Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Yeni Aracım ...
cosworth20
25/05/2013, 14:08
Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic 2011 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 93742472 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-evo-fabrika-cikisli-orjinal-degisen-yok-93742472/detay/)
Arkideşlerim linkteki aracı pazartesi günü alıyorum. 28.500 TL vericem nakit.Haziran bandrolü de satıcı tarafından ödenecek. Fiyat nasıl bilmiorum ama bana uygun geldi gibi.Araçta cam tavan var BRC kit lpg var.gram boya yok.Km düşük ve full kitli araç.
Allah umarım kazasız belasız binmemizi nasip eyler.
ferdigokhan
25/05/2013, 14:17
Temiz araca benziyor. İçinize sindiyse alın keyifle binin. Allah kaza bela vermesin. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
Maşallah diyelim şimdiden hayırlı olsun. Kazasız, belasız, cezasız sürüşler. :)
cosworth20
25/05/2013, 15:41
Tesekkurlerrr ...
hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah!
hocam nazar değmesin inşallah sorunsuz bir şekilde alırsınız..biraz önce araç arıyorum ilanınızı gördüm şimdide aldım diye gördüm baya şaşırdım helal olsun bu kadar kısa zamanda süper :)
cosworth20
25/05/2013, 19:10
Bu arac bayadir takibimdeydi ilgili kisi guzellik yapti ce almaya karar verdim. Bu fiyata bu temizlikte bu dolulukta ve tuplu bi arac daha yok malesef. Yesekkurler hepinize araci aldiktan 10 gun sora araci taniyamicaksinizz ; )
biancoangelo
25/05/2013, 20:14
araç güzel gözüküyor fiyat bedava bence... Hayırlı olsun.
bvulgari
25/05/2013, 20:23
Hayırlı olsun..Niye sattığı beni ilgilendirmez tabi ama keyfi satılıktır dedikten hemen sonra ihtiyaçtan satılıktır demiş..
Honor COOPER
25/05/2013, 20:47
araç güzel gözüküyor fiyat bedava bence... Hayırlı olsun.
Çokta bedava diyemeyiz 2 ay önce skydome+asist kit + ESP+7 airbag(SPK)+pop kit+metalik beyaz aracımı 29000 e verdim 4 lastik daha 4000km önce değişmiş 2 ay önce peryodik bakımı yapılmış ve birçok aksesuarda vardı.
Bence fiyat gayet uygun. Bu temizlikte, düşük km de cam tavan bulmak zor.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun
jordanmert
25/05/2013, 21:50
fiyat çok uygun hakkaten hayırlı olsun..
interlaced
25/05/2013, 22:20
Hayırlı olsun. Çok temiz görünüyor. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Bolu_Beyi
26/05/2013, 04:35
Herşey 10 numara umarım performansıda sizi tatmin eder :)
Hayırlı olsun...
enginyilmaz
26/05/2013, 11:21
Oncelikkle hayirli olsun. Heves kirmak olmasin ama buraya uye olan bi arkadas satiyodu ben alcaktim daha utgun fiyata birakti ama para cikmadigi icn o kadar alamadim. Hemde bu alacagin arac 8 valf bahsettigim arac 16 valf 105 hp ydi biraz daha arastirsaydin keske
cosworth20
26/05/2013, 11:24
Çokta bedava diyemeyiz 2 ay önce skydome+asist kit + ESP+7 airbag(SPK)+pop kit+metalik beyaz aracımı 29000 e verdim 4 lastik daha 4000km önce değişmiş 2 ay önce peryodik bakımı yapılmış ve birçok aksesuarda vardı.
Tüpü de var mıydı ? BRC kit ?
Seninki de uyguna gitmiş keşke haberim olaydı :S
cosworth20
26/05/2013, 11:27
Oncelikkle hayirli olsun. Heves kirmak olmasin ama buraya uye olan bi arkadas satiyodu ben alcaktim daha utgun fiyata birakti ama para cikmadigi icn o kadar alamadim. Hemde bu alacagin arac 8 valf bahsettigim arac 16 valf 105 hp ydi biraz daha arastirsaydin keske
Doğru söylüosn ben de istiorm multiair alayım ama onların tüp sıkıntıları var çok araştırdım fiat bayi gezdim tüpçüleri gezdim hem tüp montajına baya para istiolar hem de fiat garantiden çıkarırım arkadaş dio.Hatta tüpcü de dioki bunların tüpe uyumu tam diil ben peşinen söliiim sana dio. O yüzden mecbur kaldım 8v 77 hp'ye.
