Orijinalini görmek için tıklayınız : 0 km T-Jet Grande Punto...
ahmet4646
08/06/2013, 17:01
arkadaşlar t-jet puınto arayan varsa bulunmaz nimet sarı renk 0 km diye yazıyor take off jantlı :wub00000:
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2009 Model 34.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 125407735 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-krc-otomotiv-den-2009-grande-punto-t.jet-sport-0-km-garantili-125407735/detay)
StrawBeeRy
08/06/2013, 17:27
Senelerdir satılık alan satıyor kimse kullanmıyormu acaba
Sent my iPhone using Tapatalk2
umutsaygin
08/06/2013, 17:49
ilginç buldum.
gıcık fiat bu tjet 4 kapıların satışını nie kesti hala anlama veremiyorum araç tam piyasada yer buluyordu üretimi durunca parça bulamam çikingesi yüzünden kimse bakmıyor
bu araç müslüm abi de değil miydi yaa?
evet müslüm abinin arabası bu
HaYachTs
09/06/2013, 00:52
Kasko değer bedeli 26.000 TL. olan bir araca kim ne diye 34.750 TL versin..? araç muhtemelen 30.000'den aşağıda alınmıştır.Zira 1,5 sene evvel bana 31.750 fiyat vermişti fabrika bu araç için.
Bence 28.000'den fazla etmez...
HaYachTs
09/06/2013, 01:05
Senelerdir satılık alan satıyor kimse kullanmıyormu acaba
Sent my iPhone using Tapatalk2
Senelerdir satılık değil Mert.. Getirdikleri sene (2009 8.ay) Birmot Zincirlikuyu'da satılmadığı için fabrikaya gönderdiler.2010 fuar sonrası Turbo Multiair'ı gönderdikleri gibi... fabrika stoğunda kaldı.Zira bayiler fabrika stoklarını gördükleri halde bunların kodlarından dolayı sistemden göremedikleri için araçlar gizli saklı kaldı:) Muhtemelen her iki araçta Tofaş Özel satışlar müd.'den satıldı...FabRika stoğunda (eğer satılmadılarsa) bir tane daha 2009 kırmızı tjet ve birde 2006 model 3 kapı m.jet active grande vardı..:)
Çok pahalı. Sarı renk zaten yakışmıyor..
vallahi ben beğendim.fiyat çok uçuk.o fiyata 2.elden bmw alır biner adam eski kasalardan. +sı çok ama hepsini fiyatıyla siliyor :D
görkem koçsan
09/06/2013, 07:56
alsan ticari diye millet durdurur :D
HaYachTs
09/06/2013, 18:01
vallahi ben beğendim.fiyat çok uçuk.o fiyata 2.elden bmw alır biner adam eski kasalardan. +sı çok ama hepsini fiyatıyla siliyor :D
Sizin punto işi ne oldu? hala haber yok?
Ben bu aracı almak için herhalde müslüm bey ile görüştüğümde kendisi bana Antalyaya satıldığını söylemişti, aracın bakımı yapılırken bizzat içini açıp bakan kişiyiz abimle ben çok hoştu aldıkları fiyata 2/3 bin TL vermeye razıydım ama satıldı dedikleri için vazgeçmiştim, ozaman satsalardı aracımla değiştircektim araç cidden kendisine baktırıyor :)
HaYachTs
10/06/2013, 00:50
Ben bu aracı almak için herhalde müslüm bey ile görüştüğümde kendisi bana Antalyaya satıldığını söylemişti, aracın bakımı yapılırken bizzat içini açıp bakan kişiyiz abimle ben çok hoştu aldıkları fiyata 2/3 bin TL vermeye razıydım ama satıldı dedikleri için vazgeçmiştim, ozaman satsalardı aracımla değiştircektim araç cidden kendisine baktırıyor :)
Haklısınız.Ticarethane için 2-3 fazla verilir..ancak bu fiyat çok yüksek. Zaten bu fiyata satılmaz .. Renk gerçekten çok hoş bir renk.. Yaşadığım yerde aynı renge sahip Alfa Romeo Mito var.. rengi görseniz öyle taksi rengi ile uzak yakın alakası yok...
Ayrıca araç Ankara'da görünüyor satılmamış?
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2009 Model 34.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 125407735 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-krc-otomotiv-den-2009-grande-punto-t.jet-sport-0-km-garantili-125407735/detay/)
Honor COOPER
10/06/2013, 01:29
Şimdi benim anlamadığım bu renk özel Puntoda dünyada tek olan renk değil ben 5 kapı bir Fun da rastlamıştım zamanında sahibinden sitesinde.
extradan takeoff ve skydome var. Yani kısaca satıldığı dönemde 3 ay beklemeyi göze alan bir kişi zaten normal fiyat üzerine aksesuar ekstralarını ödeyerek satın alabilirdi bu aracı. Abarth ,esse esse kit v.s olsa anlarım sıfır ama 5 yaşında bir araca bu fiyatı ama bunun tek artısı sarı olan rengi!