Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar bende artık aranızdayım
Merhabalar.. 2 gün önce fiat punto 1.4 pop s&s aldım daha aracım çıkmadı sanırım salı yada çarşamba günü çıkmış olucak..Aracım triptonic, benzinli beyaz renk ..Çok düşündükten sonra sıfır almaya karar verdim çünkü etrafımda az km olan multijet bulamadım mecbur kaldım aslında...sizce aldıgım araç kötü bi araçmi?
Hayırlı uğurlu olsun hoş geldin aramıza iyi günlerde kullanman dileği ile almadan imkan varsa lpg taktır derim fiat Servisi'nde
hoşgeldiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
halilibo48
23/06/2013, 11:26
hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız. Kazasız belasız sürüşler
Hoşgeldiniz, Bende de 1,4 multiair var. Yakıttan ve performanstan yana sıkıntım yok, memnunum. ancak fire motorlar biraz daha farklı.
gokerkosk
23/06/2013, 12:21
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın inş.
StrawBeeRy
23/06/2013, 12:57
hoşgeldiniz hayırlı olsun keyifli forumlar
ibrahim06
23/06/2013, 13:07
Hoşgeldiniz. Araç niye kötü olsun? Cıncık gibi araba almışsınız. Hayırlı olsun
hoş geldin,
aracın hayırlı olsun,
kazasız-belasız kullanman dileğiyle,
Selam arkadaşlar tekrardan teşekkür ederim herkese..Aracı bayiden almadan lpg işini halletmek istedim bidaha ayrı ruhsatla ugraşmamak için ama fırat oto bunun mümkün olmadıgını ayrıca Motor'un garanti kapsamından çıkması gibi bi durum oldugunu söyledi bende mecburen kısa sürelide olsa vazgeçtim..salı günü çıkıcak sanırım ama sanki heyecandan ölücem :) Punto benim 5 yıllık rüyam... tekrar teşeküürler herkese ALLAH sizlerede kaza yüzü göstermesin hatta park cezanız radar cezanız bile olmasın
Serviste taktırırsan garanti bozulmuyor diye biliyorum hocam aracınız hayırlı olsun.
Hadi ya bana öyle söylemedi satıcı demekki yeterince bilmiyo..Teşekkürler
Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İyi forumlar
hocam bende fiat punto fre dinamicg triptonicg sanruflu fulü var çok memnunum pişman olmayacaksınız süper diyebilirim güle güle kazasız belasız kullanın gerçekten bizim durumumuzdakiler için iyi araba konforlu ve atak kim nederse desin memnunum puntomdan
tüpte çok önemli değil az yakıyor
Ben çok anlamam motordan arabadan ama iyi şöförümdür ve bildigim tek şey MODELDEN MODELDEN MARKADAN MARKAYA DEĞİŞİR.Hayatında puntonun yolcu koltuguna bile oturmamış insanlar günlerdir kafamı ütülüyo,Sen delimisin dizel almadın oooooooooooooooooooo o araba çok yakar hemde triptonicmi ? sen onu garaj arabası olarak saklarsın vs vs vs :)
Tabi özelikkle belirtmeliyimki bu yorumları bana yapanlar iş arkadaşlarım :)
hayırlı olsun.aracı teslim almadan lpg nizi taktırın.3 yıl muayene derdiniz olmaz.lpg işini satıcının bilmemesi imkansız landırenzo yu taksınlar sizide uğraştırmasınlar.