PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Meraklısına Viaggio.... Tüm Yönleriyle...

biancoangelo
20/05/2013, 00:03
Arkadaşlar bu aracın uzak doğuda satışa çıktığını hemen hemen hepimiz biliyoruz.

4679 mm uzunluk, 1850 mm toplam genişlik ve 2708 mm’lik aks mesafesiyle kompakt sınıf ile orta sınıf arasında konumlanan boyutlara sahip Fiat Viaggio, Çin pazarının en çok satan otomobil sınıflarının en yeni oyuncusu olarak konumlanacak. Torino’daki Fiat Grubu Stil Merkezi tarafından tasarlanan Fiat Viaggio, akıcı ve kıvrımlı formları güçlü oranlar ile birleştiren etkileyici dış tasarımıyla dikkat çekecek. Fiat’ın modern tasarım yüzünü taşıyan Fiat Viaggio, LED ışıklandırma düzenine sahip arka farlarıyla da kendini belli ediyor. Şık kaputunun altında ise 1.4 litre silindir hacimli 120 HP ve 150 HP’lik iki adet benzinli motora yer verilecek Fiat Viaggio’da 5 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzıman seçeneklerine yer verilecek. (Alıntıdır....Fiat?tan Yeni Sedan: Fiat Viaggio (https://www.tofas.com.tr/tr/hakkinda/Pages/Basin/201204N%C4%B0SAN%202012/FIAT%20OTOMOB%C4%B0L/FiatViaggio.aspx))

Sizler için biraz araştırdım. Videolarda aracı daha yakından görebilirsiniz.

Link : fiat Viaggio 2012 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=f3YPwWVrbz0)

Link : Fiat Viaggio (VIDEO PROMOCIONAL) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=6E1YO8Fq-R0)

Link : Fiat Viaggio - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=TEJ_0irfiVQ)

Yorum : Araç ilk bakışta çookk çekici duruyor ancak Fiatın aracı aslında ne kadar sade piyasaya sürdüğünü anlıyorum. Bi Fiat sever olarak aracın makyaja müsait üretildiğini özellikle iç mekanın makyajlanmaya gebe olduğunu düşünüyorum. Eminim 2014 başında piyasaya çıkacak ve 1-1,5 sene sonra yeni viaggo olarak makyajlanıp tekrar piyasaya sürülecek.

tonymontana
20/05/2013, 00:08
aracı canlı gören biri olarak fotoğraflardaki kadar ihtişamlı olmadığını söyleyebilirim.

cihankardes
20/05/2013, 00:15
mont'taki etki burda olmadı yani?

ametist
20/05/2013, 01:59
bu araç avrupada satılmayacak. nokta!

emreaktan
20/05/2013, 02:01
Ensonunda adam gibi bi otomatik sanzıman koymuşlar

erenemre
20/05/2013, 02:28
aracı canlı gören biri olarak fotoğraflardaki kadar ihtişamlı olmadığını söyleyebilirim.

ne gibi mesela ?

biancoangelo
20/05/2013, 10:55
bu araç avrupada satılmayacak. nokta!

Bu araç Türkiyeye gelecek.

tonymontana
20/05/2013, 11:00
Bu araç Türkiyeye gelecek.

Nerden haber aldiniz? Daha oyle bir plan yok. Oyle birsey olsa benim sizden once haberim olur emin olun.

ne gibi mesela ?
viaggio biliyorsunuz ki aslinda dodge dart. Fiat kendine gore biraz makyajladi. Arac D segmenti kadar buyuk ama fiatin sportifliginden uzak. Cok yuvarlak ve genis hatlara sahip. Ben cok begenmedim ancak benimle birlikte Torinoda araci inceleyen arkadaslarim begendiler. Zevk meselesi bunlar.

Ayrica linkteki haber oradan buradan copy paste. Yarisi yanlis. Viaggio ingilizce seyahat ve cince ucmak kelimelerinin birlesimiymis:) hic gulecegim yoktu nasil sallamislarsa artik.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

biancoangelo
20/05/2013, 11:04
Nerden haber aldiniz? Daha oyle bir plan yok. Oyle birsey olsa benim sizden once haberim olur emin olun.

viaggio biliyorsunuz ki aslinda dodge dart. Fiat kendine gore biraz makyajladi. Arac D segmenti kadar buyuk ama fiatin sportifliginden uzak. Cok yuvarlak ve genis hatlara sahip. Ben cok begenmedim ancak benimle birlikte Torinoda araci inceleyen arkadaslarim begendiler. Zevk meselesi bunlar.

Siz beni nerden tanıyosunuz ve sizin benden daha sağlam haber kaynağınız olduğu kanısına nerden varıyosunuz.

tonymontana
20/05/2013, 11:09
Ben sizi tanimam da, siz haber kaynaginizi soyleyin ben de dogruysa susarim ama degilse bende neden bu kadar iddiali laf ettigimi soylerim.

Satasmak amacinda degilim lutfen yanlis anlamayin.

biancoangelo
20/05/2013, 11:14
Ben sizi tanimam da, siz haber kaynaginizi soyleyin ben de dogruysa susarim ama degilse bende neden bu kadar iddiali laf ettigimi soylerim.