Yoksa bu dolulukta bu fiyatta TR'de başka marka araç yok.adam 2005 focus'una 29 istiyor bu ülkede neyine istiosa ; )
enginyilmaz
26/05/2013, 11:35
Landi renzo nun evo kiti uyumlu diye biliyorum ustasina bagli bunlar tabi volsvogen tiguan e yapmislar kit 0 benzin kullaniyo % 40 tasarrufu var boyle bi sistem bulan multiaira mi bulamicak
cosworth20
26/05/2013, 11:55
Landi renzo nun evo kiti uyumlu diye biliyorum ustasina bagli bunlar tabi volsvogen tiguan e yapmislar kit 0 benzin kullaniyo % 40 tasarrufu var boyle bi sistem bulan multiaira mi bulamicak
senin dediğin kit bizim bildiğimiz kit fiyatlarında deil baya bi yokladım sağı solu.2500-3000 lira tüpe vercem 300 de işletmeye vericem oldu paşam tiguan deil bu punto ; ) o kdr tüpe işletme verecek olsam ztn az daa verir multijet evo alırdım ; )
enginyilmaz
26/05/2013, 12:54
Benim demelk istedigim tiguandeki gibi pahali sistem olmasi degil boyle bi sistem bulanmultiairada bulur yani hok diye bisey olmaz; )
cosworth20
26/05/2013, 12:59
walla o kadar dediniz beni caydırcanız sonunda gitcem volvo bmw merso alcam :D
biancoangelo
26/05/2013, 13:34
Sizde çok ucuza hatta çook çok ucuza verdiniz aracınızı (Şahsen üzüldüm aracınızı takip ediyordum) elbette mal sizin bişey diyemem. Arkadaşın aldığı araç
28500 e anlaşmışlar.
-500 haziran bandrolüde satıcıya ait
-1500 enaz tüp fiyatı
Kafadan araç 26500 e geldi. bu araçta skydoom da var. hadi 1000 tl de muadillerine göre bu fark yapsın ki yapmamış. Bence nu araç 25500 e bitmiştir.
Bu modelde bu özelliklerde 25500 e evo alınıyosa ya BEDAVA dır Yada inanın bi çapanoğlu vardır. (Kıyas 2008 grandeler 21-22 ye giderken)
Şahsen ben parayada sıkışsam stock haldeki aracımı şuan 30000 derim en son 29500 e bırakırım. Şu var tanıdık eş dost çıkarsa 500 daha almam 29000 veririm.
Aracın bana maliyeti 34750 old. için.
biancoangelo
26/05/2013, 13:38
senin dediğin kit bizim bildiğimiz kit fiyatlarında deil baya bi yokladım sağı solu.2500-3000 lira tüpe vercem 300 de işletmeye vericem oldu paşam tiguan deil bu punto ; ) o kdr tüpe işletme verecek olsam ztn az daa verir multijet evo alırdım ; )
Gayet mantıklı bi cevap bravo valla haklısın kardeşim.
biancoangelo
26/05/2013, 13:39
walla o kadar dediniz beni caydırcanız sonunda gitcem volvo bmw merso alcam :D
Araç temizse vuruğuna kırığına bak km ye dikkat et. Fiyat çok uygun içinede sinerse AL.
Honor COOPER
26/05/2013, 13:48
Tüpü de var mıydı ? BRC kit ?
Seninki de uyguna gitmiş keşke haberim olaydı :S
Şefim tüp yoktu ama Türkiyedeki en dolu 77 beygir motor araçlardan biriydi bu motorda bu kadar dolusuna ben rastlamadım açıkçası ilk sahibi 3 ay beklemişti benim gibi ESP olmazsa olmazı olduğu için. Valla uygun diyorsunda o fiyata bile 3 ayda sattım arkadaşım.
Bu arada performansı kafana takma her yer görünür görünmez radarla dolmuş açıkçası ben bu motorda 4 tane Punto kullandım şehiriçi sıkıntı yok sadece rampa ve sollamalarda biraz daha güçlü olsaydı diyorsun ondada dikkatli olursun olur biter.
Honor COOPER
26/05/2013, 13:54
Sizde çok ucuza hatta çook çok ucuza verdiniz aracınızı (Şahsen üzüldüm aracınızı takip ediyordum) elbette mal sizin bişey diyemem.
Araca göre verdiğim fiyat dediğiniz gibiydi lakin 3 ayda o fiyata zor sattım.
