Orijinalini görmek için tıklayınız : Göze geldik...
hakan3548
16/06/2013, 09:03
Arkadaşlar yeni arabamızla ílk küçük nazarlığımızı dün yaptık ve sağ õn dikiz aynasının kapağı kırıldı,acaba sağ aynayı komple değiştirsek ne kadardır? Cebimizden karşılasak kaça patlar?Õn kapıdan bahsetmiyorum bile zira küçük bir doğrultma boya gerekecek gibi. Rapor falan tutmadık kasko karşılar mı? Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum,lütfen yardım.(Allah hepimizi her türlü kazadan beladan esirgesin)
Geçmiş olsun. Kaskonun karşılaması için rapor olması lazım sanırım ama çok emin değilim. Arkadaşlar yazacaktır.
ersineroglu
16/06/2013, 16:53
Serviste yazılı beyan veriyorsunuz. Sabah kalktığımda böyleydi filan diyorsunuz. Kasko ödüyor.
hakan3548
16/06/2013, 22:05
Serviste yazılı beyan veriyorsunuz. Sabah kalktığımda böyleydi filan diyorsunuz. Kasko ödüyor.
Peki anladım ama sağ õn dikiz aynası ne kadardır tahminen ve kaskodan mini onarım bunu karşılar mi?
Peki anladım ama sağ õn dikiz aynası ne kadardır tahminen ve kaskodan mini onarım bunu karşılar mi?
Ayna 120-150 Tl gibi bir şey. Kapı da da sorun var sanırım her türlü kasko delinir.Bu yüzden bırakın aynayıda kasko halletsin. Geçmiş olsun.
hakan3548
22/06/2013, 10:37
Ayna 120-150 Tl gibi bir şey. Kapı da da sorun var sanırım her türlü kasko delinir.Bu yüzden bırakın aynayıda kasko halletsin. Geçmiş olsun.
Mini onarım denen bir şeyler yok mu? Hadi yok diyelim kasko delindi diyelim herhalde 1000-1500 tl masraf çıksa bile seneye tekrar %100 yani en üst dilimden ödemem kaskoyu değil mi? %10 veya %20 civarında bir indirim olur en azından.Zira şu anda ben %60 lık indirimle en indirimli dilimdeyim. Cevaplayan herkese teşekkürler...