Satasmak amacinda degilim lutfen yanlis anlamayin.

İtalyada fabrikada çalışan kuzenim var. Adı Cenk soyadını paylaşmıcam elektrik-elektronik mühendisi samimi olduğum biri olsa idiniz. Sizi görüştürebilirdim. Kaynağım İtalyadan nasipse bu sene ziyaretinede gidecem kardeş. Fotoları cebine atarım eğer istersen. :D benimde amacım sataşma değil. Forumdaşım benim....olur böyle durumlar. Sizin kaynak neresi.

tonymontana
20/05/2013, 11:21
Bende yeni proje icin Fiat merkezde olucam bu sene yazdan itibaren gelince beni de haberdar edin o zaman. Soyadini da pm atin Cenk beyin italyaya fabrikaya gidince tanismak isterim kendisiyle.

dandun
20/05/2013, 11:34
lineadan iyidir diye düşünüyorum lineanın hatları çok belirgin bununki biraz daha derli toplu

biancoangelo
20/05/2013, 12:39
Bende yeni proje icin Fiat merkezde olucam bu sene yazdan itibaren gelince beni de haberdar edin o zaman. Soyadini da pm atin Cenk beyin italyaya fabrikaya gidince tanismak isterim kendisiyle.

Siz kimsiniz ? Tanıtın kendinizi pm de olur açıkta olur ?

erenemre
20/05/2013, 13:01

Ayrica linkteki haber oradan buradan copy paste. Yarisi yanlis. Viaggio ingilizce seyahat ve cince ucmak kelimelerinin birlesimiymis:) hic gulecegim yoktu nasil sallamislarsa artik.

bence çok şık bir araç en azından linea dan çok şık ve agresif duruyor

biancoangelo
20/05/2013, 14:16

Zaten viaggodan 2 tane linea çıkar.... :D

tonymontana
20/05/2013, 19:51
Siz kimsiniz ? Tanıtın kendinizi pm de olur açıkta olur ?

Fiat italya kisi listesinde Cenk diye birini bulamadim. Ikinci ismi falan mi var kuzeninizin?:)

Bu konuda hem fikiriz. Ancak gercek su ki bu arac linea fiyatinda bir arac degil. Gelmeyecek gibi duruyor Turkiye ve avrupa pazarina ancak gelse bile saglam fiyatlarla gelir. Yada bazi ozellikleri kisilir ucuzlatilip getirilir.

erenemre
20/05/2013, 21:03
Fiat italya kisi listesinde Cenk diye birini bulamadim. Ikinci ismi falan mi var kuzeninizin?:)

Bu konuda hem fikiriz. Ancak gercek su ki bu arac linea fiyatinda bir arac degil. Gelmeyecek gibi duruyor Turkiye ve avrupa pazarina ancak gelse bile saglam fiyatlarla gelir. Yada bazi ozellikleri kisilir ucuzlatilip getirilir.

marea dan sonra fiat ın adam gibi bir sedan ı olmadı albea yı zaten sedandan sayma linea da beni gözümde şirket aracı o yüzden marea dan sonra adam gibi sedan lazım oda viaggio olabilir ben beğendim araç heybetli ve agresif duruyor umarım TR ye gelir fiyatı pahalı bile olsa bence tofaş ın getirmesi lazım prestij açısından.

motor delisi
20/05/2013, 23:18
bence buraya gelse jettaya çok dişli rakip olur.

erenemre
20/05/2013, 23:23
bence buraya gelse jettaya çok dişli rakip olur.

aslında segment olarak jetta değil passat a rakip olur çünkü araç d sınıfı ama tabi kalitesini görmeden bilemeyiz d segmentine yakışırmı

blackpunt006
20/05/2013, 23:56
bugünkü hürriyet gazetesinin 10. sayfasında bununla ilgili bir haber vardı

SteinGP
21/05/2013, 00:21
İç mekan kesinlikle Uzakdoğulu zevklerine göre tasarlanmış. Bu tasarımla Avrupa'da çok eksi puan alır. Türkiye'ye gelse bence bir şansı olur ama, Fiat getirmez bunu eminim..

biancoangelo
23/05/2013, 11:11
İç mekan kesinlikle Uzakdoğulu zevklerine göre tasarlanmış. Bu tasarımla Avrupa'da çok eksi puan alır. Türkiye'ye gelse bence bir şansı olur ama, Fiat getirmez bunu eminim..

