Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar başıma beklemediğim bir olay geldi

falkonx
30/05/2013, 22:10
arkadaşlar ben yurt dışında çalışıyorum ve tunus dan yazıyorum bilgi almak istiyorum sizden eşime almış olduğum puntomun ön camını çatlatmışlar yan apartmanda inşaat çalışması varmış ve 4 kattan arabanın üzerine komple harç yağmış ve ön camıda çatlatmışlar eşim tecrübesiz olduğundan hemen arabayı yıkamacıya götürmüş ve temizletmiş çok şükür çizik veya göçük oluşmamış ancak camı çatlatmış eşim mütahite söylemiş mütahitte yaptırırız demiş ve o anlık geçiştirmiş 5 gündür ses seda çıkmamış eşim korkusundan bana bu gün söyledi bende cumartesi kısmet olursa türkiyedeyim bu konuda ne yapmam gerekir sizce kavgamı edeyim ne yapayım bu arada ön cam fiatı bilgisi olan varmı aracım 2011 model fiat pun to evo bu arada maddi imkansızlıktan dolayı kasko yaptıramamıştım ne tavsiye edersiniz sabır yarabbi

ugur0006
30/05/2013, 22:17
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun.Önce mütahite gitmenizi ve hasarı karşılamasını söylerim.Eğer sonucu olumsuz olursa polise şikayette bulunurdum.Sonuçta siz oraya arabayı bırakıp gidebilir ve sonra döndügünüzde de o şekilde bulabilirdiniz.Olayın üstünden zamanın geçmesinin çok önemli olmadığını düşünüyorum.

daldaozgur
30/05/2013, 22:23
şuan için sadece onları uyara bilirsin yaptırıp yaptırmamaları insafına ve senin tavrına bağlı polise gelince şuan bir işlem yapmaz polis çünkü olayın üstünden zaman geçmiş aracı kaldırmadan polise haber veririp şikayetçi olunabilinirdi şuan o şansınızda yok geçmiş olsun

falkonx
30/05/2013, 22:29
desenize cebe sardı acaba ne kadar fiatı biliyomusunuz ben nette bulamadım

muratxx5
30/05/2013, 23:06
Kasko varsa ücretsiz değiştirebilirsiniz...ankarada öz otocam fiat logolu takıyor ...
Kasko bozulmaz...

aykut_1914
30/05/2013, 23:51
kendisi yaptırmak zorunda. Zira aktif olarak devam edilen inşaatta herhangi bir dökülme ihtimaline karşı gerekli kısımlar kapatılmak zorunda. Sonuçta aşağıda sizin aracınız yerine yoldan geçen herhangi bir insan olabilirdi

malebow
31/05/2013, 01:21
300 tl yi geçeceğini sanmıyorum

recepagdas
31/05/2013, 03:23
oncelikle gurultu patirti bosa olacagini belirteyim cunku duzgun bir delil bile yok ve zaman gecmis. insanca olan olmus bu isi gel halledelim usta falan diyerek bi konusun. olmadi fazlada ugrasmayin. o halde kasko yapip degistirebilirsiniz sonra belki ? bi tanidikla gorusun forumda da vardi bir arkadasimiz ? hem daha sonra olusabilecek talihsizliklere onlem almis olursunuz. Allah korusun kaza bela geliyorum demez. catlakla idare edip kasko yaptirabileceginiz zaman yaptirin mesela ? o araba bizde insaniz her an hersey olabilir. tercih sizin elbette. gecmis olsun.

fatihsen67
31/05/2013, 11:06
Oto Cam işi yapan mükellefim 230,00 TL olduğunu söyledi. Ayrıca yan sanayi şeklinde adlandırılan biraz daha ucuz camlarda mevcutmuş.

falkonx
31/05/2013, 21:38
arkadaşlar mütaitle güzel bir şekilde konuştum bana suç bizim dedi özür diledi siz yaptırın nekadarsa ücretini ödeycem dedi insafa geldi yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada kasko kaça mal oluyor acaba ene iyisi kasko yaptırmak bütçeyi zorlamam lazım biraz sanırım

ugur0006
31/05/2013, 22:14
İstanbulda 800 civarına yaptıranlar olmuştu.Kasko yaptırıılan kişinin durumu baya fiyatı etkiliyor.

sinanuzun
01/06/2013, 19:22
Bence ilk işiniz etraftaki kamera kayıtlarını kontrol edin eliniz sağlam olsun.

byspayn
03/06/2013, 20:15
İyi niyetli bir insanmış geçmiş olsun...