PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunlara insan demeye bin şahit lazım

SaFFeT
08/06/2013, 11:40
Arkadaşlar dün akşam izmir buca ya kayın pederlere gittik tabi haliyle çıkmamız gece 11 i buldu kayınpederlerin sokak dar olduğu için arabayı evin hemen yanındaki sokağa ışığın altına koydum özellikle neyse çıktık evden araba camtavan olduğu için birazda tozlu olunca arabanın üstünde iki ayak izi fark etim sonra dikkatli inceleyince arka tamponun yamulduğunu daha sonra ön kaputun çökük olduğunu farkettim bilmem neyaptığımının çocuğu arka tampondan çıkmış aranın üstüne yürümüş ön camın ordan kaputa atlamış baya bakındım etrafta kimse yok tabi ama ben şükrediyorum ben görmedim onu görsem ne kadar döversem döveyim hıncımı alamazdım herhalde sen Hiçmi aile terbiyesi almadın hayır bide tavan camı bi kırılsaydı keseydi kafasını ozamanda beni suçlu bulurlardı herhalde bu kaput vakumla fln düzelirmi Yada kaskodan yaptırsam Kasko bozulurmu acaba ?

fotobelit
08/06/2013, 11:52
Geçmiş olsun..Böyle bir insan demeye dilim varmıyor,hayvanda diyemiycem,hayvanların bile daha fazla terbiyesi var yakınlarda otopark varsa onun elamanı olma şansı varmı acaba..Mobese varmıdır etrafta inceledinmi..Fotolarını paylaşma imkanın varsa,daha fazla yardımı dokunur...

SaFFeT
08/06/2013, 11:57
Eyvallah yok ya ara sokak lar ne otopark nede mobese bende araç içi kameralardan alsamı diye düşünüyordum işte sağlık olsun foto var hemen koymaya çalışacağım

SaFFeT
08/06/2013, 12:05
Pek beli olmuyor ama çekebildiğim kadar

ferdigokhan
08/06/2013, 12:13
Çok geçmiş olsun :(

SaFFeT
08/06/2013, 12:15
Buda ayak izleri

fotobelit
08/06/2013, 12:16
Fotodan gördüğüm kadarıyla düzelir..Tamamen kaybolmasada göze batmayacak kadar düzelir..

fotobelit
08/06/2013, 12:18
Buda ayak izleri
Yetişkin oldugu belli izden..Gıcıklığınada yaptığı belli olmuş..Mutlaka yakın çevreden biridir..Hatta evinin önüne park ettiğin kişi bile olabilir.Günahını almıyım ama :(

Scottie
08/06/2013, 12:22
Gecmis olsun... bunu yapan insan olamaz...

Sent my GT-I9500 using 2

SaFFeT
08/06/2013, 12:28
Ya yetişkin ayak izi benimkinden büyük kesin biri gıcıklına yaptı o beli ama sanmam komşular olsun liseli bi genç herhalde işte kaskodan yaptırsam bozulurmu onu düşünüyorum

fotobelit
08/06/2013, 12:36
Ya yetişkin ayak izi benimkinden büyük kesin biri gıcıklına yaptı o beli ama sanmam komşular olsun liseli bi genç herhalde işte kaskodan yaptırsam bozulurmu onu düşünüyorum
Sanırım mini onarıma girer..Bukadar ufak bir göçükle bozulacağını düşünmüyorum..

cosworth20
08/06/2013, 12:49
mini onarıma girebilir eğer iyi bir sigorta müşteriyseniz.Sigortacınıza bi danışın derim.

sehzadeamasya
08/06/2013, 13:06
geçmiş olsun

atila
08/06/2013, 16:55
gecmis olsun.hayvanlara ayip oldugu icin bunu yapanin lagimda yasayan bir yaratik oldugunu dusunuyorum.
buna benzer bir gocugu bir arkadasim vakumlu bir makinayla duzelttirmisti.
izi bile kalmamisti.

cdogu
08/06/2013, 17:20
o kesinlikle vakumla geçer. ama biraz uç noktada olması sıkıntı olmuş. biraz uğraştırır ama kesinlikle vakumla geçer..

ahmet4646
08/06/2013, 17:24
Allah belasını versin böyle insanın ne amaçla yaparki insan bunu çocuk olsa çocuktur dersinde büyük biri yapıncada insanın daha biri sinirleri geriliyor.

umutsaygin
08/06/2013, 18:00
çok geçmiş olsun.vakumla düzelecektir. .izde kalmaz heralde.ona benzer bir göcüğü vakumla düzelttiklerini biliyorum.kaskonun mini onarımından yararlanabilrsiniz. . yazıklar olsun böyle insanlara. .