Ona göre bi ayar çekerler bence...

ahmet4646
23/05/2013, 11:33
https://www.wired.com/images_blogs/autopia/2012/01/2013-Dodge-Dart-red.jpg

Dodge Dart daha oturaklı ve daha Spor duruyor iç tasarım olarakta herşeyiyle çok daha iyi.

https://www.google.com.tr/search?gs_rn=14&gs_ri=psy-ab&cp=8&gs_id=12&xhr=t&q=dodge+dart&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.46865395,d.ZWU&biw=1024&bih=653&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=IcWdUfC5GMSjO4G1gYgF#imgrc=anPR0qsbu1aq7M%3A%3B dFeYLK5alt7V_M%3Bhttp%253A%252F%252Fcadde25.com%25 2Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F12%252F2013-dodge-dart-interior-3.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.cadde25.com%252F201 3-dodge-dart-interior-foto-galeri.html%3B1024%3B735
https://cadde25.com/wp-content/uploads/2011/12/2013-dodge-dart-interior-3.jpg
https://0.tqn.com/d/cars/1/0/9/e/2/13_dart_dash2.jpg
https://images.thecarion.com/med/2013-dodge-dart-interior-teasers_100373258_m.jpg

ahmet4646
23/05/2013, 11:37
hele göstergelerine bittim.viaggio da bu kadar kaliteli olursa iş yapar bence.

biancoangelo
24/05/2013, 16:48
Viaggo ilk başta bu kadar albenili olmaz. Daha sonra makyaj adı altında sömürürler milleti.

akca37
24/05/2013, 23:13

Torinoya yakında gidecek olursanız söyleyin benim aracı bir an önce bitirsinler göndersinler :)

biancoangelo
25/05/2013, 10:33
Torinoya yakında gidecek olursanız söyleyin benim aracı bir an önce bitirsinler göndersinler :)

hiç zannetmiyorum emrullah sen inanıyomusun....

tonymontana
25/05/2013, 10:52

keşke öyle bir yaptırım gücüm olsa :) ne aldınız? belki mirafioride üretilmiyor olabilir.

hiç zannetmiyorum emrullah sen inanıyomusun....

lafınız bana değilse eyvallah. ancak benim dediklerimin atmasyon olduğunu iddia ediyorsanız, önce siz İtalyada fabrikada çalışan elektronik mühendisi Cenk bey'in neden fiat database'inde kayıtlı olmadığını açıklayın :) ya da soyadını paylaşın bi daha kontrol edeyim.

biancoangelo
27/05/2013, 13:06
keşke öyle bir yaptırım gücüm olsa :) ne aldınız? belki mirafioride üretilmiyor olabilir.

lafınız bana değilse eyvallah. ancak benim dediklerimin atmasyon olduğunu iddia ediyorsanız, önce siz İtalyada fabrikada çalışan elektronik mühendisi Cenk bey'in neden fiat database'inde kayıtlı olmadığını açıklayın :) ya da soyadını paylaşın bi daha kontrol edeyim.

Sana neyi, neden ispat edeyim. Hadi kendim olsam eyvallahda başkasının bilgisini benden isteme cüretini nerden buluyosunuz. Foruma ilk girdiğimdede benim nufus bilgilerimi kim olduğumu istemiştiniz.
Hayırdır biyerden tanışıklığımız mı var ?Kendin ortaya konuşuyosan buyur söyle necisin. Kimsin tanıt bakalım kendini güzel güzel... Yaşını biliyorum ufak olduğun için çokda ciddiye almıyorum bu tip mesajlarını. Arada sırada atar felan da yapıyosun millete hiç olmuyo. Ben bi formdaş olarak yeri gelmişken yazayım dedim.

sadece_erhan
27/05/2013, 13:40

Sana neyi, neden ispat edeyim. Hadi kendim olsam eyvallahda başkasının bilgisini benden isteme cüretini nerden buluyosunuz. Foruma ilk girdiğimdede benim nufus bilgilerimi kim olduğumu istemiştiniz.
Hayırdır biyerden tanışıklığımız mı var ?Kendin ortaya konuşuyosan buyur söyle necisin. Kimsin tanıt bakalım kendini güzel güzel... Yaşını biliyorum ufak olduğun için çokda ciddiye almıyorum bu tip mesajlarını. Arada sırada atar felan da yapıyosun millete hiç olmuyo. Ben bi formdaş olarak yeri gelmişken yazayım dedim.

abi gereksiz bi durum atışmaya gerek yok, fiatın viaggiosu için birbirinizi hiç kırmayın, fiat kazanacağına dostluk kazansın :)

Porşe olsa neyse :)

outlife
27/05/2013, 13:57
o değilde wikipedia da fiat ı okudum biraz. enterasan bilgiler ve modeller var. eskiden hastasıydım fiat coupe nin... tavsiye ederim. bi göz gezdirin... erhanın demesi gibi gerek yok viaggio için atarlanmaya... bizi buluşturan fiatın bizi ayırmasına müsaade etmeyin ;)

Fiat - Vikipedi (https://tr.wikipedia.org/wiki/Fiat)

SteinGP
27/05/2013, 14:03
Arkadaşlar kavgaya gerek yok. Ben tonymontana isimli üyemizin Fiat'ta çalıştığını biliyorum. Önceden de ZF de çalışıyordu kendisi. Yaşıda öyle ufak falan değil koca adam :) Muhabbetin seviyesini düşürmeyelim, araba gelecekte gönlümüze huzur cebimize para bekarlara koca evsizlere yuva getirmeyecek. Alt tarafı 4 tekerlekli bir otomobil gelecek. Değer mi kırılmaya kırmaya, değmez :)

biancoangelo
27/05/2013, 16:20
Konu silinebilir herkese yorumları için teşekkürler.