Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben de bir Punto sahibi olabilirdim

apexible
10/06/2013, 13:05
merhabalar.

ismim mustafa. kamu'da mühendis olarak çalışıyorum. opel corsamı sattım. araç arayışı içerisindeyken birkaç seçenekten ailecek grande punto'ya karar verdik .
istediğimiz özelliklerde punto'yu da bulduk fakat çevremizde meğersem fiat a karşı muhalefet varmış. o na o para verileceğine vw benzeri daha sağlam ve konforlu araç alınabilirmiş vesaire... an itibariyle arayışlarım devam ediyor... bu gidişle puntocu olmam zor.. :huh00000:

Evren_c
10/06/2013, 13:13
Hoşgeldiniz. Yeni bir VW-Fiat kıyasına doğru gidiyoruz :)
Ama bir şey demeden duramayacağım. VW nihayetinde daha pahalı bir araç. Fiyatları aynı olsa tamam, VW alın diyeceğim ama...

Hangisi içinize siniyorsa onu alın, hayırlısı olsun.

delta0o
10/06/2013, 13:41
punto muadili wv lere bence herzaman üstünlük sağlar.Başka araçlarında vw başkadır.

burak64
10/06/2013, 14:23
eski bir golf6 yeni bir punto sahibi olarak söylüyorum eğer vw alma durumunuz varsa vw'den şaşmayın fakat punto'da parasının hakkını fazlasıyla veriyor bunuda belirtmek isterim.bu arada sadece fiat-vw kıyaslaması yapmıyorum.kullandığım bir cok araba içinde fiyat/performans oranını 2.el vs gibi etkenleri göz önüne alarak söylüyorum ;) şimdiden yeni alacağınız aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

apexible
10/06/2013, 14:32
öncelikle cevaplar için herkese teşekkürler.. amacım burada karşılaştırma yapmak kesinlikle değil :) https://forum.grandepuntotr.com/genel/47314-bu-punto-bu-fiyat-sizce-nasil.html konusunda bahsi geçen araca destekçi bulabilirsem elimde donelerle karşı gelenlere giderim ve aracı alırım kısmetse :D

cck1
10/06/2013, 14:36
ben otomatik araç alcak olsam hondadan şaşmam :) opel ve fiatın otomatiğinede yanaşmam.