Maalesef araçlarımızın değeri bilinmiyor piyasada. Bende yinede buna inat bomboş golf-Jetta benzinli araç alacağıma hiç piyasası olmayan ama gırtlağa kadar dolu dizel IX20 aldım.
biancoangelo
26/05/2013, 14:07
Araca göre verdiğim fiyat dediğiniz gibiydi lakin 3 ayda o fiyata zor sattım.
Maalesef araçlarımızın değeri bilinmiyor piyasada. Bende yinede buna inat bomboş golf-Jetta benzinli araç alacağıma hiç piyasası olmayan ama gırtlağa kadar dolu dizel IX20 aldım.
Peki puntonun verdiği hissiyatı aldığınız araçta bulabildiniz mi ? Motor hariç...
Hayırlı olsun güle güle kullanın
etikEtEvo
26/05/2013, 16:32
Arkadaşlar Bende Aracımı satıyorm 2012 model 19binde hatasız garantisi devam etmekte start stop cam tavan acilir sanruff djital klima cart curt full modeli Evo 1.4 Fire Active
araca 17inc jant lastik takili spor yay takili camlar film far sis zenon yapilabilcek abartmadan en güzel şekilde yaptim araba zaten kendini belli ediyor ve iddaa ediyorumki sıfır arabanin rengi benimki kadar canli değil daha sonax ve megiruas hariçi sampuan değmedi araca aracin linki Fiat Punto EVO 1.4 Fire Active 2012 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 126290024 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acelesi-yok-pazarlik-yok-full-garantili-punto-evo-126290024/detay)
etikEtEvo
26/05/2013, 16:33
Bu Arada aRacın hayırlı olsun bu araci aldiktan sonra bende araca fazla istemediğimi duşunuyorm artik acıkcası hem 1 model daha yksek hem km daha az hem uzerinde 4 bin tl ekstra var.
Keske konuya koymasaydin ..
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Honor COOPER
27/05/2013, 00:23
Peki puntonun verdiği hissiyatı aldığınız araçta bulabildiniz mi ? Motor hariç...
Açıkçası konfor çok daha üst seviyede ayrıca pek fazla olmayan bir model olduğu içinde çok dikkat çekiyor. Donanımsal noktada eksiği olmadığı fazlası olduğu içinde bir tatminsizlik yaşamadım.
Aklımda olan bir araç değildi açıkçası ama daha 4 aylık ve 2500km deki ağzına kadar dolu ve hem bagaj hem de iç hacmi daha büyük dizel aracı sıfır fiyatından 10500TL ucuza alma şansını yakalayınca açıkçası 1 sn bile düşünmedim.
cosworth20
27/05/2013, 14:35
Peki benim yeni arac hediyelerim nerde ey eski puntocu kardeslerim ; ) biriniDen xenon birinizden isikli karsilama paketi birinizden anahtarlik birinizden ... ; )
Herkese iyi dilekleri icin tekrar tekrr tesekkurler nasip olursa yarin gdicem almaya bugun is dolayisiyla gecemedim balikesire .
ramazan oktay
27/05/2013, 15:16
hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
Peki benim yeni arac hediyelerim nerde ey eski puntocu kardeslerim ; ) biriniDen xenon birinizden isikli karsilama paketi birinizden anahtarlik birinizden ... ; )
Herkese iyi dilekleri icin tekrar tekrr tesekkurler nasip olursa yarin gdicem almaya bugun is dolayisiyla gecemedim balikesire .
Ozan bey isterseniz geçen poyrazlara gittiğimde vermiş oldukları fiat anahtarlığı var onu size gönderebilirim. İstiyorsanız özel mesaj atarsanız daha çabuk haberleşmiş oluruz :)
cosworth20
29/05/2013, 09:59
Ahahaha ; ) walla agzima kadar anahtarlik doldum herkes anahtarlik verio ; ) soylemen yeter dostum tesekkurler ... Araci almak bugune nasip oldu yakindan inceledim araci ufak 1-2 cizik var belli olmuo boyamalik diil. 28.090 tl ye araci bugun aldim. Araci fiat servisinde gosterttim expertlettm kacirma al dediler yoksa biz aliriz dediler. Yeni ogrendim tup de fiatin anlasmali bayisinde takilmis garantiden cikmamis daha 1 yil garantisi war aracin tupun ise 6 ayi kalmis. En kotu gider 6 ay sonra tupu obd li degistiririm tekrar garanti kapsamina girer; ) bakalim hiz meraklisi diilim cruze ' a sabitler yoluma bakarim tekrardan fiata donmek guzel ...
