Orijinalini görmek için tıklayınız : Beton mikseri
shellcininabisi
08/06/2013, 22:14
bugün izmirde gaziemir kipanın oradaki alt geçit girişi akşam 7 sularında oldu olay... zaten hızlı gideln bir yer her yer araba ama bilen bilir o alt geçit 70 - 80 arası geçilir... önümde bir beton mikseri alt geçite girerken yerde su ızgaraları var ordan hızlı geçmesinin etkisiyle koca bir beton parçası nereden düştü anlayamadım ama baya kaldırım taşının yarısı kadar... zar zor yavaşladım neredeyse yarım metreyle kurtardık kaputu ama üstünden geçtim o arada paramparça oldu tabi fren falan arkamdaki de tabi az daha vuruyorum diye düşünmüşken benden fırlayan mıcırlarla affalladı anlayacağınız çarşı karıştı... beton mikseri mi? muhtemelen farkında bile değildi aynen 80 - 90 arası gözden kayboldu....
bence YASAKLANMALI şehir içinde her türlü kamyon... ya da belli saatlerde girişi hepten yasaklanmalı... YA DA OTOBÜSLER GİBİ TAKOMETRE KONULMALI...
Ya o alt geçitler çok tehlikeli benim 2 arkadaşım o altgeçite kaza yaptı Allah korumuş çok geçmiş olsun o nötron miksetleri katliam gibi şehir içinde birde alt kısmı çok yüksek karşı karşıya gelsen altına alır arabayı eskiden tırlarda öyleydi şimdi tırları alçaltılar sırf o yüzden konuyu biraz dağıtım sanırım tekrar çok geçmiş olsun
shellcininabisi
08/06/2013, 23:03
Ya o alt geçitler çok tehlikeli benim 2 arkadaşım o altgeçite kaza yaptı Allah korumuş çok geçmiş olsun o nötron miksetleri katliam gibi şehir içinde birde alt kısmı çok yüksek karşı karşıya gelsen altına alır arabayı eskiden tırlarda öyleydi şimdi tırları alçaltılar sırf o yüzden konuyu biraz dağıtım sanırım tekrar çok geçmiş olsun
yani saniyeler içerisinde oldu ya hani kaputa gelip parçalansa ya da allah korusun ön cama falan gelseydi AKŞAM HABERLERİNDE kesin izlerdiniz İZMİRDE ZİNCİRLEME KAZA diye... vallaha çok tehlikeliler bir de hzılı gidiyorlar ki....
Allah'tan inşallah görmeyiz hiçbir zaman öyle haberler ama bu günlerde İzmir'deki trafik canavarı baya artı gibi geliyor bana ?? ;(
benim de başıma gelmişti. Beton mikserinin üstünden şişeler düştü altıma aldım Allahtan bir şey olmamıştı..
aykut_1914
08/06/2013, 23:48
abi geçmiş olsun 9 gibi geçtim bende ordan bugün kaza geliyorum diyor bazen
fotobelit
10/06/2013, 12:01
Bende geçenlerde arkasında gidiyorum,habire çakıl taşları düşüyor..Patır patır araca geliyor..Sollayana kadar canımı çok sıktı..Yollarında anasını ağlatmaları cabası..Geçmiş olsun..
GP COSKUN
11/06/2013, 12:45
zaten takometreleri var ama trafik kurallarına uymuyorlar maalesef
asgari ücret +sefer hesapı prim usulu çalıştırdıkları sürece mikser ve harfiyat kamyonu şöförlerini bu gibi durumları her zaman yaşayıp görücez
sistem böyle işliyor çünki
sehzadeamasya
12/06/2013, 19:52
geçmiş olsun bence kamyon ve minibüsleri şehir içine sokmayacaksın gireceklersede kurallara uyma şartın olmalı
StrawBeeRy
12/06/2013, 22:56
Geçmiş olsun. Aynı şekilde toplu taşıma minibüs veya özel halk otobüslerindede var bazen insan taşıdıklarını unutuyorlar
Sent my iPhone using Tapatalk2
biancoangelo
13/06/2013, 16:34
geçmiş olsun. bencede Ölüm makinası beton mikserleri.