Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaput folyo kaplama yardım!

EMK
16/05/2013, 15:17
Arkadaşlar belki komik olucak ama arabayı evin otoparkına koyuyorum ve bi süredir kediler dadanmış durumda,ne zaman gitsem kedi kılı arabanın kaputu ve hafif eğilmi olduğu için aşağı kayarkende sağolsunlar ince çizikler bırakıyorlar ve hala da bırakmaya devam ediyorlar :) benimde aklıma ön kaputa folyo kaplatmak geldi hem modifikasyon olarak göze hitap etsin hemde kedilerden korusun arabamı :) bununla ilgili şeffaf mı yaptırayım yoksa bordo mu yaptırayım karar veremedim..yada daha başka önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum..birde izmirde arzum dizayn dışında kime yaptırabilirim?şimdiden tşk ederim yardımlarınız için :) altta aracın birkaç resmini koyuyorum,3. resim temsilidir :)fikirlerinizi beklemekteyim,saygılar..

atlatma
16/05/2013, 15:54
Arkadaşım düşüncende haklısın ama şeffaf veya farklı renk tercihi sana kalacak gibime geliyor. Yalnız bu filmlerde kalite önemli 1-2 yaşında olup ta kaput filmleri yanmış ve göze kötü görünen halde çok araç gördüm. Bu film taktıktan sonra araçtan sökmek istesen verniğine boyasına parlaklığına hasar bırakırmı bilemiyorum.

EMK
16/05/2013, 15:59
Arkadaşım düşüncende haklısın ama şeffaf veya farklı renk tercihi sana kalacak gibime geliyor. Yalnız bu filmlerde kalite önemli 1-2 yaşında olup ta kaput filmleri yanmış ve göze kötü görünen halde çok araç gördüm. Bu film taktıktan sonra araçtan sökmek istesen verniğine boyasına parlaklığına hasar bırakırmı bilemiyorum.

benide düşündüren o zaten,ilerde sökmek istediğimde boyaya zarar vermesin..kaliteli olanlar varmış diye duydum..

atlatma
16/05/2013, 16:05
Aynen hocam yüzlerce milyarlık bmw MERCEDES lerde görüyorum içim acıyo.

EMK
17/05/2013, 10:38
Arkadaşlar yokmu bi konuya el atan?

cnbyrktp
29/05/2013, 14:43
Aynı sorunu karşı komşum da yaşıyordu. Kırmızı Giulietta almıştı geçen yaz. Hergün kediler duvardan önce tavana sonra kaputtan yere...Herkesin park yeri olduğu için başka yere de park edemiyordu.Birmotta garantili şeffaf kaplama yaptırdı. 1 sene garantili...Kaputu yarıya kadar kaplamışlar. 150-160 tl gibi bi fiyata. Çok da güzel olmuş. Yaklaşık 10 ay falan oldu.Hiç bir sıkıntısı çıkmadı. Belli bile olmuyor.Üstelik kediler hala hergün kaputta :) Tavsiye ederim. Zaten çizilirse garantiden değiştiriyorlar.

1923qw
30/05/2013, 00:06
Boyaya verniğe zarar verilmemesi için cast folyodan kaplatırsanız hiçbir sıkıntı olmaz.Kedilerde folyodan kaysın dursun :D