Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20.000km garanti mi ? servis mi ?

CoachK
04/06/2013, 13:10
aracım 2011 model, garantisi devam ediyor. ya 20.000 bakımı için servise gidip 400 - 450 lira bayılıcam, ya da kendi usatama gidip 200-250 + çay :) eşliğinde haftasonu bu işi halledicem.

Fiat'ın servis garantisi neleri tam olarak kapsıyor ? Bir bilen varsa link yollayabilir mi ? Genelde herkes garanti devam etsin mantığı ile servis ücretlerini paylaşmış.
Bende FIAT'ın yetkili servisine ve 1 yıllık ek garanti'nin 200 -250 lt daha fazla para vermeye değer olmadığını düşünüyorum. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.

ABNEW
04/06/2013, 15:18
Yağız, garanti süresi boyunca aracını yetkili servise götürmek durumundasın. (Garanti kapsamı dışına çıkmaması için) Tabi özel servise giden her araçta sıkıntı olacak ve garanti kapsamı dışına çıkacak diye birşey de yok :)

Bence madem Ankaradasın aracını Kavaklıdere Yetkili Servise götür, Müslümün bir çayını iç, elinden geldiğince sana yardımcı olacaktır,

Netice olarak aracının garantisini uzatıp uzatmamak, yetkili servise gidip gitmemek senin elinde. Ben olsaydım aracımın (Binmeye devam edeceksem) garantisini de uzatırdım yetkili servise de götürürdüm...

cnbyrktp
04/06/2013, 15:29
Ben garanti süresinin uzatılmasından yanayım ve 100- 150 tl az verip daha sonrası için risk almayı tercih etmiyorum. Servisi eleştirsem de her zaman servis servistir. Garanti kapsamı motordan elektrik aksama herşeyi kapsar. Fakat örnek veriyorum; ampülün patlaması garanti kapsamında değildir. Tavsiyem garantiyi uzatman ve üç kuruştan kaçmadan yetkili servise arabanı götürmen. Yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz...