Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka iki kapı açılma sorunu

grpuntocu
14/06/2013, 11:24
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz üzere grande puntolarda arka iki kapının açılmasında sorun var. Birçok kişinin bunu garanti kapsamından yaptırdığını duydum. Benim de ikinci el aldığım aracım 2011 model. Büyük ihtimalle garantisi devam ediyordur diye düşünüyorum. Fiat servisi biz göremiyoruz servislerle görüşmeniz lazım dediler.

Acaba ben de garanti kapsamından arka iki kapıdaki beni gıcık eden bu açılma sorununu halledebilir miyim? Bu benim ilk arabam olduğundan açıkçası raconları hiç bilmiyorum. Ne yapayım? Nereyi arayayım? Nasıl bir yol izleyebileceğim konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

cosworth20
14/06/2013, 11:38
Garanti kapsamını giriyor.Serviste arkadaşımın aracı ilk aldığımda aracı yoklayıp ilk bulduğu aparattı kapı tutamakları ; )

Yetkili servise gidiyorsun iş emri açtırıyorsun şikayetini belirtiyorsun daha sonra onlar inceliyor %100 olarak serviste orjinali ile garanti kapsamında değiştiriyorsun.Bu kadar basit.Extra bir racona gerek yok ...

grpuntocu
14/06/2013, 12:10
Garanti kapsamını giriyor.Serviste arkadaşımın aracı ilk aldığımda aracı yoklayıp ilk bulduğu aparattı kapı tutamakları ; )

Yetkili servise gidiyorsun iş emri açtırıyorsun şikayetini belirtiyorsun daha sonra onlar inceliyor %100 olarak serviste orjinali ile garanti kapsamında değiştiriyorsun.Bu kadar basit.Extra bir racona gerek yok ...

Teşekkürler. Herhangi bir fiat servisi olur değil mi? Mesela ben beylikdüzü birmod'a gitmeyi düşünüyorum. Bir de gitmeden randevu almalı mıyım?

cosworth20
14/06/2013, 12:20
randevu alırsan iyi olur almassan da sorun deil kanımca.Ancak servis danışmanına söyle bu aracın daha garantisi devam ediyor die.

grpuntocu
17/06/2013, 13:23
Durumla ilgili bilgi vereyim. 15 Haziran cumartesi günü beylikdüzü birmot ta garanti kapsamında sorun giderildi. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

rafetkurt
17/06/2013, 14:15
Durumla ilgili bilgi vereyim. 15 Haziran cumartesi günü beylikdüzü birmot ta garanti kapsamında sorun giderildi. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

garantisi olmayanlar içinde bir fiyat alsaydın hocam yahu :)

Kriminal
17/06/2013, 14:35
Arka iki kapı açılma sornu benım arabamdada vardı ..kapı kollarını boyattığımda hıc bır sorun kalmamıstı çok enteresan...

grpuntocu
17/06/2013, 18:49
garantisi olmayanlar içinde bir fiyat alsaydın hocam yahu :)

Bilsem valla alırdım kardeşim :(

grpuntocu
17/06/2013, 18:49
Arka iki kapı açılma sornu benım arabamdada vardı ..kapı kollarını boyattığımda hıc bır sorun kalmamıstı çok enteresan...

Ne alaka :)