kaydırdı aynı yer 'den bu sefer 10 cm göcük oldu ucu yamuldu kaputun hopala ne bahtsızım ya.
Geçmiş olsun gerçekten büyük şanssızlık olmuş..
rafetkurt
06/07/2013, 08:38
çok şansızım harbıden ya.
Kardeş moral bozmayayım ama birazda dikkat etmek lazım. Özellikle yokuşlarda öndeki araca kaydırma payı bırakmak lazım. Acemisi var,dikkatsizi var. Herkes kaydırmadan direk kalkamaz. Pek suçta aramamak lazım böyle durumlarda. Sıkmayın canınızı düzelir.
rafetkurt
06/07/2013, 08:50
Kardeş moral bozmayayım ama birazda dikkat etmek lazım. Özellikle yokuşlarda öndeki araca kaydırma payı bırakmak lazım. Acemisi var,dikkatsizi var. Herkes kaydırmadan direk kalkamaz. Pek suçta aramamak lazım böyle durumlarda. Sıkmayın canınızı düzelir.
valla hocam haklısınız cok yanaştım adama herkesi kendimizi gibi görüyoruz ondan oluyor çok ama çok dikkatli olmam gerekli bu benim belki 15 inci arabam ilk defa bir arabamda 2 kere üst üste aynı yerden vuruyorum nazara yorumluyorum inanınki cok canı sıkılıyor ınsanın daha 2 gun oldu cıkalı yıne aynı yere şaka gibi. uğursuzlukmu var arabada ne anlamadım ki.
Hoppalaa! Geçmiş olsun :( Düzeltilir ama göçük...
Özellikle yokuşlara park ederken dikkatlii olmak lazım herkeste hillholder ya da yarım debriyaj fren yapma yeteneğii yok maleseff.......... Boşluk bırakmak lazım yollarda bin türlü insan var.....
rafetkurt
07/07/2013, 14:39
Özellikle yokuşlara park ederken dikkatlii olmak lazım herkeste hillholder ya da yarım debriyaj fren yapma yeteneğii yok maleseff.......... Boşluk bırakmak lazım yollarda bin türlü insan var.....
öyle hocam ama auto king beşpara etmes arabayı geçen yaptırmaya bıraktım ustaları arkayı sürtmüş herşeyi geçtim
tamponu düzelticez söküp takıcaz demişlerdi yapmamışlar
ön ızgarayı yaponla yapıştırmışlar.
ön kapurta pürüz pürüz pasta cila bile atmamışlar kaputu kaldırdım altına baktım punto makinası izleri duruyor bidaha asla gitmem! asla.
dışarıda yaptırıcam bu sefer güzel usta araştırıyorumm..
görkem koçsan
07/07/2013, 23:51
valla onda görünen hiç bişi yok tıklatma olmuş o aynısı benim eski 307 de oldu kaportacı eliyle vura vura düzellti boya dahi atılmadı. usta adam o işten para bile almaz eliyle vura vura düzeltir. valla bişi yok onda.
görkem koçsan
07/07/2013, 23:52
ve ayrıca ona kaput değişcek diyen servisin ben nese. o kaputta boya işciliği dahi yok. sakın ha haybeden para bayılmayın. gelin hatta buraya yakınsanız bedava düzelltireyim bi de çayımı için.
rafetkurt
08/07/2013, 09:53
ve ayrıca ona kaput değişcek diyen servisin ben nese. o kaputta boya işciliği dahi yok. sakın ha haybeden para bayılmayın. gelin hatta buraya yakınsanız bedava düzelltireyim bi de çayımı için.
valla hocam 2-3 yere gösterdim ön silikon atmış dediler ön kaput 10 cm esnemiş düzeltilcek boya atılcak işte temiz yer arıyorum istanbulda güzel yapıcak..
celenlee
09/07/2013, 09:51
valla hocam 2-3 yere gösterdim ön silikon atmış dediler ön kaput 10 cm esnemiş düzeltilcek boya atılcak işte temiz yer arıyorum istanbulda güzel yapıcak..
