Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 17” OZ Superturismo ve 3,5cm H&R Yay..

methko
19/06/2013, 09:28
Merhaba arkadaşlar,

Severek aldığım ve keyifle arabama taktığım oz racing superturismo jantlarımı lastikleri ile birlikte satıyorum.
Jantları yakın arkadaşımdan aldım forumda alıp taktığım günden itibarende resimlerini paylaştım.
Jantların üç tanesinde kaldırıma yanaşırken sürtmeden dolayı köşede göze batmayan çizik var onun haricinde hiçbir kırık çıkık düzeltme kaynak hiçbirşeyi yoktur.Puntolara ölçüsü uyumlu olup 4*100'dür.Jantlar ile birlikte orijinal oz racing damgalı metal jant bilezikleride verilecektir.Puntoyo milimetrik şekilde uygundur.
lastiklerimde 205/45/17 Michelin pilot lastikleridir.
Totalde 12-13bin km yapılmış olup hem jantların hem lastiklerin hiçbir şekilde sıkıntısı yoktur.
Lastiklerin bıyıkları dahi durmaktadır.O temizlikte kullanılmıştır.Fiyat olarak jant-lastik 2000 TL'dir.

Ayni zamanda jantlarla beraber taktırdığım hr yaylarımıda satıyorum.Yaylar 3,5cm düşüklük sağlar.Dizel içindir.
Kutusundan nasıl çıktı ise o şekilde verilecektir.Yayların kullanım süreside bellidir.Hiçbir işlem görmemiş tertemizdir.
Fiyat olarak da 300TL'dir.
İlgilenen arkadaşlar bu başlık altında yada mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

Not;Satma sebebim ise aracı kız kardeşim kullanacağı için orjinal haline döndürüyorum.Yoksa jantta ve yayda en ufak bir sıkıntı yoktur.

Konu ile alakalı paylaştığım detaylı resimler bu konu altındadır;
https://forum.grandepuntotr.com/uye-garaji/45999-degisimin-adi-oz-superturismo.html

Aracın jant ve yayli hali;
https://img22.imageshack.us/img22/2507/201306082027001.jpg

methko
20/06/2013, 20:09
Arkadaşlar,
Kredi kartı ile almak isteyenler için taksit yaptırma şansımız da var.İlgilenenlerin bilgisine..

Numaramı da ekliyorum.Bilgi almak isteyenler çekinmeden arayabilir..

0535 712 81 36

Metin

tonymontana
20/06/2013, 20:29
bende çakması var :D çok güzel durmuş valla.

sezerism
20/06/2013, 21:19
Merhaba arkadaşlar bende orjinal 17 'ler var, ilerleyen zamanda aracı değiştirmek istiyorum. Araçı takasa verebilirim o yüzden jantları gerçek puntoculara vermek isterim Hakketen çok kıyak duruyor.....

methko
21/06/2013, 12:05
bende çakması var :D çok güzel durmuş valla.

Tesekkurler :)

07VE296
21/06/2013, 13:57
hayırlı satışlar inşallah değer bilen bir sahip bulur.

methko
22/06/2013, 00:02
hayırlı satışlar inşallah değer bilen bir sahip bulur.

Teşekkürler..
Benimde isteğim buradan bir arkadaşıma satmak:) çünkü bence puntoya yakışan en jantlardan biri bu..

Mehmet SOVUK
22/06/2013, 13:35
Metin bey merhaba. Fiyat benim butceme biraz daha uygun olsaydi almak isterdim. Az önce jantların sıfır fiyatlarına baktım 1700 TL belki pazarlık ile 1600'e alınabilir. Lastikleriniz de gerçekten güzel onlar da 0 olarak 300 kusurlu fiyatlardan satılıyor. Kullanilmis jant ve lastik icin ne kadar temiz olsa da 2000 TL bana biraz fazla geldi. Daha makul fiyatlarda olursa almayı dusunebilirim. Yanlis anlamayin sakin mal sizin istediginiz fiyata satarsiniz. Ben sadece kendi dusuncemi yazdim. Hayirli satislar.

Bu da jantin linki
https://www.yilmazlastik.com/index.php?do=catalog/product&pid=2290

methko
22/06/2013, 14:34
Merhaba Mehmet Bey,
Jantın az kullanılmışlığını ve lastikleride eklediğiniz zaman yazdığım fiyat ortalama bir fiyattır ki orjinal jant ve lastik. Forumda orjinal sadece jantların satış fiyatlarını takip ediyorsanız benim jant lastik için yazdığım rakamın ortalama bir fiyat olduğunu görebilirsiniz.Ben jantları arkadaşımdan aldım onun aldığı fiyatı biliyorum,sizin aldığınız fiyatlarıda baz aldığımızda neredeyse jant fiyatına sıfır gibi jant ve lastik var :) fiyatım son değil pazarlığa açık düşünürseniz telefon ya da mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz..

Saygılar..