cosworth20
29/05/2013, 10:02
Bu arada plakayi da hallettim bizim takipciye 20ZN020 olucak ; ) ozn gbi ; ) allem yarebbim nelerle ugrasios ; )
Araba temiz gozukuyor.Paspaları orjinal değil belki altındadır hali paspaslar alırken expertiz yaptırmanızı tavsiye ederim. Arabanın şöför koltuğundaki sopa dikkatimden kaçmadı :)
ermanadakale
29/05/2013, 11:27
hayırlısı olsun beyaz cam tavan +lpg = :)
ooo Ozanım hayırlı olsun, plakayı almışsın yine, yakışır :D
cosworth20
29/05/2013, 15:14
ooo Ozanım hayırlı olsun, plakayı almışsın yine, yakışır :D
Aynen kardesim aldim artik grande devrinden sora evo gder dedim sana yanastim ; ) deniLie dondugumde arasalim ... Amerikan park ihtiyacim olucak
2-3 hafta sonra geliyorum 1 haftalığına, ilk işim seni aramak olacak ;)
cosworth20
30/05/2013, 10:48
Arkadaslar, dun balikesir karahallilar yetkili servise araci expert yaptirdim fakat belge dokuman ve ya rapor vermediler. Her fiatta boleymis bu durum. Neyse dedim bu arac alinir mi alinir dediler ama ne kadar expert yaptilar bilmiorum guvensem mi ben bunlara yaw kafam kaldi orda ; ) hadi bunu gectim ben simdi bu beyaz evoma neler yaptirayim ? Aklima xenon, american park, detayli ic dis sonax temizlik, motor temizligi, carbon clean vs gelio tavsiyelerinizi bekliorm ...
Hocam amerikan park için mikroişlemcili set kullanın ki arıza lambası yakmasın.Ben her elime geçen arabaya klima temizliği yaptırıyorum Sonax her ne ile temizliyorsa mis gibi oluyor yahu..
Görsel olarak çok abartmamanızı tavsiye ederim.ama Abarth'abilirsiniz mesela take off jabtlar çok şeker geliyor bana :)
cosworth20
30/05/2013, 13:38
Hocam amerikan park için mikroişlemcili set kullanın ki arıza lambası yakmasın.Ben her elime geçen arabaya klima temizliği yaptırıyorum Sonax her ne ile temizliyorsa mis gibi oluyor yahu..
Görsel olarak çok abartmamanızı tavsiye ederim.ama Abarth'abilirsiniz mesela take off jabtlar çok şeker geliyor bana :)
Tavsiye icin tesekkurler, herhangi bir american park modulu ariza mi veriyor ? İsik yakior ?
Tavsiye icin tesekkurler, herhangi bir american park modulu ariza mi veriyor ? İsik yakior ?
piyasada ucuza satılan amerikanların çoğu yakar usta. ancak Femoli'ye ulaşırsan sana en uygun fiyattan Amerikan Park ayarlayacaktır.
aykut_1914
30/05/2013, 23:55
evo ya americana gerek yok bence :)
cosworth20
31/05/2013, 14:38
Walla oncelikle fiat servisine geldim app plakalarimin montaji icin. Sonra araca detayli temizlik ve motor temizleme uygulanacak. Sticker'im gelirse yarina onu yapistircam. Amerikan park-xenon-ferrari korna-bodykit daha sonra ; )
ooooo planlar hazır diyosun yani :)) az biraz da basalım Ozanım onu, leylek gibi kalmasın :))
cosworth20
31/05/2013, 19:21
tbi basılabilir 3.5 cm eaibach olursa.bugün serviste body kit fiyatını aldım.Boyası işçiliği montajı hepsi dahil 750 tl. Düşünebilirim. ayrıca arka etekte krom işleme var.
nasıl o bodykit var mı foto falan?
cosworth20
31/05/2013, 19:49
fotosu bende yok serviste war ii fiyat verdiler baya.Ama var ya dehşeti bahşet bişey orjinal fiat abarth kit.bi ara alırsam yollarım sana olmadı fiata git Salih bey var servis danışmanı o sana gösteriverir.
2 hafta sonra ordayım, bi gidip bakayım o zaman, bende düşünebilirim aslında :)
cosworth20
31/05/2013, 20:02
Okan'ım düşünürsen beraber alırız 650-700 civarlarında.aynı anda fırına fln girer daha uyguna gelir.Geldiğinde araşalım.Yarın da ben aracı fotolicam takip et burdan ; )
korhan1482
01/06/2013, 02:37
şimdiden hayırlı olsun cam tavan ferahlık katmıs hala pişmanım 2bin daha verip cam tavan almadıgıma inş. bravo ya diyorum kendi kendime.