Tavsiyemi yineliyorum:
Boya vs yaptırmadan mutlaka MTC otoya göster aracını.
rafetkurt
09/07/2013, 14:46
Tavsiyemi yineliyorum:
Boya vs yaptırmadan mutlaka MTC otoya göster aracını.
Aşağıdaki linkteki firmamı?
MTCOTO | Dolu Hasarı | Göçük Düzeltme (https://www.mtcoto.com/)
celenlee
09/07/2013, 16:35
Aşağıdaki linkteki firmamı?
MTCOTO | Dolu Hasarı | Göçük Düzeltme (https://www.mtcoto.com/)
Aynen burası, boyatmayı kafaya koyduysan eğer, mutlaka git görüş, bir baksınlar zaten adamlar emin olmadıkları işe girişmiyorlar, net konuşuyorlar, sana orda uygulamalarını göstersinler (Zaten boş durmuyorlar) tatmin olursan yaptırırsın ;) Bana pmden maili gönder benim fotoları göndereyim sana.
teknosasa
09/07/2013, 17:08
Geçmiş olsun.Görünen çok büyük bir iş yok gibi görünüyor. Auto king yırtılan kuması eskisi gibi yapıyor bunuda en iyi şekilde yapıcaktır.
rafetkurt
09/07/2013, 17:33
Geçmiş olsun.Görünen çok büyük bir iş yok gibi görünüyor. Auto king yırtılan kuması eskisi gibi yapıyor bunuda en iyi şekilde yapıcaktır.
autko king beşpara etmez hocam inanki.. boyası cok dandik mafetiler arabayı ön kaput pütür pütür oldu şimdi aynı yere ufak dokunuldu için sanayide güzel usta arıyorum bulunca yaptırcam... bidaha gitmem asla.
rafetkurt
10/07/2013, 19:38
Arkadaşlar ikitelli auto king'den uzak durun arabamı mafettiler.. kimseeye tavsiye etmiyorum.
Mantikli :)
Geçmiş olsun , tramerde temiz çıkıp kabutta boya çıkarsa daha cok miğde bulandırır.
bende memnun olmayanlardanım ne yalan söyleyeyim. 50 tane müşteri yolladık 5 tane olumlu görüz gelemedi ne yazıkki.
bide şimdi usul değişmiş göçük düzeltmede tavan ve kaput ellemiyorlarmış.
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum; böyle hafif hasarlarda herhangi bir parçayı onarmak yerine değiştirmek daha iyi değil mi? Orijinal, tertemiz parça takılıyor sonuçta. Mantığını anlayamıyorum, genelde hep "değişen yok" diye 2. el araçlar satılır. İnsanlar da değişen parça varsa huzursuz olurlar. Oysa ki onarım esnasında da bu parçalar yerlerinden sökülüyorlar çoğu zaman. Benim anlayamadığım ne var bu konuda? :)
aracıma park halindeyken bir minübüs çarptı, yetkili servise verdim, kaskodan açtılar dosyayı, kusur raporu çıkınca karşı tarafın sigortasına rücu ettirecekler, serviteki eleman direk değiştireceğiz dedi, bence ortada bir hasar, düzeltilebilir de, sonra, düzelteceksek, parşayı çürütmemiz gerekiyor dedi, benim de aklıma yattı, size katılıyorum, değiştirmek ve fotograflamak en iyisi..
görkem koçsan
26/07/2013, 17:57
yalan be satarken valla adam fotoğraf falan dinlemiyo sende öyle hasar yok aynısı bana oldu diyorum kaportacı gözümün önünde eliyle vura vura düzeltti sonra düzelmeyen küçükyerlerin üzerine bez serdi bezin üzerine takoz koydu takozada çekiçle vura vura düzeltti. benim eski 307 de olmuştu ama onun boyası çıkmamıştı bundan fotoda gördüğüm kadarıyla konuşuyorum. hem kaput çürüse ne olcak çürümese ne olcak onun can güvenliğiyle hiçbir alakası yok.en fazla kullancağın o arabayı bence on sene olur on senedede bişi olmaz. nese mal senin iş senin para senin sen bilirsin benden söylemesi.