Mehmet SOVUK
22/06/2013, 18:22
Merhaba Mehmet Bey,
Jantın az kullanılmışlığını ve lastikleride eklediğiniz zaman yazdığım fiyat ortalama bir fiyattır ki orjinal jant ve lastik. Forumda orjinal sadece jantların satış fiyatlarını takip ediyorsanız benim jant lastik için yazdığım rakamın ortalama bir fiyat olduğunu görebilirsiniz.Ben jantları arkadaşımdan aldım onun aldığı fiyatı biliyorum,sizin aldığınız fiyatlarıda baz aldığımızda neredeyse jant fiyatına sıfır gibi jant ve lastik var :) fiyatım son değil pazarlığa açık düşünürseniz telefon ya da mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz..

Saygılar..

Tamam kardeşim. Zaten telefonda görüstuk problem yok. Hayırlı satışlar olsun.

methko
24/06/2013, 14:39
Guncel..

methko
27/06/2013, 13:52
Merhabalar,
Yaylar için bir arkadaşımıza söz verdim,bir sıkıntı olmazsa yaylar söküp arkadaşımıza vericem.Jantlar içinde forumdan arkadaşlara özel bir indirimim olacaktır.İlgilenenlerin bilgisine,
keyifli forumlar

japon07
28/06/2013, 01:40
Almamış olsam kesinlikle seninkini alırdım.Süper Fiyat bence. Piyasada sadece o.z'lar bile 1500 civarı. Michelin zaten yorumsuz. Toplamda 2000TL süper fiyat kaçırılmamalı. Hayırlı satışlar.
Bilgi amaçlı not:Aynı jant ve lastiği sorduğumda sıfır olarak bayi 3000TL iskontolu olarak söylemişti.

kokoemre25
29/06/2013, 01:50
Yayları takinca arac suspansiyonda kayıp oldumu HR de
Genelde en iyisi eirbach diolar da bilgi verirseniz sevinirim.

methko
30/06/2013, 01:05
Almamış olsam kesinlikle seninkini alırdım.Süper Fiyat bence. Piyasada sadece o.z'lar bile 1500 civarı. Michelin zaten yorumsuz. Toplamda 2000TL süper fiyat kaçırılmamalı. Hayırlı satışlar.
Bilgi amaçlı not:Aynı jant ve lastiği sorduğumda sıfır olarak bayi 3000TL iskontolu olarak söylemişti.

Görüşleriniz için teşekkürler..

Yayları takinca arac suspansiyonda kayıp oldumu HR de
Genelde en iyisi eirbach diolar da bilgi verirseniz sevinirim.

Yayı takınca süspansiyonda kayıp oluyor evet ben bundan öncede hr kullanmıştım o yüzden kıyaslama kısmını bu ikisinide kullanan arkadaşlar daha iyi yapar ama 3,5 hr yayda çok abartı bir kayıp yaşamadım ben olması gereken düzeydeydi zaten hem görüntü hem konfor ikiside tatmin ediciydi benim açımdan :)

kokoemre25
30/06/2013, 02:06
Hm ozaman hr aliyim iyi diyosan istanbul yolları malum Çakır çukur top gibi sekmeyelim sonra oyuzden sordum :)

Mehmet SOVUK
30/06/2013, 02:16
Hm ozaman hr aliyim iyi diyosan istanbul yolları malum Çakır çukur top gibi sekmeyelim sonra oyuzden sordum :)

Normalde hr icin sert oldugu soylenir ben de hr 3,5 cm kullaniyorum cok fazla bir rahatsizlik hissetmedim. Fakat benim jant ve lastiklerim orjinal yani 65 yanak lastik var, belki de bundan dolayi rahatsizlik vermiyordur. Ama 17" jant ve 45 yanak lastikle konfor biraz daha azalacaktir muhakkak. Hr'nin araci dusurmesi gercekten iyi tam verilen olculerde dusuruyor, fakat eibach'in yazilan degerlerde dusus gostermedigini de bir cok makalede okudum. Arti soyle bir durum var butun spor yaylar muhakkak konfordan kayip verir.

OAGP1960
30/06/2013, 03:39
Mehmet kardeşim, ben 190 HP-280 Nm. performans değerlerine sahip GP t-jet Abarth arabamda 3,5 cm. H&R yay ve 17'' çap, 7'' genişlik, 39 ET orijinal GP Abarth jantlar ile orijinal GP t-jet lastik ebadı olan 205 45 17 lastik kullanıyorum. Orijinal Abarth jantların orijinal lastik ebadı ise 215 40 17 dir. Buna karşın son derece memnunum. orijinal Abarth jant lastik ebadı olan 215 40 17 ye dönmek için de mevcut lastiklerimin eskimesini bekleyeceğim. Dolayısı ile, size 75 HP performans verisine sahip arabanızda performans kaybını göz ardı edip stabilite ve estetik kazancı isterseniz, 17'' jant ve 205 45 17 ebadlı lastik tavsiye eder, güvenli sürüşler dilerim.:)

methko
03/07/2013, 11:43
Oz gunceli..

methko
11/07/2013, 20:46
Arkadaslar jant lastik ve yay satılmıştır.Hayırlı olsun..

umutsaygin
11/07/2013, 21:08
hayırlısı olsun hocam.satmışsınız ama çok yakışmış mükemmel durmuş. .maşallah