SaFFeT
08/06/2013, 22:21
Hepinize çok teşekkürler Cvp veremedim yazdıklarınıza kusura bakmayın ozaman ben kaskocularla bir konuşayın eğer mini onarıma girerse yaptırayım benide düşündürende o tam uç kısmında olması beni düşündürdü çok inş izkalmadan yaparlar

halils2
08/06/2013, 22:31
geçmiş olsun mini onarıma girer merak etme benim araçta da var kaputta sendeki izin daha büyüğü ve boya çatlağı aracın sağ yolcu tarafında kinge sorduğumda bu izle beraber arka sol çamurluk bombesinin olduğu yerdekini de dahil edip yaparız demişlerdi müsait bir zaman yaptıracam inşallah. sende içerden düzeltilirse boyaya da gerek yok tampon ne durumda bilemem ama muhtemelen onu da dahil edeler mini onarıma tekrar geçmiş olsun.

messi78
08/06/2013, 22:33
Sövsem banlanır mıyım ? Ya arkadaş ne anlıyorsunuz milletin malına zarar vermekten. Afedersiniz millet ****** yırtıyor iyi bir arabaya binmek için bu ne olduğu belirsiz hayvanlar yüzünden aldığı arabaya doya doya binemiyor. Sırf bu hayvanımsı tiplerden uzak durmak için arabamı özellikle kameraların olduğu mahalle sokak veya marketlerin önüne bırakmak zorunda kalıyorum. Geçmiş olsun.

SaFFeT
08/06/2013, 22:38
Ya nekadar sövsem azdır sövmekle hıncını alamıyor insan işte aile terbiyesi ben her ay o arabanın kıredisini ödemek için ne zorluklar çekiyorum işte ne desem azdır

byspayn
08/06/2013, 23:41
Geçmiş olsun. O şahıs insanlıktan gram nasibini almamış belliki.

grpuntocu
09/06/2013, 02:55
Çok geçmiş olsun. Kasko'daki hasarsızlık bozulmadan mini onarımdan yapılacaktır. Canınızı sıkmayın.

Artık sokaklara bırakmaya korkar olduk. Geçen gün ben de evimin önüne park ettim eve girdim. Sabah uyanınca bir de ne göreyim? Ön plakamı çalmışlar. Plakanın vidaları tamponda duruyor, kırarak almışlar (plaka altlığı vardı). Arka plaka duruyor sadece önü çalmışlar. Nasıl sinir oldum. Emeklerimizle aldığımız arabalarımıza böyle zarar verenlerin Allah belasını versin diyorum.

Herkese huzurlu, kazasız yolculuklar..

SaFFeT
09/06/2013, 14:05
Bi taraflarına mı sokçak plakyı pipppppppp ler amblem fln duyduysa plaka amacı sırf zarar vermek böyle kişiliksiz tek hücreli yaratıkların başllarına zarar verince mutlu oluyor bu asalaklar

biancoangelo
09/06/2013, 15:08
Kesin kokocudur bu b.içler.... Ayık kafa kimse bu boku yemez. Allah hidayet versin bunlara...

grpuntocu
09/06/2013, 19:03
Bi taraflarına mı sokçak plakyı pipppppppp ler amblem fln duyduysa plaka amacı sırf zarar vermek böyle kişiliksiz tek hücreli yaratıkların başllarına zarar verince mutlu oluyor bu asalaklar

Valla tek plaka neden çalınır bilemiyorum. İlk önce acaba arkayı almaya fırsat mı bulamadı dedim ama ben de daha sonra kasıt ihtimali ağır bastı.

Tek plaka neden çalınır konusunda fikri, bilgi ve tecrübesi olan arkadaş varsa paylaşırsa biz de bilgi sahibi oluruz.

aaaahanda
09/06/2013, 20:27
geçmiş olsun, anlamak mümkün değil bu insanları, ne cümle kuracağımı bilemedim yemin olsun, tekrar geçmiş olsun.

Cantyouseebaby
03/07/2013, 04:29
geçmiş olsun

tserce
03/07/2013, 10:48
geçmiş olsun; aile terbiyesinden bahsetmek çok güç şu sıralar....(bazı) insanlar çocuklarına topluma iyi bir birey yetiştirmek gayesinde diiler etrafına zarar veren küfür argo konuşan bir çocuk nesil var.

sedat06DF5649
03/07/2013, 15:58
çok geçmiş olsun bnm eski arabamdada boydan boya çizmişlerdi hiç boyasız hatasız arabayı resmen boyasını kavlatmışlardı boyatmak zorunda kaldım bunları bulup yaptıklarının aynısını kendilerine yapacan işkence yapacan onun bunun cocukları

Kriminal
03/07/2013, 16:22
Buca oyle serserı dolmuskı ...kuzenıme gıtttıgımde otoparka parketmeden cıkma yukarı dıyor hep...

Bunları yakalayıp ıssız bır yere goturup gerısı teferruat :)

SaLDo
03/07/2013, 16:43
bunların aileleride böledir. desenki böle böle yaptılar,"cocuktur arabayı oraya koymasaydın "deler. ********ler